sprawdzanie partnerów:)
Napisano 11 maja 2010 - 07:20
co o tym myslicie? bylyscie kiedys w takiej sutuacji ? sprawdzalyscie swoich chlopakow?
Napisano 11 maja 2010 - 12:52
Albo sie komus ufa albo nie , a jak sie ma jakies problemy to rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa , a nie "sprawdzanie"
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 maja 2010 - 13:01
Co to w ogole za pomysl podszywac sie pod jakas inna laska i flirtowac ze swoim wlasnym chlopem, oczywiste jest ze chlop sie w to wciaga i potem co ta dziewczyna mm zrobic
Napisano 11 maja 2010 - 13:08
co o tym myslicie? bylyscie kiedys w takiej sutuacji ? sprawdzalyscie swoich chlopakow?
myślę, że tak zachowują się tylko niedojrzałe osoby, nieprzygotowane na prawdziwy związek...
nie sprawdzam/sprawdzałam mojego partnera bo po to w związku zaufanie, żeby takich sytuacji nie było, ciekawe jakby się ta dziewczyna czuła, gdyby się okazało, że to ją partner sprawdzał-na pewno nie było by jej miło
podzielam zdanie magdy, że powinno się rozmawiać na wszelkie tematy zamiast uzrądzać jakieś dziecinne próby
Napisano 11 maja 2010 - 13:45
Napisano 11 maja 2010 - 16:09
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 11 maja 2010 - 17:40
Kiedyś sama byłam "ofiarą" takiego typu zachowań i wiem że to jest strasznie podłe i nie prowadzi do niczego dobrego na pewno...
Zresztą to jest prowokowanie sytuacji uważam że większość facetów dałaby sie wciągać w takiego typu grę co wcale nie znaczy że zdradzają swoje ukochane
Napisano 13 maja 2010 - 11:20
Napisano 15 maja 2010 - 23:08
Napisano 17 maja 2010 - 10:14
Sama nie chcaial bym byc sprawdzana i nigdy nie przyszlo mi do glowy, zeby to zrobic. Owszem zastanawiam sie jak Ł. rozmawia z innymi dziewczynami, czy z nimi flirtuje, ale wiem, że nikt z nas nie jest swiety i zawsze jakis maly flirt w naszym zyciu mial miejesce, pomimo tego ze u naszego boku jest staly partner. Taka juz natura czlowieka, kazdego!!! Nie tylko mezczyzn
Napisano 17 maja 2010 - 10:36
ja osobiście tego nigdy nie robilam, ale calkiem niedawno opowiadala mi kolezanka ze chciala zazartowac z chlopaka i zaczela do niego pisac z innego telefonu komorkowego, jako inna dziewczyna, wyslala mu zdjecie kolezanki, napoczatku mowila,ze bylo "wesolo" a pozniej nieprzyjemnie, poniewaz on wczol sie bardzo w ta rozmowe, flirtowal z nia, rozmawiali na rozne tematy, wkoncu kolezanka niewytrzymala, przyznala sie mu ze to jej sprawka, i rozstala sie znim. moim zdaniem nie powinna byla tego robic tzn sprawdzac go w ten sposob, ale wina lezy po obu stronach oczywiscie, jej chlopak zgodzil sie na spotkanie i na zdrade. moze tez to traktowal jako zart ?
To że dziecinne to swoją drogą a nie pomyślała że po raz drugi chce ją zdobyć?
Napisano 17 maja 2010 - 20:22
Napisano 18 maja 2010 - 08:10
Dla mnie to dziecinada , nastolatki w podstawówce sie tak czasem bawią
Albo sie komus ufa albo nie , a jak sie ma jakies problemy to rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa , a nie "sprawdzanie"
zgadzam sie. podstawą dobrego i udanego związku powinno być zaufanie. My sie nigdy na wzajem nie sprawdzaliśmy, chociaż przyznam że mój K na początku coś tam świrował ale mu przeszło.
Napisano 18 maja 2010 - 18:36
hmm.. ja uważam że czasem chyba trzeba sprawdzić aby np swoje myślenie/zaufanie potwierdzić bo wiadomo ciężko jest komuś takiemu zaufać pomimo tego że by się chciało. A szkoda po 10 latach będą razem dowiedzieć się że było się zdradzanym ..no nie wiem chyba że ja się mylę ..
Napisano 18 maja 2010 - 19:05
a takie sprawdzanie moze tylko zwiazek zepsuć.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko