Przyjechać z laptopemi co wtedy?
Zaproszenia ślubne
Napisano 30 sierpnia 2011 - 09:10
Napisano 30 sierpnia 2011 - 09:15
moim zdaniem trochę dziwna sytuacja, postawić np. babci przed nosem laptopa i niech oglądaPrzyjechać z laptopem
Po prostu jestem chyba staroświecka
chyba, że takie podwójne rozwiązanie - to już bardziej do mnie przemawiapodoba mi się to w wydaniu dla znajomych- oficjalna część rodziny dostała by zwykłe zaproszenia-
Choć ogólnie niezbyt podobają mi się te filmiki zapraszające
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 31 sierpnia 2011 - 20:17
moja babcia pewnie z zapartym tchem by oglądała komentując wszystko, co na ekranie się pokażepostawić np. babci przed nosem laptopa i niech ogląda
Ale myślę, że podobnie jak i sztywnym ciotkom wręczyłabym oprócz płytki - zaproszenie papierowe. I niech sobie myślą co chcą
po prostu się starzejeszPo prostu jestem chyba staroświecka
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 31 sierpnia 2011 - 20:24
tzn. ja nie jestem na 'nie' dlatego, że martwię się 'co by sobie wszyscy pomyśleli'niech sobie myślą co chcą
Cały pomysł i wykonanie ogólnie mi się nie podobają
ale fizycznie całkiem nieźle się trzymam, formalina działa cuda - polecampo prostu się starzejesz
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 31 sierpnia 2011 - 21:06
ja tez . wszystkie zaproszenia paierowe mam , fajna pamiatkaPo prostu jestem chyba staroświecka
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 września 2011 - 09:02
A płyty również mają obrazki taki jak na okładce.. początkowo miały być wypalane obrazki bo nagrywarke taką posiadamy ale na płyty ligthscribe tu w DE wydalibyśmy majątek.. W polsce za jedną płytę wyszło by mnie 1zł a tu w przeliczeniu około 8zł
A tutaj samo zaproszenie.. mamy takie samo również w języku niemieckim.. w rodzinach naszych każdy mówi po polsku ale nie jeden kuzyn czy kuzynka mają partnera niemca i to specjalnie dla nich ;]
www.youtube.com/watch?v=-S2OsBfKjm4
Zaproszenia papierowe wręczyliśmy 2. Dla babci i dziadka męża i dla mojego pra dziadka
Napisano 01 września 2011 - 09:32
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 września 2011 - 09:48
Napisano 01 września 2011 - 10:00
Nie doczytałamale okładkę
Okulary zacznę i do komputera zakładać
Film sami robiliście?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 września 2011 - 12:39
Napisano 04 września 2011 - 00:16
Ja pomimo,że uwielbiam wszelkie kartki drukowane to w jakiś sposób bardzo podoba mi się ten pomysł z płytą. Nie wiem czy sama kiedyś takowy nie wykorzystam...
amorek z tym laptopem to był taki żarcik
Napisano 05 września 2011 - 12:21
Rodzinie bardzo się podobało. Te zdjęcia z dzieciństwa. Dla ciotek czy babć to było cosGochta a jaka była reakcja rodziny?
Ogólnie każdy był zadowolony
Napisano 06 września 2011 - 15:15
A że wszelkie papierowe zaproszenia też lubię, to będzie podwójna radość, bo dla starszych członków rodziny i tak uważam, że trzeba by było takie wybrać.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 05 listopada 2011 - 18:27
Do każdego gościa trzeba pójść i wręczyć zaproszenie ślubne, a film...
Jak tak dalej pójdzie to ludzie przestaną się ze sobą spotykać i będziemy się oglądać na portalach społecznościowych.
Napisano 11 listopada 2011 - 11:23
Zgadzam się, wygląda eleganckoPodoba mi się zaproszenie w butelce jest oryginalne i bardzo eleganckie
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 11 listopada 2011 - 11:28
A jaki jest koszt takiej jednej butelki?
4zł więc i tak nie dużo jak na takie zaproszenie- wybiera się sznureczek, kamyczki które będą w środku itd..
najzwyklejsze zaproszenia można kupić za ok. 1,5zł
Napisano 11 listopada 2011 - 11:31
a w butelce faktycznie pomysłowo i elegancko i cena moim zdaniem nie jest bardzo wysoka w porównaniu z innymi zaproszeniami
to z kalendarzem też pomysłowe
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 11 listopada 2011 - 11:34
Mówiąc szczerze, byłam przygotowana na o wiele większą kwotę4zł więc i tak nie dużo
Oj cięęężko byłoby mi się zdecydować na jeden rodzajI jak tu można wybrać jedno- skoro jest ich tyle?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath