Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[22.12.2009] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
28 odpowiedzi w tym temacie

#1 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 08:11

Dawno nie zakladalam tematu

Witam

Ja jak zwykle o tej porze szykuje sie do pracy

Milego dzionka zycze
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#2 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 08:28

Dzień dobry wszystkim <hellooo1></span>
wczoraj nie mialam czasu tu zagladnać, a tu się roi od gwiazdek, mikolajów i innych ustrojstw :mrgreen: :mrgreen: bosko :-P
dziś znowu mam zabaiegany dzień, muszę sporo rzeczy pozałatwiać, bo jutro idę do pracy i jestem wyłaczona z życia przedświąteczniego prawie całkowicie :-D skończę montowac prezenty, pomaluję piernikowe ciasteczka, i chyba ubiorę choinkę bo w czwartek może być kiepsko z czasem na takie zabiegi ;-)

biegne się rychtować do życia, miłęgo dnia wszystkim życzę :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#3 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 08:28

Dzieńdoberek dziewczęta :!: Dziś dzień świątecznych porządków, pogaduch z psiapsiółą i depilacji nóg :-D w międzyczasie pozamartwiam się troszkę o mojego mężczyznę i poobżeram, ale to nic wyjątkowego ;-)
Miłego dnia :!:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 08:58

Witam ;-)

Od rana mam zly humor, prosilam D. zeby cos zalatwil, a on tego nie zrobil..... bo spal :-/ A nie wiem czy ja dzis zdaze to zrobic...
Pozytywne jest to, ze dzis ostatni dzien zajec az do 11 stycznia <jupi></span> , a wieczorem Wigilila grupowa ;-) juz nie moge sie doczekac :-D

Milego dnia ;-) ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 09:39

Witam,ja jak zwykle w pracy, oby do 15:30 ;-) , bo nie chce mi sie tutaj siedziec juz :-D , dzisiaj po pracy czekaja mnie porzadki, bo do tej pory niestety nie mielismy czasu ich zrobic <bezradny></span> . Juz nie moge sie doczekac kiedy ubierzemy choinke :-)

Poza tym humor dopisuje, fajnie,ze swieta tuz tuz, uwielbiam ten czas...

Milego dzionka <buzki></span>
Dołączona grafika

#6 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 10:30

hejka!
u mnie piękna pogoda sloneczko świeci, faaajnie :lol:
ja dziś kończę sprzątanie, jadę kupić coś na święta z ciuchów i skitrać jakąś choinkę, widziałam w kwiaciarni taką śliczną zrobioną z.. piórek..-boska i chyba sobie ją kupię do pokoju :mrgreen:
miłych przygotowań do świąt :-)

#7 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 10:35

dzis ostatni dzien zajec az do 11 stycznia

Jak to tak? <hmm></span> Ja mam już 4 zajęcia.

Witam się z rana również w złym humorze. Obudziłam mnie moja "slodka psina" którą wczoraj tak zawchwalałyście. Hałasowała, biegała po całym mieszkaniu, więc wstaje zobaczyć co ona robi.
Tu padło kilka brzydkich wyrazów i moje wielkie oka :shock:
W pokoju leżało chyba z 5 par butów, obok tyle samo wkładek do butów, niektóre pogryzione na kawałki, moja gazeta którą sobie wczoraj zakupiłam, rozerwana na tysiące kawałków, but brata już się do chodzenia nie nadaje. Na łóżku otwarte mleko (miała uczte w łóżku cwaniaczka) i na dodatek baraszkowała sobie na stole, bo obrus do połowy ściągnięty <olaboga></span> <angryred></span> <blabla1></span>
Poprostu katastrofa, wczesniej jej się to nie zdarzało, a zostawała na jakieś 7-8 godzin sama.

No nic, ogarne ten pokój, zbieram się za śniadanko i dalej porządki i pranie jakieś :-/
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#8 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 10:39

<hello></span> witam
Placki na swieta popieczone a dzisiaj zabieram sie z mama za golabki, krokiety , uszka i inne dania na wigilijny stol :-D bedzie duuzo roboty. Przed swietami zarowno ja jak i moj K. jestesmy zajeci wiec nie mamy za bardzo czasu aby sie spotykac :-/ zobaczymy sie albo dopiero jutro jak czas pozwoli albo po wigili a na swietach. tak ten czas leci i pomyslec ze za 2 dni ju wigilia <huraaaaa></span> <jupi></span>

201407101662.png

#9 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 11:01

<hello></span>
Mnie właśnie niedawno obudził brat telefonem, a że w łóżku tak cieplutko to wcale mi się wstawać nie chce, no ale trzeba będzie się zaraz zerwać ;-)
Dziś mam w planach zrobić drugi rodzaj śledzi, upiec piernik, zrobić krówki na prezenty i posmarować wafle.
No właśnie bo u nas w rodzinie ustaliliśmy, że już wszyscy są dorośli i prezentów nie będzie bo to i wydatek i problem co kupić, więc ja wymyśliłam, że każdemu zapakuję ślicznie kilka pieczonych ciasteczek, każdy ma ciasteczko ze swoim imieniem :-D
No i do tych ciasteczek zrobię krówki wg przepisu Nigelli, myślę że fajny miałam pomysł, zawsze to milej coś dostać pod choinkę a jak ktoś to zrobił samemu to tym bardziej ciekawszy efekt, tak sobie właśnie umyśliłam.
Miłego dzionka życzę :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#10 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 11:31

Witam
Obudziła mnie mam zjadłam śniadanko i jadę z mamą na zakupy ;)
Kupić sobie prezent haha a później dostanę go od chrzestnej bo czapkę ciężko wybrać komuś <bezradny></span>
Dostałam 50 zl na ten prezent więc mogę wybierać :mrgreen:
Później z tą właśnie chrzestną moją i znów z mamą jedziemy na zakupy ale takie z żywności bo lodówka pustkami świeci.
Fajnie tak w babskim gronie.
Wczoraj nie widziałam się z Miśkiem ale mam nadzieję że dziś nadrobimy... :lol:

#11 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 11:39

Witam :)
wstałam dziś bladym świtem :P (czyt. godz 9.00) to i tak strasznie wczesnie jak dla mnie. zjadłam sniadanko i obejrzałam jak zawsze DDTVN ;-)
Przed chwilą przynieslismy choinkę i czeka na strojenie :)
Po południu wybieram sie do Arturka boi jest chory a potem mam nocke.
Miłego dnia dziewczyny :)

#12 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 11:47

Dzień dobry :-)

Od rana się czaję, ale w końcu odważyłam się napisać ;-)

Dziś ciąg dalszy przygotowań świątecznych. Z rana z koleżanką pogadałam trochę. Teraz się byczę, potwornie mi się nie chce zabierać za nic. Wstawiłam już pranie jedno, a zaraz czeka mnie to czego nie lubię czyli prasowanie :lol:

Chyba dzisiaj jakby cieplej się za oknem zrobiło ;-)

Miłego dnia Wszystkim :*

#13 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 12:57

<witeczka></span>
Właśnie sobie odpoczywam,
około 11 wróciłam z wigilii klasowej,
ostatnia z moją klasą,
Najadłam sie rybki, kapusty z grzybami i pierogów :mrgreen:
nie mogłam ominąc barszczu :-P
ogólnie było tak średnio, czegoś brakowało <hmm></span>
za to prezent dostałam ładny :-P
teraz troszke sie polenię a poźniej biorę
sie za porządki :roll:
dziś jak codzień spotkanie z Paskudem.
Może jakiś film??

dzisiaj jakby cieplej się za oknem zrobiło

u mnie już wczoraj, śnieg ma byc, bo w przerwę świąteczną planuję jak za dawnych lat zjezdzanie na workach z górki u kumpla na działce :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#14 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 13:46

Dzien dobry,wlasnie niedawno wrocilam z zakupow,wszedzie pelno ludzi,jak to przed swietami.Z doskoku zasiadam przed monitorem i zawsze cos napisze.U mnie w domciu juz wybitnie czuc atmosfere swiateczna.Zostalo mi jeszcze pare rzeczy do zrobienia,niedlugo zabieram sie za sledzie.Wieczorem pomaluje wlosy,tj.odswieze kolor.Jakos szybko mi wyplowialy wlosy.Koniecznie musze odswiezyc barwe.Zycze wam laski milego dzionku. :-D

#15 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:07

ja jużwymalowałam całe ciastkowe zoo :) wrzucam zdjecie w hobby, patrzcie i podziwiajcie :mrgreen: :mrgreen:
miałam montować choinkę, ale samam nie dam rady, a moja młodsza siostra się wypięła i powiedziała że nie pomoże (czasami się zastanawiam jak to jest że ktoś ma 20 lat i nad wszystkie inne działania przedkłada gapienie się w telewizor, ale to nie miejsce na ten temat). Wiec w ramach oczekiwania na jakiegoś pomocnika postanowiłam poczytac Was :-D
zima u mnie mija, już są roztopy. Chyba wolałam ten siarczysty mroz :-/
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#16 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:16

zima u mnie mija, już są roztopy.

U mnie od rana sypaśnieg, zamiec i wogóle, a teraz deszcz pada, i jest 0 stopni :/ Bedzie mokro. Bleee. :-/

A ja juz troche ogarnelam łazienke, pranie reczne troche porobiłam i teraz czekam na mame i na zakupki skoczymy. Nie chce mi sie w taka pogode :-x

Dziś "szwagier" wraca z Sardyni. Pół roku go nie widziałam jakoś ;-) Bedzie trzeba wieczorkiem na piwko wyskoczyć :P :D :D :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#17 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:31

Olenka u mnie na uczelni przerwa swiateczna zawsze jest taka dluga, az do konca swiat prawoslawnych ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#18 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 16:01

Kurde czemu mi nigdy głupi piernik nie chce wyjść :evil: :evil:
Muszę piec drugi, taki sprawdzony co zawsze wychodzi.
Poza tym zakalcem głupim jednym wrednym, mam już wszystko zrobione na dziś i będę mogła się lenić :-D śledziki moczą się w śmietanie i musztardzie, krówka twardnieje suuper :-)
Zaraz się zabieram za ten piernik a potem dłuuuuuga kąpiel i może jakiś filmik w końcu sobie obejrzę, bo telewizor już zapomniał, że można go oglądać ;-)
AAA i jeszcze wcześniej w zetce o 18 AudioFeels zaśpiewa na żywo White Christmas, się doczekać nie mogę :mrgreen: :mrgreen:
No dobra to już zabieram się za piernika jak ten nie wyjdzie to kogoś skrzywdzę :evil:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#19 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 17:31

krówka twardnieje suuper :-)

czy ja o czymś nie wiem ? :D

a ja już po praktykach jestem... do 15:30 dzisiaj siedziałam bo na 7:30 dojechałam dzisiaj do salonu :P
jestem tak zmeczona :/ między łopatkami mnie boli ...
leże sobie teraz w łóżeczku , króliczek kica po pokoju -agencik mały :D dzisiaj znów mnie zaskoczył :P
jak odpocznę to wezmę sie za sprzątanie :)

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 17:34

hej :-)
ubrałam dzis chojnke , byłąm tez mamie w bankomacie , zaskoczyła mnie małą ilosc osób oczekujacych ;-)
poza tym powiesiłam firanke w pokoju i tyle.
moze Brzydule obejrze ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych