Macie cierpliwość
. Pamiętam za dzieciaka (i w sumie za dużego dzieciaka całkiem niedawno też) jak lubiłam układać puzle. Teraz po pierwsze szybko sie irytuje jeśli mam za dużo jednego koloru, a po drugie nie ma juz ochoty
. No i jakby nie patrzeć- puzzli tez żadnych juz nie posiadam. I w sumie nie wiem czy chciałabym posiadac, bo leżałyby tylko i się kurzyły
.
Puzzle
Napisano 27 grudnia 2013 - 08:29
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 grudnia 2013 - 13:03
tak
Trefla?
ja od rana potrafi caly dzień si w to bawić
na zimowy wieczór fajne zajęcie
@nie(d)oceniona ja mam takie napady uklada przez kilka tygodni a potem mnie nudzi to i rok dwa potrafie nawet na ni nie patrzec.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 grudnia 2013 - 17:43
@ podbijam.
Napisano 18 stycznia 2014 - 23:34
znalazl sie, ale mam jeden obrazek co brakuje i sie nie odszukalł ale brakuje w ramce.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 lutego 2016 - 22:09
Odświeżam ![]()
2 tys., męczyłam to chyba 3 miesiące:
a teraz przez weekend ułożyłyśmy całą Zuziową kolekcję ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 07 lutego 2016 - 12:05
@Madź to kolekcja Zuzi pokaźna! Fajnie, że lubi puzzle układać ![]()
Ja też uwielbiam. M. też.
Dlatego na Walentynki w prezencie zamówiłam mu puzzle z naszego zdjęcia. 1000 elementów - będziemy mieli co robić.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 lutego 2016 - 11:13
@Aspirynkaaa oo to dość trudny obrazek
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 lutego 2016 - 11:15
Dla mnie bardzo, bo to moje pierwsze puzzle od dzieciństwa.
Ale mam ostatnio dużo czasu, więc jakoś dam radę. Chyba.
![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych