Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Plastry odchudzające: cudo czy kicz??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 sylwusiek2907

sylwusiek2907
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 kwietnia 2010 - 23:10

Pomóżcie mi!
Powiedzcie mi czy te plastry naprawdę działają?? Vita Slim System Model Look,
Chcę je kupić bo już nie mam siły na mój wystający brzuszek, a on jest nie mały. Chce się go szybko pozbyć jeszcze przez sezonem bikini. :->
Czy te plastry naprawdę działają?? Bo ich cena lekko odstrasza a nie chcę ich kupować w ciemno. Ilekroć szukałam ocen w Internecie tyle razy mi wyskoczyły reklamyy!!
WAŻNE!!!!

[ Dodano: 2010-04-26, 00:32 ]
Tu takowego tematu nie było a nie tylko mnie ale i innym by się to przydało. Ilekroć poszukiwałam jakichś ocen od kobiet tam mi wyskoczyły reklamy. :-x
Te plastry nie należą do najtańszych a chciałabym wiedzieć czy warto je kupować. ;) Lepiej w końcu się zapytać doświadczonych a nie błądzić po omacku. ;-)
Wcześniej poszukiwałam jakichś diet ale żadna nie byłą dosyć ciekawa. Albo monodiety albo jeszcze inne. A w końcu ze zwykłej diety nie stracę 'brzuszka' i zostawię apetycznego tyłeczka. Więc szukam preparatu działającego na jedno miejsce. Jeśli znalazłyście podobny produkt to napiszcie mi o tym, będę baaardzo wdzięczna za pomoc. :-) :-) :-)

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 09:07

sylwusiek2907, ja osobiście nie stosowałam, ale moja znajoma tak i jej nic nie dały, ale znowu znajoma tej znajomej coś tam straciła je stosując, ale dokładnie szczegółów nie znam.

Ja myślę, że póki do sezonu jeszcze trochę czasu zostało to warto może jednak rozważyć jakąś dietę i ćwiczenia. Bo ja niestety jestem zdania, że taki "magiczny" preparat, który ma działać bez naszego wysiłku, to jednak pic na wodę <bezradny></span> Przy każdych herbatkach czy tabletkach- przy plastrach nie wiem- w ulotce pisze coś w stylu "Producent informuję, że najlepsze rezultaty stosując niniejszy preparat uzyska się w połączeniu ze zbilansowaną dietą i regularnymi ćwiczeniami (wysiłkiem fizycznym)".

Tak czy inaczej, sylwusiek2907, życzę powodzenia i wytrwałości w postanowieniach <pocieszacz></span>

#3 wkręt

wkręt
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 21:57

Spróbuj preparatu Colon C lub Gastro Protect. Oba produkty są naturalnie i nie powodują skutków ubocznych

#4 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 09:28

Colon C lub Gastro Protect.

To są preparaty na problemy z wypróżnianiem a nie plastry odchudzające.

#5 kobitka

kobitka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 10:32

Moja siostra stosowała ale niestety nie pamiętam jakiej firmy, i nic nie działała - ale ona to już chyba wszystko co możliwe robiła w tym temacie - nawet u jakiś braci była i coś jej tam w uchu robili :)lol Najlepsze to dieta i ruch, teraz się zastanawia czy by się na turnus odchudzający do ... SPA nie wybrać -ale to jest chyba jej pierwszy mądry pomysł, bo dopiero teraz się przekonała że takie rózne specyfiki nie działają tylko to co najważniejsze - odżywianie i sport :)

#6 bacha975

bacha975
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 11:39

moim zadaniem te plastry i wszystkiego innego rodzaju przyspieszacze odchudzania to ściema i wyłudzanie pieniedzy.najważniejsze są regularne ćwiczenia i zdrowe odżywianie

#7 ladytrivialll

ladytrivialll
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 09 maja 2012 - 09:04

TAk jak w przypadku plastrow antykoncepcyjnych tak te uwalniaja do organizmu subst pomagajace w odchudzaniu..ale bez cwiczen i diety nic nie dadza:)

#8 hali

hali
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 09 maja 2012 - 18:12

a jakie składniki sa w takich plastrach?

#9 Pantera

Pantera
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 16 maja 2012 - 18:58

ja kiedys stosowalam plastry ale nic nie schudlam a mam z czego chudnac, ale fakt faktem ze nie cwiczylam i nie stosowalam diety a kolezanka stosowala plastry i byla na dukanie i schudla 12 kg ale bardziej wydaje mi sie ze przez diete

#10 Ashe

Ashe
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 03 października 2012 - 13:48

Osobiście regularnie stosuje plastry Vita Slim. Nie jestem jednak w stanie jednoznacznie określić czy dzięki nim właśnie moje ciało wygląda lepiej gdyż dodatkowo stosuje diety i to równie dobrze może być ich zasługa. Będąc na diecie i używając tych plastrów widzę ciągła poprawę, więc może jednak warto się skusić :-)

#11 monis90

monis90
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 maja 2014 - 11:42

moim zadaniem te plastry i wszystkiego innego rodzaju przyspieszacze odchudzania to ściema i wyłudzanie pieniedzy.najważniejsze są regularne ćwiczenia i zdrowe odżywianie

Zgadzam się, stosowałam jakiś czas temu. Nie zauważyłam żadnych zmian ;/ jedyne co to strata pieniędzy, Tylko dieta i ćwiczenia, aktualnie stosuję się do porad z chudzianka.pl i jestem bardzo zadowolona z efektów.

#12 Nova23

Nova23
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 08 lipca 2014 - 09:02

Cześć :) Wydaje mi się, że to zależy od osoby, bo dla jednych mogą być skuteczne a dla innych nie. A masz może możliwość skorzystać nie wiem z darmowej próbki? :)

#13 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 28 lipca 2014 - 12:49

Serio wierzycie w takie bajki?

#14 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 30 lipca 2014 - 17:29

Serio wierzycie w takie bajki?
Nie stosowalam, i wiem, ze nigdy bym sie nie zdecydowala bo w ich cudowna moc nie wierze.

Silna wola(determinacja)+sport+dieta=szczupla sylwetka.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.