Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[07.12.2009] Poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 00:04

I mamy poniedzialek 8-)
Wole jednak weekend :lol:
Rano do pracy wiec zmykam.
Kol. snow wszystkim zycze <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 00:07

Ja siedzę sobie przy lampce wina ;) Powinnam od jakiejś godziny już leżeć, bo o 6 muszę wstać :roll: W szkole kręcimy film na studniówkę, mam sprawdzian z chemii, więc rano chcę się przygotować odpowiednio ;)
Ciągle czuję się głodna, w końcu po miesiącu diety wychodzi, że brak ochoty na słodkie nie trwa wiecznie <bezradny></span> Zjadłabym całą lodówkę najchętniej, ale nie chce stracić tego, do czego już doszłam ;P
Mikołajki w ogóle nie były mikołajkami, słodkości, prezentów nie było ;)

katti, dzięki za mikołajkowe życzonka :) I wzajemnie :*

#3 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 00:12

Ciągle czuję się głodna, w końcu po miesiącu diety wychodzi, że brak ochoty na słodkie nie trwa wiecznie <bezradny></span> Zjadłabym całą lodówkę najchętniej, ale nie chce stracić tego, do czego już doszłam

Powiem Ci ze ja jak sie ucze to przestalam jesc... Slodkiego jem malo. I tez niedobrze, bo po kilku godzinach jestem tak zmeczona ze ledwo kontaktuje :-/ Tak np mialam dzis...
Teraz mi przeszlo, ale zjadlam czekolade. :roll:

Do swiat mam zajazd... coz :-P Chyba zainwestuje w lecytyne.

A mnie Mikolaj nie zawiodl i coz, jestem mile zaskoczona. Baaaardzo mile :-D

#4 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:47

nie bardzo mi sie chciało otworzyc oczy bo wczoraj do pierwszej w nocy ogladałam tv. no ale mus to mus:D
teraz właczyłam kompa bo musze konto sprawdzic.
pogoda jest bura ale nie jest zimno. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:55

Ja na razie przy kawi.
A pogoda jest taka, że nic się nie chce..

#6 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 09:19

Witam z rana! :-)
dzisiaj wolne..nic tylko leniuchować :-)
weekend zleciał bardzo szybko..wczoraj w mikołaki było bardzo śmiesznie :-)
za oknem pada deszcz...dobrze, że nie muszę dzisiaj nigdzie wychodzić ;-)

Miłego dnia!! :mrgreen:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#7 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 09:22

Witam ;)

Wczoraj gralam z Miskiem i jego znajomymi w angielska wersje "Jaka to melodia" ;-) Siedzielismy od 18 do polnocy, maniaki :lol: Dobrze, ze dzis tylko 2 godzinki zajec, ale za to po poludniu Misiek ma egzamin na prawko, wiec jade z nim mu kibicowac ;-) Mam nadzieje, ze zda.

I znow poniedzialek, cale 5 dni do weekendu :lol: A wczoraj w nocy padal snieg, dzis rano wstaje.....i nie ma juz go :shock:

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#8 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 09:49

dzień dobry :)
wstałam wcześniej bo niestety muszę się pouczyć.. no cóż taki urok studenta :D
dziś zajęcia mam od 15 do 20 :shock: więc cały dzień z głowy.. całe szczęście, że ten ostatni wykład jest z bardzo sympatycznym profesorem i z miłą chęcią na nim siedzę, bo inaczej ciężko by było ze mną o tej godzinie :P
ale w sumie cieszę się, że już poniedziałek bo się przynajmniej coś zacznie dziać.. w weekendy to siedzie tylko na tyłku i jem :P a tak wsiadam w autko, jadę na uczelnię, pośpiewam sobie w drodze :D porozmyślam o różnych sprawach :)
dziś robimy sobie z grupą moją mikołajki :mrgreen: 2 tygodnie temu zrobiliśmy losy, każdy wyciągnął i dziś będziemy sobie rozdawać prezenty :) ciesze się, że wpadliśmy na taki pomysł, bo wspólne otwieranie prezentów zbliża zawsze ludzi :D
dobra, idę zjeść śniadanko i zabieram się za naukę :)

po poludniu Misiek ma egzamin na prawko

to trzymamy kciuki :) i napisz później jaki wynik egzaminu :D

miłego dnia wszystkim życzę :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#9 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 11:39

Witam w deszczowy dzien,zamiast sniegu,deszcz brrrrrrrrrrr.Wlasnie odebralam syna z zerowki wczesniej,gdyz dzwonila pani,ze go glowa boli i jest jakis nie swoj.Zobaczymy dalej,byc moze bede musiala go zarejestrowac do lekarza.Jakis katar zaczyna mu z nosa leciec.Niedlugo obiadek,potem kawusia,no i musze nastawic pranie. ;-) Milego dzionka,dziewczyny ;-)

#10 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 12:03

hejka!

nareszcie się wyspałam :-)
przyjechał kurier i przywiozł zamawiane przeze mnie cb radio i antene samochodowa do tv dla Łukasza-był bardzo miły i nawet chciał mi pomoc to wszystko wnieść ;-)
jestem zadowolona bo zamówione rzeczy szybko dotarły.
zjadłam sniadanko, i niedłudo jade do kolegi zostawić auto bo ma mi naprawiać hamulce, a ja tymczasem skocze do kolezanki co z nim po sąsiedzku mieszka na ploteczki :-)

miłego tygodnia i poniedziałku rzecz jasna

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 14:30

<witeczka></span>
dziś wreszcie w pełni zadowolona :mrgreen:
już jest ok z Paskudem :mrgreen:

Wczoraj byliśmy na rynku na Mikołajkach,
nic ciekawego nie było wiec pojechaliśmy na niezdrowe żarełko :mrgreen:
później troszke edukacji i wieczór z kochasiem ;-)
Przyniósł mi takiego biiiiig mikołaja czekoladowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a dzisiaj pozytywny dzien w szkole,
pierwszy raz od 3 lat nie było mojej wychowawczyni :shock:
wiec 2 lekcje mi mineły na opowieściach z dziecinstwa :-P

Wieczór z paskudem, musimy nadrobic :oops:

buziokiiiiiiiii
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 14:50

Witam :-) Ja juz po pracy i po obiadku :-)
Jakoś dziś zleciało, ale przyznam ze jestem spiaca, bo pozno z Ł. sie polozylsmy, a o 4:30 pobudka :-|
Ale dzis chyba za to bedziemy sie wylegiwac :-P
Ł. dzis na dniowce, po pracy przyjedzie po mnie i wieczor spedzimy u niego :-)
Mam lenia, ale chyba troszkę sie pouczę :-P
Buźki <buzki></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#13 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 15:13

witam u mnie zimno deszczowo i paskudnie za oknem a ja jestem w trakcie robienia obiadku to znaczy zostalo mi jeszcze wstawic ziemniaczki i juz gotowe czekam az misiek przyjedzie bo pojechal do miasta po rodzicow
Dołączona grafika

#14 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 16:06

Witam ;)
Na 17 mam wizytę u dentysty :shock:
Trzymać kciuki żebym wytrzymała :!:
W szkole w porządku. Miałam maturkę próbną z rosyjskiego ale na jednej lekcji tylko więc w piątek dokończę ją :roll: :-P
Przynajmniej będę wiedziała jak to wygląda w realu - dzięki mojemu profesorowi :mrgreen:
Od piątku mam krostkę na języku... ktoś mnie obgaduje... a koleżanka powiedziała że jak po prawej stronie to FACET (nie koniecznie że obgaduje ale że chodzi o faceta :shock: )
Ale ja tam w to nie wierzę :lol:
Poniedziałek przeżyłam oby z górki :mrgreen:

#15 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 16:38

<hellooo1></span>
Dosłownie pół godziny temu wróciłam z pracy :-x Zimno na dworze-pada cały dzień <deszcz></span> :evil: Ja siedzę sobie teraz w fotelu (wreszcie) pije zieloną herbatkę i ziewam non stop :lol:
Chyba się położę na trochę bo nie wytrzymam.
Muszę się pouczyć na sobotę (mam 2 zaliczenia z ćwiczeń już) :-x
Poza tym to cud malina - nic nie jest po mojej myśli :lol: ale będzie dobrze <ciah></span> :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#16 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 16:50

hej :) ja dzisiaj rano poszłam na zakupki :mrgreen: potem na angielski ktorego po raz kolejny nie było :evil: a pozniej do mojego P. :-D :-D i jeszcze naukaaa... :roll:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#17 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 17:05

Dzień dobry!
ZMĘCZONA!!! :-/
rozdaliśmy dzisiaj większość zaproszeń na studniówkę dla nauczycieli ;-)
potem mieliśmy pierwszą próbę poloneza ;-) iii tańczę z B. w pierwszej parze ha! :-P bo wyszło na to, że jestem najbardziej rozgarnięta w tej sprawie hahaha :mrgreen: ale nawet fajnie :->
zimno na dworze i buro i szaro i okropnie... :-?
jutro do Mikołowa... uśmiechać się, ściskać ręki jakimś krawatom itp itd... ehhh, dobrze że chociaż z B. jade ;-) tak więc cały dzień z Nim :-D
muszę eleganckie ciuszki na jutro przygotować. Zaraz idę wskoczyć do wanny i robię sobie wieczorek piękności i leniuchowania pod kołderką :-o
B. się uczy ;-)

ale się cieszę na te wszystkie imprezki, które mnie czekają :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#18 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 18:08

Witam wszystkich :!:
Ugotowałam dziś obiadek i szybko pojechałam na seminarium, załatwiłam co trzeba w mieście, korki, że masakra, dobrze, że w samochodzie ciepło, tak się przyzwyczaiłam teraz do auta, że nie wiem jak ja bym zniosła jazdę mpk ;-) Teraz napaliłam w piecu i się lenię, zaraz idę robić kolację, potem ogarnę troche pokoje bo jutro ma koleżanka do mnie przyjechać, jakoś nie mam ochoty na jej wizytę no ale ok przeżyję to jakoś, wprosiła się szczerze powiedziawszy a ja nie wiedziałam jak jej odmówić.
A wieczorkiem sobie w końcu jakiś film obejrzę bo dvd już się zakurzyło :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#19 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 19:54

a ja juz po kolacji za chwile zaczna sie moje dwa seriale wiec zaraz uciekam na seans wieczorny papa
Dołączona grafika

#20 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 19:56

Dobry wieczór

Mikołajkowe popołudnie upłynęło mi miło i przyjemnie. Popołudnie, bo pierwszą częsc dnia spędziłam w pracy :roll: W nocy podrzuciłam paczki całej rodzince, więc rano wszyscy byli zaskoczeni. Już dawno nie bawiłam się w Mikołaja. :mrgreen: A jaka radochę miałam kiedy pakowałam im to wszystko :-P
P. też mnie zaskoczył, bo kiedy ja byłam w pracy on buszował po sklepach w poszukiwaniu czegoś dla mnie. A jak go znam to jak zwykle miał dylemat ;-) Wreszcie kupił mi srebrny łańcuszek i kolczyki oraz zestaw z Astora- mascara i kredka do oczu :mrgreen: Nie spodziewałam się żadnego prezentu, bo P. zawsze oddaje mi wszystkie pieniądze, więc pewnie uciułał coś sobie na lewo ;-)
A dziś kolejny poniedziałek. Ale jeszcze tylko 4 dni pracy i wolne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Będę leżec i pachniec :lol:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych