Edyta Górniak
Napisano 18 grudnia 2010 - 13:30
Figurę ma bardzo ładną
Ale twarz... coś z nią nie tak.
A na 5 zdjęciu wyglada jak Michael Jackson
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 18 grudnia 2010 - 14:06
jest piekna
ma piekny glos
i nie przeszkadza mi w niej nic
Napisano 18 grudnia 2010 - 16:07
Ma super figurę.
Może i ma za dużo jakiś tam zabiegów i twarz wygląda na napuchnięto ale mimo wszystko moim zdaniem jest b ładna
Napisano 18 grudnia 2010 - 16:21
Może po prostu nie przywiązuję wage do projektantów. Ciuch jej się podoba, więc zakłada i jużsłyszałam jak dziennikarze pytali ją kiedyś czyje ciuchy ma na sobie, czyich projektantów, to musiała do managerki dzwonić, bo sama nie wiedziała
Jej piosenek nie słucham i prawdę mowiąc na palcach jednej ręki (no, może dwóch) mogę wyliczyć tytuły, ktore znam, ale przyznać muszę, że ma piękny, sama jest piękną kobietą, choć o niebo lepiej wyglądała kilka lat temu, kiedy jej twarz była jeszcze w miarę naturalna. Ale charakterek na pewno ma trudny.
Napisano 18 grudnia 2010 - 17:39
figura boska
i ...tyle
nie lubie jej ostatnio. Jakoś przeszła mi sympatia do niej po JOS i TZG
płaczliwa dama
no i fakt..ostatnio jej buzia wyglada jak spuchnieta
Napisano 17 lutego 2012 - 11:17
Spotkanie miało zacząć się o 18:00, ale jak to na divę przystano trzeba było się spóźnić - opisuje nam poirytowana osoba obecna w Empiku. Edyta pojawiła się spóźniona, zaczęła podpisywać kilka płyt, kolejka była bardzo długa, prawie do wyjścia z salonu. Następnie zaczęła udzielać kilku wywiadów, w pewnym momencie fani się już wkurzyli i jak weszła kolejna ekipa na wywiad, to zaczęły się wrzaski, wyzwiska itp. Wtedy Edyta powiedziała, że to ostatni wywiad i za to, że tak długo czekamy to "dla nas zaśpiewa". Jak się okazało, słowa dotrzymała, był to ostatni wywiad, lecz gdy miała śpiewać powiedziała: "To zaśpiewajcie dla mnie". Wszyscy ją olali i nikt nie śpiewał. Prosiła by ktoś zaśpiewał lecz to nie poskutkowało.
Następnie chciała sama zaśpiewać, lecz jak się okazało nie znała tekstu, po chwili jakiś fan dał jej książeczkę z tekstem, to jak się okazało Edyta nie widziała liter, bo niby za małe. Kazała je napisać. Spaliła się na całej linii. Przypomnę, iż ludzie stali już od 15:00, ja przyjechałem o 17:00, i wyszedłem dopiero o 23:10, a kolejka nadal była. Edyta parę razy zrobiła sobie przerwę na poprawę makijażu, choć nie wiadomo po co to komu, skoro cały czas siedziała na krześle.
pudelek
http://www.youtube.com/watch?v=7kLCGVLm8Hk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GjlfvnnV47Q&feature=related
Napisano 17 lutego 2012 - 18:39
Napisano 17 lutego 2012 - 18:52
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 lutego 2012 - 19:13
Bo kiedys była fajna..
Napisano 17 lutego 2012 - 21:00
nie znam jej więc ciężko powiedziećBo kiedys była fajna..
ale nowe piosenki mi się podobają
Napisano 17 lutego 2012 - 21:58
http://w261.wrzuta.pl/film/3A6DJWOz6yD
Szczerze to jestem w szoku,że ona nie zna własnych piosenek na pamięć i tym bardziej jest to dziwne gdy wie o spotkaniu z fanami
Napisano 17 lutego 2012 - 22:28
Mogla sie gapnac po chwili i dalej juz sie nie osmieszac
Dobrze powiedziala " wstyd"
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 18 lutego 2012 - 08:01
Napisano 21 lutego 2012 - 12:40
Napisano 21 lutego 2012 - 12:59
Przesłuchałam i tylko 1 piosenka mi podpasowała: Teraz tu (czy coś takiego).Jeszcze nie miałam okazji słuchać jej najnowszej płyty
Napisano 04 stycznia 2013 - 21:00
Jak wam się podoba w tej odsłonie?
i pl wersja:
Napisano 04 stycznia 2013 - 21:29
Ale głos to ona ma niesamowity:
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych