Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najlepsze występy live ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 września 2010 - 10:10

Cudowna, zjawiskowa, piękna Janda
[/youtube][/quote]

#42 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 12:43

uwielbiam osoby, które na żywo wykonują piosenki tak, że ma się wrażenie, że to nagranie studyjne :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#43 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 12:50

Uwielbiam występy live.Fajnie jest jak publiczność śpiewa wraz z wykonawcą.Niesamowita atmosfera,niesamowity klimat.Pamietam,oglądałam kiedyś koncert QUEEN-U.Kapitalny wręcz.

#44 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 00:26

Odświeżam temacik i w kontekście mojego posta z tematu o Koncertach wklejam krakowskie piekiełko! Słuchając płyt uważam, że brzmią zjawiskowo, na żywo prezentują się jeszcze lepiej! Behemoth!

Dołączona grafika

#45 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 09 lipca 2012 - 19:02

A ja jeśli chodzi o koncerty to wklejam coś z pięknego rocka :) jak dla mnie to czysta poezja, wiadomo że płyta to nie to samo co występ na żywo, dlatego też chciałabym kiedyś taki koncert przeżyć <dreams></span>

#46 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 lipca 2012 - 19:45

Uwielbiam Gunsów <zakochany></span> I wcale mnie nie interesuje czy skład stary czy nowy, cały czas mają tego samego powera :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#47 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 19:10

dlatego też chciałabym kiedyś taki koncert przeżyć

Dziś są w Rybniku jeśli dobrze się orientuję ;-)

Też ich uwielbiam. Chociaż nie wszystkie piosenki tak samo bardzo. Mam kilka, których mogłabym słuchac na okrągło :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#48 Mimka13

Mimka13
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 października 2012 - 05:52

POdobno Shakira w Polsce się nie popisała jak była. Od koleżanki, która była wiem, że śpiewała z playbacku też, niestety.

Ake ja oglądam filmiki to Beyonce powala!

#49 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 lutego 2013 - 16:12

Dziś są w Rybniku jeśli dobrze się orientuję ;-)

A byli w Rybniku i byłam... Cóż mogę powiedzieć, kiedy już w końcu się doczekaliśmy występu to poczułam... rozczarowanie <bezradny></span> Kilkugodzinne spóźnienie sprawiło, że atmosfera trochę siadła i niby było fajnie, niby "Sweet Child..." czy "Welcome to the jungle" brzmiało tak jak miało, to czegoś mi zabrakło. Na pewno nie był to najlepszy koncert, na którym byłam. Aczkolwiek widzieć legendarnych Gunsów na żywo (ok... widzieć Axel'a :-P ) to fajne przeżycie i kolejna kapela, na której koncercie obowiązkowo chciałam być odhaczona ;-)
Choć Slash w Katowicach w tę środę... nooo to było prawdziwe "Paradise City" i bez porównania :mrgreen:
Dołączona grafika

#50 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 17:48

Na pewno nie Rihanna w Polsce :P Natomiast widziałam występ Adele, gdzie się popłakała i to było tak wzruszające :)

#51 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 07:50

Mój najlepszy koncert to Pearl Jam. Im starszy tym lepszy (jak wino). Ale do tego też trzeba dodać sentyment do zespołu.
Jestem też na każdym koncercie w Polsce White Lies. Kocham ich i uważam, że koleś ma tak świetny głos, który nie różni się na żywo od nagrania co bardzo cenię w zespołach. I w październiku lub w listopadzie będą w Warszawie więc będę na pewno :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#52 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 01 lipca 2014 - 22:44

Dla mnie jedne z lepszych występów live ma zespół Rammstein. I marzę być na ich koncercie, marzę to poczuć, zobaczyć, przeżyć. Mam ciary od samego oglądania filmików na youtube, mimo tego, że na co dzień trochę innej muzyki słucham. :D

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#53 Mary66

Mary66
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 23 września 2014 - 13:44

Byłam na Beyonce na Narodowym i było cudownie!!! Najlepszy live ever :D