Zabawy ślubne
Napisano 29 stycznia 2009 - 22:39
Napisano 30 stycznia 2009 - 17:20
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 stycznia 2009 - 17:24
Napisano 07 lutego 2009 - 15:04
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 lutego 2009 - 16:07
U mnie właśnie tak było i wszyscy świetnie się bawili.Ja nie lubie zabaw na weselach, u nas nie bedzie, tylko oczepiny i pozniej dalej tance
.
Napisano 07 lutego 2009 - 17:05
Tez nie lubie jak wyciagaja gosci do zabawy, ktos ma ochote to idzie nie to nie.
Napisano 09 lutego 2009 - 04:21
Napisano 09 lutego 2009 - 09:33
Napisano 09 lutego 2009 - 13:49
A właśnie z tym różnie bywa, niektórzy ' organizatorzy ' takich zabaw nie odpuszczają dopóki się jakiejś ' zabawy ' nie wykonanikogo sie nei zmusza zeby w nich uczestniczyc czyli nic na sile no i jesli sa taktowne...
Napisano 09 lutego 2009 - 14:59
no właśnie ...przecież zabawy weselne to nie zbrodnia
i ciekawa jestem co z takiego wesela gocie zapamiętają...osobiście zrobiłabym sobie sztywne wesele przy lounge(nie jestem pewna jak ta muzyka się nazywa) i bez tych ' dziwnych ' zabaw
uważam że zabawy nawet te
są po to żeby ludzie mieli potem co wspominać ... "pamiętasz jak kryśka rozwaliła krzesło jak na nim siedła? a zośka cośtam cośtam ..." jakoś nie wyobrażam sobie wesela bez takich głupotek - to już chyba weszło w polską tradycję. oczywiście nie każdy musi zabawy mieću siebie na weselu ... ale przyjsc na posiadówę przy wódce, albo całą noc tylko tańczyć ?? to po co organizować wesele? na coś takiego można sie wybrać i bez otoczki weselnej - na dyskoteke albo do baruprostackie, prymitywne.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 lutego 2009 - 15:48
Po to żeby uczcić nowe małżeństwo ? Ja byłam na 2 lub 3 weselach i właśnie te chamskie zabawy są dla mnie takie niesmaczne, tzn. na jednym tak było, w ogóle mi się nie podoba takie coś. Można potańczyć- w ten sposób się pobawić, ale NIE powinno znaczyć NIE, kto lubi niech się w ten sposób bawi, ale jeśli ktoś nie chce, to musi chyba tym krzesłem przywalić, żeby ktoś zrozumiał, że jakaś tam osoba nie ma ochoty się w ten sposób bawić.to po co organizować wesele?