Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[10.12.2009] czwartek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 00:06

no i nadal spaciu mi się nie chce... :roll:
jutro będę chodzić na rzęsach...

odezwe się dziś po badaniach (chciałabym miec to za sobą) :-/

mam ochote się komuś wyżalić ale nie ma nikogo :-/

#2 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 00:08

no i nadal spaciu mi się nie chce... :roll:

Mi pomaluuuu zaczyna sie chciec :-P

mam ochote się komuś wyżalić ale nie ma nikogo :-/

Ja jestem :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#3 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 08:51

Hejka z rana :D

Pogoda taka za za kazdym razem mam w takie zdanie w myślach: "a moze sobie odpuscic te pierwsze zajecia", <hmm></span> ale po chwili mija i dzielnie wstaje z łóżka :mrgreen:
W sumie od jutra juz bede sie wysypiać, bo dziś weekend zaczynam <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> Nie pociesza mnie jednak fakt ze mam sporo nauki na ten weekend <dumb1></span>

Miłego dzionka :) :) <buzki></span>
Uciekam na wfisko :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#4 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 11:12

Hej a ja wstałam dziś o 9 jak nigdy, a teraz siedzę z chrześnicą moją bo chora jest oglądamy shreka po raz 209089787676 :-D a zaraz idę bigos gotować, a potem jak bratowa przyjechać i pomóc mi przedpokój malować, ciężki dzień się zapowiada, póki co piję kawusię i sprawdzam co tam u was. Miłego dnia życzę :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#5 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 11:38

Odliczam dni do przerwy świąteczno-noworocznej ;-) Teraz w sobotę idę na zlot :mrgreen: DM - fajnie. Wybawię się przy mojej muzie <zatancz3></span> <bananowy1></span>
lilian

#6 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 11:44

witam i ja ;-) nieco lepiej mi dzisiaj niż wczoraj, ale do pracy i tak nie poszłam ... odgórne zalecenie :P tak więc czeka mnie kolejny dzień lenistwa ... może zaczne materiały kompletować na zaliczenia, bo potem będzie kiepsko ...wczoraj cały dzień przesiedzaiałam ... źle ... przeleżałam .... przy kompie, więc dziś pora coś zrobić w domu przy okazji przymusowego wolnego ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#7 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 14:59

Witam ;-)
Ja juz po pracy, siedze wlasnie w domku i czekam na obiadek. Potem przyjezdza do mnie Ł. i spedzamy u mnie wieczor i nocke ;-)
W ogole jestem dzis bardzo, ale to bardzo zła... W pracy zapieprz jak nie wiem a wyplata.... smiech na sali jednym slowem. Oczywiscie na swieta tez nic nie dostalam, bo przeciez mi sie nie nalezy :-/ Ale jestem kurka zła :-/ Normalnie to jest nie fair.... :-/
Mam nadzieje ze Ł. poprawi mi humor :->
Milego dnia... ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 15:00

Heja ;-)

Bylam na zajeciach i na areobiku. Ale wycisk dala :shock: Pozniej moze pojade na kawke do bratowej, ale nie wiem czy pracuje.I na 19 znow na zajecia.

Wieczorkiem mam zamiar zrobic pranie ciemnych rzeczy....nazbieralo sie juz sporo.

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#9 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 15:03

<witeczka></span>
siedzę, chwila relaksu przed nauką :roll:
żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce :evil:
jedyne pocieszenie jest takie że zdałam mature z operonu :-P
wreszcie sprawdziła :roll:
mój życiowy sukces :mrgreen:
wczoraj był miły wieczorek z M a dzisiaj zakopie sie w książkach <bezradny></span>
jutro @ wiec od rana ciekawie :-/
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#10 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 16:20

<hellooo1></span>
Mimo, ze za oknem szaro...mimo, ze w sobote mam 2 egz. na studiach....mimo, ze glowa mi peka i padam...mimo, ze marze o śnie....to mimo wszystko humorek dopisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niedawno wrocilam z pracy. 15 minut pospalam w fotelu :lol: Poczytam troche BS i siadam do nauki na ta sobote <nauka></span> :-x

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#11 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 17:08

jakaś jestem zmęczona... :-| to pewnie przez zarwaną nockę :-?

zła jestem bo stypendium wciaz nie ma i nie mogłam się do nich dzis dodzwonić bo cały czas było zajęte- pewnie pipy odłożyły słuchawke co by mieć swiety spokój :roll:

u lekarza oki-wyniki dobre...
posiedziałam u siostry troche i wróciłam do domku

poczytam sobie chyba bo wczoraj przytaszczyłam nową partie książek z biblioteki :-)

misiek daleko a mi się tęskni :cry:

#12 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 17:34

czesc wszystkim:)m dawno mnie tutaj nie było, ale mimo, ze nie pisalam, to czasem Was podczytywałam:)
Dzisiaj sobie zrobilam wolne,bo chora jestem, mam gorączke :-/ :-/ ehh
przynajmniej się wyspałam :-P :-P
Muszę posprzątac w pokoju bo mam taki syf, ze nie da się przejść....
Sesja się zaczyna , więc mam duzo nauki ....

iv09i09kftvt0mdm.png

#13 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 17:37

dzień dobry wieczór :D
ale jestem zmęczona, padnięta i niewyspana... od nauki do egzaminu i myśleniu o nim tak się czuję, bo to pierwszy egzamin w moim studiowaniu ;)
ale muszę przyznać, że się opłaciło :P no dobra, nie wytrzymam ... muszę się pochwalić :D wybaczcie mi to proszę :* ZDAŁAAAAM <hura></span> <hura></span> i to na 4,5 :mrgreen: je je je :D :D taka jestem szczęśliwa :)
taki ciężar mi spadł z serca, żołądka i w ogóle z całej mnie :D bo wiecie, ja to taka trochę panikara jestem jak to mówi moja mamusia :D
zjadłam przed chwilą obiadek (tzn szeroko powiedziane 'obiad' :P) dwie kanapki ze schabem pieczonym :D i kupiłam sobie wreszcie lody, więc będę je wpierdzielać za chwilę :D:D

to mimo wszystko humorek dopisuje

ja zauważyłam, że Ty praktycznie zawsze masz dobry humor ;) powiedz mi jak Ty to robisz kochana? :D aż się tak milutko czyta te Twoje posty i powiem szczerze, że wywołują u mnie uśmiech na buzi ;)

to dobrze :* bo przyznam szczerze, że przez pół dnia nie dawało mi to spokoju .. niby się nie znamy osobiście, ale jednak myślałam o tym żeby wyszły dobrze

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#14 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 17:40

bo przyznam szczerze, że przez pół dnia nie dawało mi to spokoju .. niby się nie znamy osobiście, ale jednak myślałam o tym żeby wyszły dobrze

dziękuje to bardzo miłe z twojej strony... :->
niestety wada rozwojowa jest i nic tego nie zmieni... :-|

i to na 4,5

gratuluje! wiem jaka to satysfakcja :lol:

#15 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 18:51

Przerwa w nauce bo co za duzo to nie zdrowo :-P :lol: Nauka na mnie zle wplywa bo co zaczne sie uczyc to mi sie spac odrazu chce :lol: Ziewam non stop :-P

ja zauważyłam, że Ty praktycznie zawsze masz dobry humor ;) powiedz mi jak Ty to robisz kochana? :D

A nie wiem :mrgreen: Mam dobre baterie :lol: <jamp11></span>
Grunt to pozytywne nastawienie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ZDAŁAAAAM <hura></span> <hura></span> i to na 4,5

Gratulacje <bravoo></span> <flow1></span>

To najwazniejsze ;* <flow1></span>

#16 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 19:09

A nie wiem Mam dobre baterie

albo dobrego dilera :mrgreen: żarcik taki oczywiście :) bo ja dzisiaj też w wyjątkowo dobrym humorze :D

dziękuję katti i mloda :* dokładnie - satysfakcja to dla mnie niesamowita :) po prostu uwierzyłam, że jestem sobie w stanie poradzić w takich sytuacjach :) troszkę mnie do podbudowało ;)

ależ się objadłam lodów :mrgreen: a zaraz idę się chyba wykąpać, bo czuję, że potrzebuję posiedzieć dłużej w ciepłej wodzie, żeby się zrelaksować :)
plany na dzisiejszy wieczór? książka lub film :D zobaczymy co mnie bardziej skusi ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#17 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 19:13

na przyszłość - temacik o sukcesach na studiach, porazkach, egzaminach tu:

studia-vt3120.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#18 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 19:47

Witam sie :-)

Pobudke zaplanowalam na 5:30 :-/ Ale obudzilam sie sama, 20 minut przed budzikiem :mrgreen:
Nawet wyspana ;-) Ale bylo tak cieplutko pod koldra i ciemno na zewnatrz, ze nie chcialo mi sie podnosic ;-)
Na dzien dobry niespodzianka - pusty chlebak w kuchni... i co tu zjesc <co></span>
Wygrzebalam jakies resztki z lodowki, kawcia i musialo wystarczyc :-P

W pracy do 10-ej mialam spokoj, ale pozniej 2 godziny nerwowki.
Poklocilam sie z jedna kierowniczka, bo chciala mnie sciagnac jutro na 2 zmiane, kiedy ja nie moge przyjsc, bo ide na kolacje pracownicza i juz od dawna jej o tym mowilam <bezradny></span>
Pozniej druga kierowniczka mnie zdenerwowala, bo kazala mi zrobic jeden spory zwrot, co przy dlugiej kolejce jest niemozliwe, bo zajmuje sporo czasu, ale guzik ja to obchodzilo :evil: wiec troche podnioslam glos, a ona na mnie, ze mam sie uspokoic, ze sie zle zachowuje, ze robie afere i to przy klientach.... :roll: pimpa :evil: Poczulam sie jak dziecko, ktoremu zwraca sie uwage wsrod doroslych <bezradny></span> Pimpa :evil:
A pozniej to juz mialam jedna roznice cenowa, druga..... roszczeniowych klientow. Mialam ochote wyjsc nie na przerwe, a do domu ;>

Okropny dzien <bezradny></span>

Oby jutro bylo lepiej <amen></span>

#19 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 19:49

Dzień doberek :mrgreen:
wymarzłam dzisiaj :!: okropna pogoda!
w domu byłam ok 17...
posprzątałam, zrobiłam pranie itp itd...
teraz leżę w łóżeczku, oglądam tv, wcinam bezy :-P
B. dzisiaj robił nadgodziny w pracy więc się nie spotkaliśy :-(
jutro rano zawozi mnie na zbiórkę i...
dopiero się w niedzielę będziemy widzieć :-/ ehhh...
a jutro wycieczka do Oświęcimia...

amoramor, gratki <bravoo></span> <bravoo></span>
Dołączona grafika

#20 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 20:08

witam wieczorkiem dzis mialam nie zaberdzo udany dzien szkoda gadac a pozatym boli mnie strasznie glowa cos czesto miewam bole glowy moze mama migrene albo jest za niskie cisnienie
amoramor Gratuluje :!:
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych