Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ulubione pary showbisnessu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 października 2010 - 09:06

Jakie są wasze ulubione pary showbisnessu,które bardzo lubicie,cenicie,interesujecie się nimi?.

Jeśli chodzi o mnie,to bardzo lubię Angelinę i Brada.Czasami w necie przeglądam informacje związane z tą parą.Przyznam,że w większość plotek nie wierzę.Dużo jest fotek ukazujących jak bardzo są szczęśliwą parą.Czego im najmocniej życzę.

#2 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 października 2010 - 10:17

chyba Doda i Nergal
oboje kontrowersyjni , barwni.Mocno im teraz kibicuje. Mam nadzieje że Nergal wygra walke. Dode też lubie i podzwiam za to że slina z niej babka i nie daje sobie wejść na głowe.
.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#3 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 października 2010 - 12:25

Dołączona grafika

moim zdaniem pasują do Siebie.
Katie jest bardzo miłą i sympatyczna osoba..Tom jest mega przystojniakiem :-P
i dobrym aktorem..we wszystkich filmach gra rewelacyjnie. ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#4 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 13:15

Zdecydowanie i tylko Państwo Beckham
http://e.lansik.pl/l...0286f3d46b6ff2e
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 13:17

Dobra,----niezwykła z nich para.Widać z plotek i nie tylko,ze są ze sobą na dobre i na złe.Mimo różnych nieporozumień w związku.A bywały chyba takie. ;-)

#6 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 13:22

Dobra,----niezwykła z nich para.Widać z plotek i nie tylko,ze są ze sobą na dobre i na złe.Mimo różnych nieporozumień w związku.A bywały chyba takie. ;-)

To prawda i jak długo już są ze soba :-) ahh <lovam1></span> mogli by mnie zadoptować hehehe
Dołączona grafika

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 20:45

no kto by pomysłam, ze ten zwiazek tyle bedzie trwał , mowilo sie ,z e sa na pokaz , ze juz nie sa ze soba . ale maja 4 dzieci , no to chyba nie z wyrachowania. kibicuje im aby byli do smierci ze soba ;-)
mało jest pra szczegolnie wsrod mlodych , które nie rozpadaja sie po kilku latach .
dzis czytałam o jakijs rosyjskiej modelce , która ma 29 lat i 3 dzieci :shock: i jest jedna z najlepiej oplacanych modelek . i własnie tez rozstała sie po ok 10 latach zwiazku ze swoim mezem .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#8 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 lipca 2011 - 08:34

no kto by pomysłam, ze ten zwiazek tyle bedzie trwał , mowilo sie ,z e sa na pokaz , ze juz nie sa ze soba .

Ja o takim czymś wcześniej nie słyszłam

mało jest pra szczegolnie wsrod mlodych , które nie rozpadaja sie po kilku latach .

To prawda, a oni nadal razem.

Jak przypomnieć sobie jaki mieli ślub .. :shock: :roll: tzn Beckham urządził dla Victori, bo to ona chciała a on się zgodził

dzis czytałam o jakijs rosyjskiej modelce , która ma 29 lat i 3 dzieci :shock: i jest jedna z najlepiej oplacanych modelek . i własnie tez rozstała sie po ok 10 latach zwiazku ze swoim mezem .

To norma pośród gwiazd, dla mnie szokiem jest jak są długo ze sobą
Dołączona grafika