Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[16.12.2009] Śrroda

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 06:51

Ciao Dziewczynki :mrgreen:

jako przodowniczka pracy, już na biurkiem, zaraz pędzę robić kawkę żeby się rozgrzać (zawsze jak idę do pracy to mam traumę po starciu z mroźnym prorankiem :-P )
dobrze że od jutra mam tydzień wolnego w pracy, w sumie d uczelni też, to bedę mieć trochę czasu dla siebie, na ogarnięcie panoszącego się bałaganu i inne przyjemności ;-)

humorek nawet, nawet, mimo że "na Zachodze bez zmian", pewnie ta perspektywa odpoczynku :mrgreen:
trzymajcie się cieplutko, pewnie dziś z Wami sporo posiedzę :*

#2 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:07

czesc:)
ho ho ile postów :-P
Troszke mnie tutaj nie bylo, nie mialam czasu , niestety
dzisiaj mam wolne , siedze sobie w domku, niedawno wstałam, i mam zamiar zrobić sobie śniadanko:) :-P i kakao..a cooo :-P
Troszke, ogarne domek a potem Sieeee :-P :-P :-P

Niedługo już święta... Ciekawe jakie będą tego roku:) :->

iv09i09kftvt0mdm.png

#3 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:09

Dzień dobry :-)

Ja się przeziębiłam niesamowicie... A lekarka do mnie że teraz to tylko woda święconą mnie leczyć można... Więc się grzeje w domku, powinnam mnóstwo rzeczy przed świętami zrobić, ale nie mam siły. Zresztą mąż obiecał mi firanki i okna w sobotę, wiec tak naprawdę dla mnie jakie pierdoły zostają bo on dostaje to czego ja najbardziej nie znoszę :-P A w sobotę dopiero bo w piątek w końcu mój P. się broni :-) Mam chyba niewiele mniejszego stresa niż on ;-)

Miłego dnia wszystkim :-)

#4 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:10

witam!
strasznie zimno w moich okolicach brrr... a ma być jeszcze gorzej, jak ja nie cierpie zimy :-/
no ale do rzeczy, spędziłam miły wieczor a miskiem i nocke też, co prawda misiek padł jak ściety na łózko ale miło sie było chociaz przytulić :-)

dziś mbitny plan napisania III rozdziału pracy- jak tak przeglądam te materiały to myśle ze nie dam rady bo nie mam z czego tego napisac :evil:
jeszcze po południu musze wyjsc bo u nas chodzi obraz i trzeba go odebrac od sasiadów- jakbym miała malo na głowie ehhh...

#5 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:30

Dzien dobry :-)
U mnie jaśniutko, bo śnieżek spadł ;-) Już świątecznie się zrobiło ;-)
Ostatnio często tu zaglądam, ale jakos nie chce mi sie pisac :-P Ale dzis napisze zeby nie bylo ze sie bunkruje :-P
Ł. spał u mnie i był już taki miły poranek... śniadanko i tak dalej.... A tu jego siostra dzwoni zeby z nią pojechał do Gliwic bo ona do sądu nie trafi... Dzizys to miasto sąsiednie jak mozna nie trafic! Ja sama musialam jechac do miasta w ktorym nigdy nie byłam i jakos dalam rade... No ale coz tak przyzwyczajona i koniec, Ł. pojechał do domu :-/
Ja niedługo tez do pracy, ze wzgledu na snieg chyba dzis wczesniej wyjedziemy.
Przepisze jeszcze sobie notatki i zmykam....
Miłego dnia <buzki></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:44

bo u nas chodzi obraz i trzeba go odebrac od sasiadów

nie rozumiem, młoda oświeć o co chodzi ????

sniegu spadło nagle w ciagu godziny mnóstwo, może wolniej się ciemno bedzie robić przez to, zobaczymy...

jednak dzień się wlecze niemiłosiernie :-(
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#7 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 11:48

Cześć dziewczyny! Oj dziś pospałam do 11 i zła jestem z tego powodu :evil: Jednak słuchanie AudioFeels i Upiora w operze przed snem to niezbyt dobry pomysł bo zasnęłam po 3 :-/ no ale trudno zaraz biorę się za gotowanie zupy i lecę myć okna mam nadzieję, że zdążę do wieczora bo muszę je dziś umyć i koniec kropka :!:
Jeszcze dopijam kawusię czytam BS i lecę na miotle latać <sprzatanko1></span> <sprzatanko1></span> <odkurza1></span> <odkurza1></span>
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#8 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 13:27

hej :-D ja mialam dzisiaj zajecia na 11 ale budzilam sie od siodmej bo chcialam sie rano pouczyc ale oczywiscie nie wyszlo mi to takze pisanie kola skonczylam w jakies 5 min :-P pozniej pozałatwialam kilka spraw na uczelni i odebrałam buciki od szewca- pięęęknie je zrobił :mrgreen: a zaraz biore sie za ogladanie filmu i RELAX :mrgreen: :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#9 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 13:36

mloda napisał/a:
bo u nas chodzi obraz i trzeba go odebrac od sasiadów
nie rozumiem, młoda oświeć o co chodzi ??? ?

no to jakiś tam obrzęd kościelny, chodzi kopia obrazu chyba Matki Boskiej Częstochowskiej, od domu do domu, każda rodzina ma go przez dobę i się przy nim modli...
a po dobie się go daje następniej sąsiedniej rodzinie

#10 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 15:13

dzień dobry :D
brrrr...ale zimno na dworku.. jak ja

nie cierpie zimy

!! ble. nie znoszę jej :-?
na zajęcia dziś na 8 ale tylko do 10 :D więc po nich do tej chwili buszowałam po sklepach :P kupiłam prezent jednej przyjaciółce, dla jednej mam już upatrzony i zostaje jeszcze jedna :P uwielbiam kupować im upominki :D chłopa nie ma to się przyjaciółki dopieszcza :D
jutro ostatnie zajęcia w starym roku <jupi></span> cieszy mnie ta perspektywa, choć irytuje mnie fakt, że w pierwszym tyg stycznia mam ciężkie koło, do którego nie wiem jak się nauczę, bo materiału jest ho ho i jeszcze więcej a w dodatku ja połowy rzeczy nawet nie rozumiem i nie wiem jak przyswoję nazwy łacińskie :(
teraz leżę i czekam na mamcię aż wróci z pracy, żebyśmy jakiś obiad upichciły bo głodna jestem bardzo :D i do końca dnia słodkie lenistwo ;)

gorące buziaki dla Was na rozgrzanie :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 15:27

<witeczka></span>
wczoraj net mi szwankował a szukałam czegoś na gegrę :roll:
na szczeście dzis to zrobiłam, jutro ide kartkówke zaliczyc ;-)
dziś dopiero wzieliśmy sie za poloneza :mrgreen:
no i rekord dziś- 3 lekcje na których nic pożytecznego nie zrobiłam :lol:
pozytywnym jest to ze wkoncu sie doczekałam
mojej tuniko-sukienki od krawcowej :-P
a juto jadę z moją Mordką na zakupy :mrgreen:
w piątek egzamin... strach sie bac :roll:
a dziś nauka, sprzątanko małe, brzydulka,
a wieczorem przychodzi Grubasek :mrgreen:

to na tyle, buźki <buzki></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 16:22

Umyłam już okna, oczywiście tylko od wewnątrz bo taki mróz, że przymarzłaby mi ścierka, na zewnątrz przetarłam tylko na sucho jakoś wytrzyma do odwilży. Zmarzłam przy tym nieziemsko, ale już napaliłam w piecu a teraz popijam gorącą czekoladę na rozgrzanie i zaraz pędzę dalej sprzątać, dziś tylko moje pokoje, więc pewnie się wyrobię i może jeszcze uda mi się dywan uprać...aj jestem w swoim żywiole :mrgreen: jutro bratowa przyjeżdża i nie bardzo mi to na rękę bo ja lubię sobie sama po swojemu robić, sprzątać wg własnego widzi mi się, no ale trzeba będzie i dla niej jakąś robótkę znaleźć. Dobra czekolada wypita lecę dalej <sprzatanko1></span> <byebye></span>
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#13 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 16:45

<hello></span>
Dzień miałam pełen wrażeń. Położyłam się o 2.00, ale zasnęłam dopiero koło 4.00 :evil: więc w rezultacie spałam dziś całe dwie godzinki :lol:

Ale... jakimś cudem zaliczyłam koło <amen></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> Czyli święta będą troszkę wolniejsze. No i ten masakryczny przedmiot prawie zaliczony :mrgreen:
Po zajęciach stałam ponad godz w xero w bibliotece... :roll: Chłopak ruszał się jak mucha w smole, aż nerwy puszczały. Ale na pt muszę zrobić ważną pracę więc czekają mnie noce pełne wrażeń i trzeba było czekać :lol: Ale będę częściej z wami. Wiem że się cieszycie :-D
Później prace ze studium na niedzielę i dopiero w niedzielkę wybywam do domu.<bananowy1></span> Więc weekend nie będzie tak piękny jak planowałam, ale nie chcę robić zaległości. Chociaż... doszły nie słuchy o jakiejś imprezie w sobotę :lol: ale ja najchętniej bym porządnie wypoczęła...

Żeby wrażeń nie było za mało to jadąc po bilet miałam wypadek autobusem... Na szczęście ze mną wszystko ok, bo siedziałam, ale Ci co stali przelecieli przez cały autobus :shock: Jedna kobieta normalnie w powietrzu leciała, aż się bałam że coś poważnego się jej stało.

Ale póki co... wcinam jedzonko, bo prawie nie jadłam i popijam <kawka1></span> Posiedzę troszke z wami i biore się do roboty..

#14 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 17:35

Witam <ciaoo1></span>

U mnie też dzisiaj trochę zimno, bo rano jak wychodziłam na zajęcia, to było -7 <zimnoo></span>
po zajęciach obleciałam pół miasta w poszukiwaniu prezentów dla rodzinki i po wielu bojach i trudach znalazłam to, czego szukałam <jupi></span>

popołudnie spędzam w domku, trochę sprzątałam, teraz siedzę przed komputerem , skaczę po różnych stronach :-P i słucham muzyki
<zespol></span>

Życzę miłego wieczoru i cieplejszych dni ( no, chyba, że ktoś lubi takie mrozy ;-) )

<byebye></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#15 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 18:06

Ja się przeziębiłam niesamowicie...

To teraz tylko leżeć i zdrowieć bidulko ;* Zdrówka !

Witam się. Skończyłam zajęcia, i teoretycznie już mam wolne. Jutro tylko wf i jedne cwiczenia <huraaaaa></span> A wieczorek z Miśkiek <serduszka></span>
Dziś tylko małe sprawozdanie zrobie i koniec. Moge obejrzeć film i poczytać książke. <slonik1></span> Lubie taki luzik ;-)

A teraz Brzydulka :P :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 18:26

Marzycielka powodzenia dla slubnego :-)
ja dzis byłąm w centrum handlowym po proszek do prania bo ie skonczył juz. do psychologa jutro nie ide w sparwie oliwi bo pani sie rozchorowała.
a codo Oliwii to ja to dziecko kiedys rozszarpe. :evil: dzis jak zwykle nie mogłam jej z sali wyciagnać , poryczała sie i nie chciła sie ubierac i jeszcze poł drogi do domu ryczała :-/
kupiłam sobie 5 filizanek , do których miesci sie tyle co do szklanki , kosztowały kupe kasy :20 gr za sztuke ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#17 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:28

Wnerwiłam się :evil:
Czekam już z tydz na przesyłkę z allegro.
Dziś wyczytałam że niby odbiorcy nie było w domu...tylko że to nieprawda :roll:
Teraz muszę do nich dzwonić. Nie wiem co to za firma kurierska....szlag może trafić.
A poza tym powinien chyba zostawić avizo czy jak to się nazywa że chcieli doręczyć? A też nic nie ma. :evil: :evil: :evil:
Sama już teraz nie wiem jak to załatwić z takimi baranami.

#18 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:34

Teraz muszę do nich dzwonić. Nie wiem co to za firma kurierska....szlag może trafić.

a to nie pytali cie o której moga dostarczyc przesyłke ??? wiekszosc normalnych firm kurierskich ustala z odbiorca aby miec mniej pracy ;-)

chyba zostawić avizo czy jak to się nazywa że chcieli doręczyć

nie wiem czy kurierzy tez cos zostawiaja jak poczta . <hmm></span>
ja sobie jeszcze troszke posiedze i chyba sie zwijam do lóżka .kolezanka mi pisała ze ma l4 do wigilii bo okazało sie ze cos powazniejszego jest z nogą <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#19 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:43

Witam Laseczki ;-) ;-)

Ja juz po zajatkach, fajny dzien dzis byl. Nie mialam 2 pierwszych zajec, ale siedzialam na uczelni, bo dzis Wigilia wydzialowa. ;-) A mrozno, ze ho ho :lol: Jestem po kolacyjce, popijam goraca herbatke. Ide zaraz sie wykapac, poogladac film, poczytac ksiazke. A jutro na 12....super ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#20 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:45

Nie wiem czy powinnam to pisac w tym temacie czy w innym, jak cos to modki przeniosa :-P

No wlasnie jak raz byl problem z doreczeniem to chociaz zadzwonili, a tu nic. Specjalnie podalam domowy, bo wtedy dzwonili na komorke.
Jakby koles sie pofatygowal zadzwonic to by wiedzial ze jednak ktos w domu jest i byc moze to on jest slepy...az mi cisnienie skoczylo bo ta wysylka trwa juz z tydzien :evil:

A jestem pewna ze tata byl calutki dzien.
Jestem zawiedziona bo to znana firma kurierska a tu taki nr :roll: I teraz dzwon do nich i wyjasniaj...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych