Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Plastry, gumy, tabletki i inne bajery przy rzucaniu palenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#61 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 12 kwietnia 2013 - 19:16

Madź gratuluję! obserwuję moich znajomych jak walczą z nałogiem i podziwiam Cię, że dałaś radę! wielkie osiągnięcie!!!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#62 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 kwietnia 2013 - 20:56

Madź, gratuluję! :mrgreen: <flow1></span>

A ja dostałam kilka dni temu opakowanie Tabexów - tabletek na rzucanie palenia. Kolega z pracy i kierownik zaczęli je brać 2 tygodnie temu i od tego czasu nie zapalili ani jednego papierosa. Wcześniej obaj jarali jak smoki, więc aż ciężko mi w to uwierzyć. Do tej pory jakoś sceptycznie podchodziłam do takich wspomagaczy, ale teraz, kiedy widzę ich efekty sama powoli zbieram się do tego, żeby zacząć ich używać. Chociaż w sumie jakoś już nie wierzę w to, że uda mi się rzucić to cholerstwo. Próbowałam już chyba z milion razy.

#63 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 kwietnia 2013 - 21:22

w sumie jakoś już nie wierzę w to, że uda mi się rzucić to cholerstwo.

ja też byłam sceptycznie nastawiona, a nawet święcie przekonana, że dupa z tego będzie :->
że znając samą siebie zamienię jedną faję na drugą i tyle pożytku z rzucania.

karate, wiarę w siebie mamy taką samą :lol:

trzymam kciuki <ookk></span> masz towarzystwo do rzucania, zawsze raźniej ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#64 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 15:20

Madź, gratki w takim razie :D :D :D I wytrwałości, wytrwałości :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#65 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 11:23

Madź świetny wynik <ookk></span>

Tabexów - tabletek na rzucanie palenia.

dobre są - moja siostra kiedyś używała i rzuciła, ale po kilku miesiącach wróciła do nałogu- teraz nie pali wogóle ale rzuciła w ciąży i teraz już jej nie ciągnie ;-)

#66 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 21:12

Ja używałam raz plastrów, a w zasadzie to raz użyłam... Nie minęło pół godziny od przyklejenia, a ja myślałam że zejdę. Było mi strasznie słabo, niedobrze i nie była w stanie funkcjonować...z palenia wyleczyła mnie choroba (o ironio), byłam tak wyczerpana i zmęczona wszystkim że nawet do głowy mi nie przyszło wyjście na papierosa. Teraz zdarza mi się zapalić od czasu do czasu, ale nie jest mi to potrzebne. Trzymam kciuki za Waszą wytrwałość :)