Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Johnny Depp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#41 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:16

a dla mnie to czy on jest boski czy nie zalezy do zdjęcia, na nitkórych wychodzi okropnie, na niektórych rzeczywiście jest całkiem przystojny ale nie powala na kolana, w którymś roku został nawet okrzykniętym facetem roku ..nie wiem co wszyscy w nim takiego widzą Beckham jest milion razy ładniejszy i mięski od niego
Dołączona grafika

#42 Margo

Margo
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 18:41

Może nie jest powalająco przystojny nie mniej jednak ma w sobie to coś, takie tajemnicze w oczach które strasznie pociąga :)

#43 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 19:03

Mnie się podoba w nim, że jest oryginalny. Ma ciekawe rysy... Nie jest takim posągowym przystojniakiem.

#44 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 20:04

Mnie się podoba w nim, że jest oryginalny. Ma ciekawe rysy... Nie jest takim posągowym przystojniakiem.

dokładnie tak, innymi słowy nie jest idealnym facetem o symetrycznej twarzy/ciele
Dołączona grafika

#45 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 09:03

A mi się w Johnny'm najbardziej podoba jego spojrzenie. Po prostu wymiękam :P

#46 Agnieszka112

Agnieszka112
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 10 sierpnia 2011 - 15:23

A mi się w Johnny'm najbardziej podoba jego spojrzenie. Po prostu wymiękam :P

coś w tym jest - takie tajemnicze...czuć, że ma coś do ukrycia, coś pociągającego, ale o czym nigdy Ci nie powie, a i Ty nie powinnaś sie nigdy o tym dowiedzieć ;-)

#47 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 14:31

coś dla miłośniczek Johnny'ego <jezorek11></span>

Dołączona grafika

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#48 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 14:42

o mamo! Aż się głodna zrobiłam :lol:

#49 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 17:36

amoramor, nie jestem miłośniczą ale zdj. spoko lecz na tej focie bardzo mi przypomina postać z karabiów ..te wąsy i chyba ma lekki makijaż
Dołączona grafika

#50 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 11:29

..te wąsy i chyba ma lekki makijaż

moim zdaniem włosy i wąsy ma pofarbowane i dość mocny makijaż oczu (jak na faceta :P)

#51 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 20:31

Ma makijaż, ale nie wygląda w nim jak metal, albo trans :) Klasa, Panie Dżonny :mrgreen:

#52 bacha20

bacha20
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 02 września 2011 - 11:39

Uwielbiam go za rolę w filmie piraci z Karaibów. Za tą rolą go uwielbiam w 100% ; )
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu"

#53 Pliska

Pliska
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 08 września 2011 - 13:06

Mój ulubiony aktor, świetnie wciela się w swoje role.

#54 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 08 września 2011 - 13:10

to prawda. dobrze gra i jest na co popatrzeć :lol:

#55 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 08 września 2011 - 15:41

Lubię go, nie ma szału ale ma w sobie coś co sprawia, ze da się lubić :-) . "piratów z Karaibów" nie oglądałam bo nie lubię takich klimatów ale bardzo dobrze pamiętam go w roli "Edwarda Nożycorękiego", no świetnie tam zagrał. To było kilkanaście lat temu i do tej pory mam tą rolę w głowie. Szalałam za tym filmem i za nim :lol:

#56 basiulka

basiulka
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 24 października 2011 - 15:10

Ja również jestem jego wieeeelką fanką. Moim zdaniem najfajniejszy był w filmie ''Co gryzie Gilberta Grape'a" :-)

#57 nicole88

nicole88
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 25 października 2011 - 14:59

Najbardziej podobał mi się w 'Donnie Brasco' i 'Blow'.

#58 daria80

daria80
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 01:44

Johnny jest super;) w szczególności w horrorach -> Dziewiąte wrota albo sleepy hallow <3 najmniej go lubię w piratach...

#59 You

You
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 10:33

Szczerze to może ze mną jest coś nie tak, ale nie kręcą mnie obrazki facetów, w których pozują i podniecają miliony kobiet na świecie. Co z tego ze gra na gitarze, jeśli kobieta leci za mężczyzna bo jest przystojny i gra na gitarze to jest niemalże jej wyznacznikiem głupoty. A potem się dziwimy że mężczyźni maja nas za głupie, oni mają zaprogramowane co powiedzieć głupiutkiej kobiecie że gra na gitarze, ze jest romantykiem, ale się tego wstydzi. Nie widzę potrzeby oglądania tych " przystojniaków " na zdjęciach które owszem są ładne, ale nie zapominajmy ze są wyretuszowane. Głupotą jest dla mnie pokój oblepiony plakatami z facetami, jeśli w koło jest tyle mężczyzn którzy nie grają na gitarze, nie mają gangsterskich zdjęć, nie pozują z rozpiętą koszulą i robią te oczy. Są normalni i mogą zaoferować wam coś więcej niż wzdychanie do obrazka, który nigdy Cie nie pokocha. Nie wiem co by powiedział mój chłopak, kiedy zauważyłby że wklejam jakieś zdjęcia tutaj i daje jakieś opisy że to jest najprzystojniejszy facet na ziemi, a raczej jego podrobiona FOTOGRAFIA. Na pewno byłoby mu smutno, i poczułby się odrzucony, pomyślałby że chyba jeszcze jestem dzieckiem i mam pociągi i pomysły podobne do nastolatek. Może jestem zbyt zakochana, i takiego czegoś bym nie zrobiła. Mam wspaniałego i przystojnego mężczyznę na świecie, i o nim marzę, i do niego wzdycham nocami , o nim myślę 24 na dobę. I co z tego że gra na gitarze, ma fajny styl ubierania,jest bardzo przystojny i pociągający. Ważne że ma dobre i piękne wnętrze i to tym mnie urzekł. Z drugiej strony Drogie panie, nam też nie byłoby przyjemnie gdyby wasz wybranek serca wklejał i wzdychał do jakieś pól nagiej aktorki czy modelki.

#60 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 10:39

w koło jest tyle mężczyzn którzy nie grają na gitarze, nie mają gangsterskich zdjęć, nie pozują z rozpiętą koszulą i robią te oczy. Są normalni i mogą zaoferować wam coś więcej niż wzdychanie do obrazka, który nigdy Cie nie pokocha.

Sorry, ale trochę rozbawił mnie ten tekst ;-) Wątpię, żeby którakolwiek z dziewczyn wrzucając tu zdjęcie faceta, który jej się podoba liczyła na to, że on kiedyś się w niej zakocha :lol: