Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

nakrycia głowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
183 odpowiedzi w tym temacie

#1 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 16:34

Zrobilo sie zimno.Jakie sa wasze ulubione nakrycia glowy.Ja bardzo lubie welniane czapeczki.Takie jak tu pokazalam.

#2 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 16:38

nie cierpię takich czapek :P rzadko noszę jakieś nakrycie głowy (bardzo się od nich przyklapiają i przetłuszczają włosy :-? ) jeśli już to naciągam kaptur na głowę :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#3 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 17:08

ja uwielbiam kaszkieciki i kapelusze ;-)
mam już jedne kaszkiet a teraz mam zamiar sobie jeszcze jakiś kapelusik sprawić ;-)
takie czapki też nigdy ich nie lubiłam, bo mam małą głowę i zawsze wszystkie sa na mnie za duże i spadają mi na oczy :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#4 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 17:12

ja nie lubie chodzic w czapkach ale chodze jak zimno jest . te co wiola pokazała dla mnie sa za ciasne , ja mam taka azurową.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 17:23

Jeny.. jak ja nie cierpię czapek.. w każdej wyglądam jak przychlast :!: :mrgreen:
Mimo tego, że wiele modeli mi się podoba to jak założę którąś na swój łepek to od razu mam ochotę tarzać się ze śmiechu :mrgreen: W bardzo zimne dni kaptur na łeb i jazda ;-)

#6 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 21:24

ja dziasiaj kupiłam sobie czapke :D szarą z pomponem i guziczkami... hihih jest taka smieszna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia :mrgreen: moze pozniej zrobie fotke i sie pochwale :)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#7 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 22:21

ja bardzo lubię kaszkiety, ale ... na innych ... w tamtym roku zawziełam się na czapkę i szukałam ... przez całą zimę ... czegoś w czym nie bede wyglądać jak, cytuję "grzyb" ... no i oczywiście nie znalazłam ... jeszcze nie ustaliłam czy w tym roku będę ponawiać poszukiwania, bo ogólnie czapek nie lubię, ale jeżeli mam się kolejny rok męczyć bez kaptrua, to już wolę przemęczyć się w czapce ... i tylko trzeba znaleźć taką która się spodoba i będzie się w niej normalnie wyglądało :roll: w sumie czapkę ostatnio na głowie miałam ... hmm ... jak byłam na nartach ... czyli dawno :P (całe 2 latka ... łohohoho :P )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#8 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 23:23

w każdej wyglądam jak przychlast

niestety mam ten sam problem :-P ale w tym roku powiedzialam sobie, ze czapka musi byc! tylko, ze znalezc odpowiedniej nie moge.... :lol: chyba mam jaks nieforemna glowe. <bezradny></span> bardzo podobaja mi sie takie lekko opuszczane, ale na ryneczku obok mnie jeszcze nie maja, wiec czekam, az przybeda
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#9 aniulka

aniulka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 23:49

fuj... nie lubie czapek, chyba ze u kogos ;-) kiedys tam probowalam nosic,tylko jak sobie przypomne te elektryzujace sie wlosy jak sciagne czape to...wole marznac! :mrgreen:

#10 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 09:11

żadna z nas widze czapek nie lubi ja tez nie wyglądam za dobrze wżadnej ale w tamtym roku jadąc na narty kupiłam sobie mniej więcej taką, czarną tylko moja jakaś dł€ższa jest i inaczej się uklada i musze powiedzieć że nie wyglądam w niej najgorzej :mrgreen: jest ciepła i wygodna

Załączone miniatury

• 820887537.jpg

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 13:38

ja nie nosze bo jak większosci 'nie stworzyli takiej w której wyglądałabym jak człowiek'
:-P
Grunt że jest kaptur :mrgreen: :mrgreen:

zresztą ostatnio nie prostuje włosów tylko je wiąże w kucyk wiec bym wyglądała jak z wodogłowiem po założeniu czapki <hoho2></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 13:44

widzę, że nie tylko ja ratuję się przed zimnem zakładając kaptur :mrgreen: :mrgreen:
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#13 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 14:29

Jak widzę czapki tego typu co mloda pokazała to aż mnie nerwy biorą..
Jak one mi sienie podobają...
mam jedną czapeczkę. Używam jej jak jest na prawdę duży mróz.
Nie lubię czapek bo strasznie mi przetłuszczają włosy a poza tym nie lubię siebie w nich...
Przeważnie to kapturek ;)

#14 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 15:41

Ja lubie czapki ale nie wszystkie w czapce trzeba sie dobrze czuc :-D moim ulubionym nakryciem glowy jest biala kaszkietka,ktora zakladam niemal naokraglo. Strasznie ja lubie. Nosze ja do plaszcza, kurtki. Jest jeden minus tylko. Jej bialy kolor. pare razy ja zaloze i juz trzeba ja prac <bezradny></span> ale mimo wszystko jest to moja ulubiona czapka.Bardzo lubie tez kapelusze. mam nawet kapelusz, ktory kupilam sobie jakis rok temu w new yorkerze. tez stanowi moje ulubione nakrycie glowy

Załączone miniatury

• k1.jpg
  • k2.jpg

201407101662.png

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 18:25

czapka młodej mi sie nie podoba , widze taich mnóstwo na uliacach. monia66 kapelusz fajny ale mnie zawsze uszy marzną i dlatego tylko czpka bo opasek tez nie cierpie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#16 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:11

Ja nie lubiłam czapek bo w każdej brzydko wyglądałam do dziś, dziś weszłam do sklepu i zobaczyłam tę oną w zasadzie ten on beret wełniany fioletowy! Przymierzyłam i już wiedziałam że będzie mój :mrgreen:
Wygląda mniej więcej tak tylko nie ma takiego warkocza z przodu jak ten fioletowy, przód ma jak ten czerwony tylko nie ma pompona.

Załączone miniatury

• maxiberet_wrzoseb0c.jpg
  • 943.jpg

"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#17 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 21:16

Ja też nie przepadam za czapkami, ale muszę je nosić, bo mam problem z zatokami i muszę chronić szczególnie czolo i uszy. Mam dwie czapki, jedna jest podobna do pierwszej w tym temacie, tylko z mniejszym kwiatkiem, druga to kaszkiet ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#18 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:16

Ojj.... ja nie lubie miec czegos na glowie ;-)

Najczesciej zarzucam kaptur, no chyba ze jest juz naprawde bardzo zimno, to wtedy czapeczka ;-)
A najbardziej mi pasuja tego typu co viola pokazala ;-)

Kapelusze kaszkiety i inne tym podobne odpadaja :-P

#19 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:39

Nie wyglądam korzystnie w czapkach, jakoś nie mogę się przekonać ;)

#20 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 20 grudnia 2009 - 22:20

ja mam podobny problem,ale mi wlosy wypadaja po narkozie,wiem ze sa specjalne ampulki ktore zapobiegaja wypadaniu wlosow i sa bardzo dobre i szybko widac efekty,niestety nie wiem jak one sie nazywaja ale mozna je kupic w lepszysz sklepach kosmetycznych.moze nie sa drogie ale warto.