lakiery do paznokci
Napisano 16 maja 2012 - 08:14
Napisano 16 maja 2012 - 12:59
Napisano 16 maja 2012 - 20:50
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 maja 2012 - 11:37
Napisano 17 maja 2012 - 11:53
wystarczyło popatrzeć 3 posty wyżej.Tilia, tak mi się ten żółty spodobał, że jeszcze chociaż tydzień go 'ponoszę'.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 maja 2012 - 13:25
Z tymi lakierami jest różnie, ja np mam kilka z inglota, niektóre trzymają 2 tygodnie a niektóre zmywam po 2 dniach, bo odpryskują strasznie
2 tygodnie??? Ja jeszcze na taki nie trafiłam, ale to pewnie też zależy, co się przez te dwa tygodnie robi, może gdybym tylko siedziała przed kompem i pykała w klawiaturkę, to by się trzymały, ale troszkę prac domowych i połowy lakieru nie ma
Napisano 25 lipca 2012 - 07:21
Nigdy nie marudziłam na wygląd moich paznokci, bo uważam, że są ładne
I polecam lakiery szybkoschnące Rimmel 60seconds, żywe kolorki, faktycznie szybkoschnący lakier, malowałam nim póki co tylko paznokcie u stóp, ale wystarczyła jedna warstwa i kolorek cudny
Nie wiem jak normalnie cenowo wygląda, bo jak kupowałyśmy z siostrą w Rossmanie to akurat była promocja i jak mnie pamięć nie myli to niecałe 7zł za jeden dałyśmy
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 25 lipca 2012 - 13:17
Naprawdę musi być cudowna, bo używa jej większość moich koleżanek i wszystkie są zachwycone. Nie słyszałam ani jednej negatywnej czy nawet neutralnej opiniilakierem-odżywką 8w1 z Eveline
Jakiś czas temu w Rossmanie była promocja na nią, moja siostra wybrała się specjalnie rano do sklepu, ale półka była już pusta
Na pewno w Rossmanie właśniegdzie to można kupić? bo chętnie bym spróbowała
Napisano 25 lipca 2012 - 13:20
są w Rossmanie. Kosztują około 9 zł.gdzie to można kupić
bo chętnie bym spróbowała
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 25 lipca 2012 - 13:51
Z tymi lakierami jest różnie, ja np mam kilka z inglota, niektóre trzymają 2 tygodnie a niektóre zmywam po 2 dniach, bo odpryskują strasznie
2 tygodnie??? Ja jeszcze na taki nie trafiłam, ale to pewnie też zależy, co się przez te dwa tygodnie robi, może gdybym tylko siedziała przed kompem i pykała w klawiaturkę, to by się trzymały, ale troszkę prac domowych i połowy lakieru nie ma
Wyobraź sobie, że nie siedziałam tylko przed komputerem i nie pykałam w klawiaturę. Robiłam wszystko co było trzeba zrobić w domu i to więcej niż troszkę, a lakier się trzymał
Napisano 03 sierpnia 2012 - 17:25
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 września 2012 - 16:40
Pędzelek jest bardzo szeroki,ale o dziwo fajnie się nim maluje. Wydaje mi się,że szybciej schną niż inne moje lakiery. Czytałam, że niby barwią paznokcie, ale ja nic takiego nie miałam. Kosztuje coś około 5-6zł jeśli dobrze pamiętam
https://encrypted-tb...7CoCmpv0kg-MrKw
https://encrypted-tb...Si0NQVCg-7WWwPb
Napisano 02 września 2012 - 18:16
Napisano 03 września 2012 - 19:44
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 września 2012 - 20:57
ja się na początku nie mogłam do niego przyzwyczaić, ale teraz jest oki.chyba właśnie ze względu na pędzelek
zdecydowanie, ja malowałam w ciężarówce, to jak kończyłam prawą łapkę, to lewa już sucha byłaWydaje mi się,że szybciej schną niż inne moje lakiery.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 04 września 2012 - 10:36
lizzka- mi lakier na paznokciach u dłoni trzyma się zwykle ok 1,5 tygodnia i nie widzę w tym nic dziwnego. Nawet jak byłam w Chorwacji to przetrzymał te 12 dni- nie było odprysków, a jedynie starł się na końcówkach. Po prostu trzeba używać dobrego top coatu, no a prace domowe wykonywać w rękawiczkach.
Napisano 04 września 2012 - 17:44
To jest fajnePędzelek jest bardzo szeroki
Mam z tych na focie fiolet, koralowy i niebieski.
Tylko ten koralowy mi jakoś bardzo szybko w buteleczce zgęstniał
Ale mają bardzo fajne kolorki Missy Sporty