Madź gratuluję! obserwuję moich znajomych jak walczą z nałogiem i podziwiam Cię, że dałaś radę! wielkie osiągnięcie!!!
Plastry, gumy, tabletki i inne bajery przy rzucaniu palenia
Rozpoczęty przez cerrata, 03 cze 2009 13:31
65 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 kwietnia 2013 - 20:56
Madź, gratuluję!

A ja dostałam kilka dni temu opakowanie Tabexów - tabletek na rzucanie palenia. Kolega z pracy i kierownik zaczęli je brać 2 tygodnie temu i od tego czasu nie zapalili ani jednego papierosa. Wcześniej obaj jarali jak smoki, więc aż ciężko mi w to uwierzyć. Do tej pory jakoś sceptycznie podchodziłam do takich wspomagaczy, ale teraz, kiedy widzę ich efekty sama powoli zbieram się do tego, żeby zacząć ich używać. Chociaż w sumie jakoś już nie wierzę w to, że uda mi się rzucić to cholerstwo. Próbowałam już chyba z milion razy.
A ja dostałam kilka dni temu opakowanie Tabexów - tabletek na rzucanie palenia. Kolega z pracy i kierownik zaczęli je brać 2 tygodnie temu i od tego czasu nie zapalili ani jednego papierosa. Wcześniej obaj jarali jak smoki, więc aż ciężko mi w to uwierzyć. Do tej pory jakoś sceptycznie podchodziłam do takich wspomagaczy, ale teraz, kiedy widzę ich efekty sama powoli zbieram się do tego, żeby zacząć ich używać. Chociaż w sumie jakoś już nie wierzę w to, że uda mi się rzucić to cholerstwo. Próbowałam już chyba z milion razy.
Napisano 12 kwietnia 2013 - 21:22
ja też byłam sceptycznie nastawiona, a nawet święcie przekonana, że dupa z tego będzie :->w sumie jakoś już nie wierzę w to, że uda mi się rzucić to cholerstwo.
że znając samą siebie zamienię jedną faję na drugą i tyle pożytku z rzucania.
karate, wiarę w siebie mamy taką samą
trzymam kciuki
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 13 kwietnia 2013 - 15:20
Madź, gratki w takim razie
I wytrwałości, wytrwałości
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 14 kwietnia 2013 - 11:23
Madź świetny wynik 
dobre są - moja siostra kiedyś używała i rzuciła, ale po kilku miesiącach wróciła do nałogu- teraz nie pali wogóle ale rzuciła w ciąży i teraz już jej nie ciągnieTabexów - tabletek na rzucanie palenia.
Napisano 15 kwietnia 2013 - 21:12
Ja używałam raz plastrów, a w zasadzie to raz użyłam... Nie minęło pół godziny od przyklejenia, a ja myślałam że zejdę. Było mi strasznie słabo, niedobrze i nie była w stanie funkcjonować...z palenia wyleczyła mnie choroba (o ironio), byłam tak wyczerpana i zmęczona wszystkim że nawet do głowy mi nie przyszło wyjście na papierosa. Teraz zdarza mi się zapalić od czasu do czasu, ale nie jest mi to potrzebne. Trzymam kciuki za Waszą wytrwałość