Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Robert Janowski

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 09 maja 2013 - 10:15

z tą widownią to jest tak w większości programów, toż większość to ustawiane

Mój kolega gdzieś się tam zarejestrował i jak coś to dzwonią po niego czy chce być na widowni. Ja go widziałam w "Jaka to melodia" i "Rozmowy w toku"

A co Janowskiego.... mam do niego ogromny sentyment ale jeszcze z czasów Metra a teraz to go widzę tylko w tym jednym programie.

#22 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 09 maja 2013 - 13:29

A co Janowskiego.... mam do niego ogromny sentyment ale jeszcze z czasów Metra

W "Metrze" Janowski rewelacyjny był. :D A tak w ogóle to dopiero niedawno dowiedziałam się, że on tam występował. Mam ściągnięte 3 piosenki z tego musicalu, w których śpiewa Janowski.

Co do programu "Jaka to melodia?", to szkoda, że nie są tam puszczane piosenki właśnie z "Metra".
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#23 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 09 maja 2013 - 17:46

Mnie zraził do siebie baardzo dawno temu, kiedy jako małe dzieciaki podczas jakiegoś wiejskiego festynu, gdzie śpiewał, podbiegliśmy po autografy, a on nas dość nieprzyjemniej odpędził. <lol></span>
Z wyglądu też nie moje klimaty. :-P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#24 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 maja 2013 - 17:21

Za mlodu jakotako, bo ja lubie dlugowlosych :-P
ale teraz ...srednio .Nie powala.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#25 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 17:03

Dawno ten temat nie był poruszany, ale chyba mogę?. Co do Roberta Janowskiego, też widziałam Go po raz pierwszy w "Metrze" i od razu mi się spodobał, ale te Jego ostatnie wyczyny, drugi rozwód - oczywiście jego sprawa,nie ma sią co wtrącać w prywatne życie,ale jednak..... i teraz ta ostatnia afera, z jego nową partnerką. Coś zaczął mi się mniej podobać, ale jego program "Jaka to melodia"- oczywiście oglądam,bo występują nieraz bardzo ciekawi ludzie - wokaliści jak i sami uczestnicy show.Zresztą lubię chórek z tego programu, jak i wogóle cały czespół muzyczny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych