Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zabawy ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
129 odpowiedzi w tym temacie

#21 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 22:39

mozna sie osmiac:) hehe tez tego jeszcze nie widzialam:)

#22 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 22:41

dobra ta zabawa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 17:20

no mnie tez nie bawia zabawy , gdzie trzeba obcego faceta całowac i cóz z tego ze sie jest panną <bezradny></span> jak panna to moze całowac sie z kazdym <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 17:24

No czasem robia tak zeby na sile smieszne bylo a mi do smiechu nie bylo jak kazali mi sie z nim calowac...

#25 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 22:29

mi do smiechu nie bylo jak kazali mi sie z nim calowac...

i całowałaś sie z nim wkońcu?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#26 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 21:43

Ja generalnie nie przepadam za takimi zabawami, trochę żenada, ale zdaję sobie sprawę, że bez tego byłoby nudno ;-) tylko ja będę miała wesele na 40 osób i nie wiem czy się chętni znajdą... <co></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 21:44

oj ja to nie lubię tych zabaw bo uwielbiam tańczyć i mi szkoda czasu :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:21

Ja nie lubie zabaw na weselach, u nas nie bedzie, tylko oczepiny i pozniej dalej tance ;-) . A najgorsze jest to jak np. ludzie nie zglaszaja sie do zabawy i sa wyciagani prawie na sile...
Dołączona grafika

#29 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 15:02

Ja nie lubie zabaw na weselach, u nas nie bedzie, tylko oczepiny i pozniej dalej tance

tez nie chcę zabaw bo mnie szczerze mowiac wkurzaja :roll: musze konieczne zastrzec to orkiestrze aby nie kombinowali
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#30 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 15:04

niektóre sa zabawne nie tylko dla tych , którzy nie biora udziału , wiec czasem mozna cos zorganizowac ale tylko takie , w których nikt nie bedzie uważała ze jest do czegośc przymuszony i czuje sie głupio.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#31 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 16:07

Ja nie lubie zabaw na weselach, u nas nie bedzie, tylko oczepiny i pozniej dalej tance ;-) .

U mnie właśnie tak było i wszyscy świetnie się bawili.
Jestem w Peru...

#32 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 17:05

Tez nie lubie takich zabaw, u mojego brata bylo cos na zasadzie, tanczymy w kolku, ktos trzyma butelke wodki, orkiestra gra butelka wedruje z rak do rak i kiedy przestana grac to ten co trzyma butelke musi wziac z niej lyka, itd. No i jak sie trafi po jakims niefajnym gosciu weselnym napic to nie tak fajnie ;-)

Tez nie lubie jak wyciagaja gosci do zabawy, ktos ma ochote to idzie nie to nie.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#33 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 17:18

A ja tam lubie zabawy weselne,ale takie z taktem oczywiscie,no i nie na sile.
Na moich oczepinach bylo duzo zabaw i chetnych nie brakowalo :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#34 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 04:21

A ja też nie lubię, dla mnie są jakieś takie prymitywne, tzn nie wszystkie, ale osobiście zrobiłabym sobie sztywne wesele przy lounge(nie jestem pewna jak ta muzyka się nazywa) i bez tych ' dziwnych ' zabaw. Dla mnie są jakieś prostackie, prymitywne.

#35 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 09:33

hm.. szczerze to nie przepadam za tego typu zabawami... chyba ze faktycznie sa interesujace.. nikogo sie nei zmusza zeby w nich uczestniczyc czyli nic na sile no i jesli sa taktowne...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#36 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 13:41

Moim zdaniem zabawy są w porządku... od zawsze były na weselach, są urozmaiceniem. Nie widzę w nich nic prymitywnego (oczywiście jeżeli nie przekraczają granic dobrego smaku). Wydaje mi się, że wesele bez zabaw może byc dla gości monotonne, ale to tylko moje zdanie :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 13:49

nikogo sie nei zmusza zeby w nich uczestniczyc czyli nic na sile no i jesli sa taktowne...

A właśnie z tym różnie bywa, niektórzy ' organizatorzy ' takich zabaw nie odpuszczają dopóki się jakiejś ' zabawy ' nie wykona :-/

#38 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 14:20

E, no bez przesady... Nigdy nie spotkałam się z sytuacją, gdzie gościa na siłę ciągną z krzesła do zabawy, a na kilku weselach zdarzyło mi się byc ;-) Trzeba umiec się bawic, przecież zabawy weselne to nie zbrodnia :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#39 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 14:59

przecież zabawy weselne to nie zbrodnia

no właśnie ...

osobiście zrobiłabym sobie sztywne wesele przy lounge(nie jestem pewna jak ta muzyka się nazywa) i bez tych ' dziwnych ' zabaw

i ciekawa jestem co z takiego wesela gocie zapamiętają...

uważam że zabawy nawet te

prostackie, prymitywne.

są po to żeby ludzie mieli potem co wspominać ... "pamiętasz jak kryśka rozwaliła krzesło jak na nim siedła? a zośka cośtam cośtam ..." jakoś nie wyobrażam sobie wesela bez takich głupotek - to już chyba weszło w polską tradycję. oczywiście nie każdy musi zabawy mieću siebie na weselu ... ale przyjsc na posiadówę przy wódce, albo całą noc tylko tańczyć ?? to po co organizować wesele? na coś takiego można sie wybrać i bez otoczki weselnej - na dyskoteke albo do baru :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#40 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 15:48

to po co organizować wesele?

Po to żeby uczcić nowe małżeństwo ? Ja byłam na 2 lub 3 weselach i właśnie te chamskie zabawy są dla mnie takie niesmaczne, tzn. na jednym tak było, w ogóle mi się nie podoba takie coś. Można potańczyć- w ten sposób się pobawić, ale NIE powinno znaczyć NIE, kto lubi niech się w ten sposób bawi, ale jeśli ktoś nie chce, to musi chyba tym krzesłem przywalić, żeby ktoś zrozumiał, że jakaś tam osoba nie ma ochoty się w ten sposób bawić.