Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Definicja milosci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 25 maja 2017 - 16:56

Znowu ja :-D znowu na zupełnie innym etapie życia.
Miłość to harmonia, którą coraz częściej udaje nam się osiągnąć. To nasze dziecko, którego obecność dała nam więcej szczęścia niż kiedykolwiek byliśmy sobie w stanie wyobrazić. To Okruszek, który chociaż ma dopiero kilka milimetrów, napełnia mnie niesamowitym poczuciem spełnienia. Miłość to nasz dom, który rośnie każdego dnia. I nasze marzenia o tym, że już niedługo będziemy w nim pokazywać dzieciom świat, uczyć wszystkiego tego, co sami potrafimy i wychowywać na mądrych, kochających, samodzielnych ludzi.
Miłość to nasze wygłupy przy śniadaniu. I szybki seks "bo pewnie zaraz się Młoda obudzi". I brudna podłoga w kuchni, kiedy pozwalamy dziecku na samodzielność. I znowu ta podłoga, bo zamiast sprzątać, wolimy się przytulać.
Miłość to nasza codzienność. Ta najzwyczajniejsza ze zwyczajnych. Taka prosta, wymarzona. Miłość to nasza rodzina.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#42 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 06 czerwca 2017 - 11:48

dla mnie miłość to sens życia i coś, bez czego nie mogłabym żyć.

#43 tictaku

tictaku
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 28 czerwca 2017 - 12:47

Ja po prostu wiem :) Czasami muszę się dopytać, ale raczej dla przyjemności usłyszenia tego, niż dla potwierdzenia :).

#44 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 11 lipca 2017 - 09:55

@Aspirynkaaa nic dodać nic ująć.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#45 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 11 lipca 2017 - 10:10

nie rozumiem ludzi którzy odrzucają miłość, bez niej życie jest smutne i bezbarwne.

#46 Alina

Alina
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 21 sierpnia 2017 - 11:26

najgorsze jest to jak facet nie jest wylewny i m sie poczucie ze nie jest istotne czy jestesmy czy nie, ze wcale mu na nas nie zalezy....;/

#47 feliksm690

feliksm690
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2017 - 12:15

Jeśli o to pytasz to odpuść go sobie. Prawdziwa miłość nie potrzebuje takich odpowiedzi

... 

#48 Stefan829

Stefan829
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 25 września 2017 - 19:55

Z miłością jest tak że albo się jest pewnym albo nie. Jeśli masz wątpliwości radze się zastanowić

... 

#49 MarcDol06

MarcDol06
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 30 września 2017 - 22:57

Też mi się tak wydaje. Niemniej, nigdy nie byłem zakochany. Zgadzacie się ze mną?

Samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas.