Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Podziękowanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#41 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 listopada 2013 - 22:46

@magdaaaaa,@Sajuri dziękuję Wam za wysłuchanie i wsparcie w moich problemach. Wasze słowa wiele dla mnie znaczą. :* :*
Poza tym dziękuję za to, że istnieje tak wspaniałe miejsce, jakim jest to forum. Cieszę się, że jestem wśród Was. :D
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#42 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 lipca 2015 - 19:59

Wielkie podziekowania dla Eli, ktora wlozyla mase wolnego czasu w prace przy forum. Uporzadkowala cale kulinaria, ktore dla mnie sa czarna magia, wlozyla mase energii zeby zmiany na forum przyniosly jak najwiecej pozytywow dla nas, uzytkowniczek. Zawziecie scigala spamerow i inne trole, niejedna uzytkowniczka musiala uciekac do innych tematow z offtopem, gdy Eli byla na strazy.
Kupe czasu moderowalysmy razem i zawsze potrafila wylac kubel zimnej wody na mnie, kiedy robilo sie za goraco (no, moze z raz czy dwa kipialysmy we dwie :-P ). Zawsze cierpliwa i pelna pomyslow. Bedzie Cie brakowac w zielonych...<flow1>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#43 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 16 lipca 2015 - 11:23

Dziekuje bardzo Cenionka :* teraz Wam bede zglaszac spamerow ;)

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#44 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 lipca 2015 - 12:06

Dzię-kuuu-jeee-myyyy!!! :) :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”