padło na czerwiec
jak u nas tylko my wtedy będziemy obchodzić już 6 rocznicę ślubu!
kiedy to mineło? plus od oświadczyn minęło już trochę czas leci
noooo, dopiero inqa i Wisienka były nastki!
Napisano 07 kwiecień 2018 - 09:01
padło na czerwiec
jak u nas tylko my wtedy będziemy obchodzić już 6 rocznicę ślubu!
kiedy to mineło? plus od oświadczyn minęło już trochę czas leci
noooo, dopiero inqa i Wisienka były nastki!
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!
Napisano 09 kwiecień 2018 - 13:55
ja uważam że niezależnie od daty, wszystko się może wydarzyć
Napisano 08 maj 2018 - 10:47
Czerwiec to piękny miesiąc na ślub!
Też tak uważam, najbardziej mi zależy na ładnej pogodzie. Ideałem by było, gdyby nie padało i nie było zbyt męczącego upału. Tak, żeby dało się oddychać
Ach, czas przygotowań był tak cudny.
Ja właśnie jestem w transie. Postanowiłam sobie, że nie będę wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę i załatwię wszystko wcześniej, żeby mieć pewność, że mam to co chcę a nie to co zostało. I tym sposobem mamy już salę, zespół, fotografa i kamerzystę Zostali mi jeszcze barmani, ale za to zabiorę się może po sesji. Wyjdzie na to, że przez najbliższe 2 lata nie mam co robić w temacie ślubu, bo większość już ogarnęłam
Keep calm and become a doctor
Napisano 23 maj 2018 - 18:19
@inqaa zawsze się coś znajdzie. Także spokojnie.
No pogoda to taka rzecz akurat ciężka do przewidzenia. Ja też chciałam żeby było w miarę ciepło, bez deszczu. Ale nie wyszło.
Było chłodno, od czasu do czasu padał deszcz. Ale z perspektywy czasu twierdzę, że to było jednak na plus. Przynajmniej wszyscy byli na sali i się bawili, a nie na tarasie, albo jakiś spacerach poza salą.
Bo znowu będąc na weselu w sierpniu było ciepło, więc wszyscy w altance poza salą, na spacerze itp. na parkiecie mało kto się bawił.
Także po czasie nawet ten deszcz był cudowny
(Aż nie wierzę, że to teraz piszę, bo rano w dniu ślubu jak zobaczyłam ulewę to myślałam, że mnie rozniesie - na szczęście na wyjście z domu, wyjście z kościoła, puszczanie balonów, sesję na ogrodzie nie padało także było naprawdę super)
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Napisano 27 maj 2018 - 11:45
Przynajmniej wszyscy byli na sali i się bawili, a nie na tarasie, albo jakiś spacerach poza salą.
Bo znowu będąc na weselu w sierpniu było ciepło, więc wszyscy w altance poza salą, na spacerze itp. na parkiecie mało kto się bawił.
Byłam na jednym takim weselu i do samego wieczora ludzie siedzieli nad wodą, a nie na sali i nikt nie tańczył tylko zachodzili coś zabrać i z talerzem znowu na dwór. Dziwne to dla mnie było i sama bym nie chciała takiego wesela inaczej gdy ludzie wychodzą na chwilę się przewietrzyć czy zapalić.
Napisano 04 czerwiec 2018 - 17:47
U nas z racji tego, że nie mieliśmy wyjścia i musieliśmy przełożyć naszą datę na rok 2021 wybór był już prosty. Miało być jak najszybciej, byle było ciepło
Mogłoby być nawet w maju, ale podobno maj przynosi młodym pecha, tak słyszałam i w związku z tym, żeby nie narazić się babciom i wszystkim ciociom i żeby nie było zbędnego gadania - padło na czerwiec. Zresztą ja i tak zawsze marzyłam o czerwcu
A i tak fajnie się złożyło, bo jesteśmy ze sobą od 5 sierpnia, oświadczył mi się po 5,5 roku bycia razem i ślub 5 czerwca i w dodatku suma liczb roku 2021 to również jest 5Mam nadzieję, że piątki przyniosą nam szczęście
i będzie piątka dzieci
zleci zleci, skończysz studia , znajdziesz fajna prace , trochę się ustatkujecie i będzie akurat slub
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 czerwiec 2018 - 17:51
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Napisano 06 czerwiec 2018 - 16:48
Keep calm and become a doctor
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Podpięty Nasze daty ślubu /zestawienie/ |
|
![]() |
|
Motyw przewodni wesela/ślubu |
|
![]() |
|