Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

lakiery do paznokci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#241 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 20:05

zamówiłam sobie takowy czarny z Jessici na gwiazdkę, będzie szał na sylwestra :)

#242 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 08:46

Ja kupuję lakiery inglota. Fakt, są drogie ale długo sie trzymają. Gdy szukałam czarnego, kupiłam jakieś firmy w rosmanie za gorsze no i lakier do d.... Więc wolę wydać ale byc pewna że jakościowo jest oki. Ale od razu się przynaję, że oprócz inglota i tej firmy do d... to innych nie próbowałam.

#243 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 19:10

ja dziś kupiłam srebrny pięknie mieniący się firmy lovely :) ciekawe jak bedzie wygladał na paznokciach... zwłaszcza, że teraz przed samymi świętami połowa paznokci mi się połamała :evil: Niedawno kupiłam też srebrny ale pękający. Bardzo mi się podoba w połączeniu z granatowym ale maluje jeden palec u każdej ręki bo na na wszystkich to za bardzo naciapane jak dla mnie :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#244 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 12:34

zamówiłam błyszczące trio z jessici :) mam nadzieję, ze do świąt dojdzie, bo mam ochotę błyszczeć :)
Dołączona grafika

#245 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 21:41

one są śliczne, naprawdę dobry wybór a co najważniejsze bardzo długo trzymają się na paznokciach minimum 20 dni :D
Dołączona grafika

#246 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 15:14

Koleżanka ma Miss Sporty i jest bardzo zadowolona. Ładne kolory i trzymają się spokojnie tydzień. ;)

#247 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 15:25

trzymają się spokojnie tydzień. ;)

To zależy co się robi ;-) Ja mam chyba 4 lakiery z Miss Sporty i 3-4 dni i odpryskują. No, ale tak to jest jak sie zmywa naczynia i robi inne prace domowe bez rękawiczek :P
Jak dla mnie wszystkie są takie same i jeszcze nie trafiłam na takie, które trzymają się 10 dni na paznokciach :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#248 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 11:05

zamówiłam błyszczące trio z jessici :) mam nadzieję, ze do świąt dojdzie, bo mam ochotę błyszczeć :)

ooo ciekawe jak w efekcie będą wyglądać na paznokciach !! :D

Koleżanka ma Miss Sporty i jest bardzo zadowolona. Ładne kolory i trzymają się spokojnie tydzień. ;)

jakoś nie mam najlepszego doświadczenia..

#249 siela

siela
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 13:16

Kupilam granatowy matowy lakier z Avonu. Niesamowity. Niesamowicie szybko odpryskiwał - dosłownie odpadał przy pisaniou na klawiaturze. Musiałam jeszcze pójść na zakupy, a moje paznokcie wygladały strasznie. W domu nie dało się dziada zmyc zmywaczem. :evil:

#250 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 13:40

Ja dostałam zestaw max factor niedawno i w nim był lakier 'nailfinity' czerwony. Odcieni czerwonego jest wiele, ale ten odpowiada mi najbardziej ze wszystkich, które widziałam. Pomalowałam dzień przed sylwestrem i do dziś żadnego odprysku. Pomalowałam na nowo tylko ze względu na to, że paznokieć urósł i ukazała się ta niepomalowana część ;)
Przy szukaniu kolorów znalazłam cenę: 29.90

dostępne kolory (mój:red passion) :

Załączone miniatury

• lakiery.jpg

#251 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 15:03

Ja dostałam zestaw max factor niedawno i w nim był lakier 'nailfinity' czerwony. :

zazwyczaj używam czerwonych i różowych lakierów i max factor mi też sprawuje się najlepiej

#252 marcza

marcza
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 22:31

Kupiłam lakiery z Inglota - fioletowy i amarantowy. Na razie trzyma się 24 godziny bez odprysków. Ale nie zmywałam w tym czasie, anie nie prowadziłam żadnych czynności porzadkowych :-) Kolory piekne.

#253 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 stycznia 2012 - 10:31

marcza, Ja mam jeden z inglota i jestem bardzo z niego nie zadowolona :/ brzydki jest po nałożeniu i wyschnięciu , odpryskuje od razu.
Inglot ma fajne kosmetyki ale nie lakiery do paznokci

#254 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 22 stycznia 2012 - 12:09

marcza, Ja mam jeden z inglota i jestem bardzo z niego nie zadowolona :/ brzydki jest po nałożeniu i wyschnięciu , odpryskuje od razu.

Mam dokładnie tak samo, po jednym to normalnie mam smugi jak nie wiadomo co, tyle kasy a tu szambo <blabla1></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#255 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:42

A używacie matowych lakierów do paznokci?

#256 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:44

Nie, bo wg mnie wyglądają tragicznie. Jakbym sobie paznokcie flamastrem pomalowała :-/ Mam w swoich zbiorach jeden, zresztą kupiony przez pomyłkę, i tak leży bezużytecznie
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#257 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:46

Ja właśnie jakiś czas temu kupiłam matowy lakier - odcień rudości - ale jakoś przekonać się do niego nie mogę :-/

#258 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:26

owszem, uwielbiam :-)

chociaż najczęściej używam takich z połyskiem. Byleby żadnego brokatu nie było.

#259 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 09:04

Ja bardzo je lubię, prawie wszystkie takie mam, tylko kilka mam z połyskiem i nie używam ich zbyt często :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#260 apc-Cosmetics

apc-Cosmetics
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 16:49

Jeśli masz krótkie, grube palce i szerokie paznokcie, najlepsze dla ciebie będą kolory jasne. Nie rzucają się w oczy i nie uwydatniają kształtu płytki. Lakiery w intensywnych kolorach dobrze prezentują się jedynie na nieskazitelnie pięknych rękach, smukłych palcach i paznokciach.