Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[29.12.2008] Nowy tydzień - poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
227 odpowiedzi w tym temacie

#121 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:06

madzia, czemu czasu braknie?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#122 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:06

P. powiedzial, ze sie 'zaszczepil' bardziej niz ja :P tak mu sie spodobal :)

no to do dzieła:):) znów byłybyśmy ciociami :mrgreen:
Dołączona grafika

#123 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:15

Witam dziewczyny ;-)

Od rana jakaś podminowana chodziłam i nie miałam humoru :-/
Z Karo mam znowu problemy i to pewnie dlatego.

Wpadłam na pomysł, że poprawię sobie nastrój i poszłam do fryzjera.
Sama za bardzo nie wiedziałam czego chcę, ale znalazłam taką fajną fryzjerkę
i razem coś wymyśliłyśmy :mrgreen:
To było to!
Jestem w Peru...

#124 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:23

malutka-iwona, a zdjęcie gdzie??? <nenene1></span> jak to tak

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#125 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:24

malutka-iwona, no to swietnie ze sobie humorek poprawilas :D

teraz prosimy o fotke i teraz mi sie przypomnialo ze ty jeszcze paznokietki mialas nam pokazac jakie masz piekne :D

#126 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:29

nie(d)oceniona, Olciiia, Obiecuję, że zdjęcia będą jak tylko Misiek mi zrobi, bo mi coś nie wychodzą :-/

mi sie przypomnialo ze ty jeszcze paznokietki mialas nam pokazac jakie masz piekne :D

o nich też pamiętam ;-)
Jestem w Peru...

#127 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:29

malutka-iwona, to 3mamy za słowo :P i czekamy :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#128 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:34

nie(d)oceniona, Ok.
D. sprząta garaż, więc mogę trochę z wami posiedzieć.
Jestem w Peru...

#129 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:35

o nich też pamiętam

no wlasnie trzymamy za slowo :D

ja sie wlasnie wkurzylam na T. bo bylam na malych zakupach wracam a tu smierdzi papierosami...
i sie obrazilam bo po 1 w naszym domu sie nie pali a po 2 jestem zla ze go coraz bardziej ciagnie do fajek :-|

#130 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:36

malutka-iwona, a ja kolejny dzień przesiedziałam przy babskim i tylko jednym okiem zerkam w strone reszty pokoju ... i na pewno JUTRO go posprzątam :roll: a nie chce mi sie aż strach :roll:

[ Dodano: 2008-12-29, 18:37 ]

a po 2 jestem zla ze go coraz bardziej ciagnie do fajek

nie złośc sie za to na niego bo to rzecz normalna, ważne żeby sie nie dał ...

#131 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:40

ważne żeby sie nie dał ...

to znaczy co?

no wiem ze mam sie nie zloscic ale ja nie pale i on tez nie palil i bylo fajnie a ja nie chce zyc z palaczem a boje sie ze w koncu tak sie stanie :-?

#132 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:44

Olciiia, zeby nie zaczął kopcić ... ciągnąć i tak będzie (wiem bo próbowałam już kilkakrotnie rzucić :roll: ) no i sztuką jest nie sięgnięcie do paczki :->

#133 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:49

nie(d)oceniona, aha czyli ty tez masz ten problem, ale ze soba :P

no wlasnie kiedys nie kupowal paczek a teraz jak jedziemy do pl na weekend to kupuje jedna paczke bo mowi ze jak sie spotyka z kumplamii to nie chce ich opalac na imprezkach i ta paczka pozniej mu zostaje na powrot do domu i ja sam dokancza

nie podoba mis ie to, bo do poki palil tylko cudzesy bylo ok bo to sie zdarzalo sporadycznie

#134 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:53

nie(d)oceniona, aha czyli ty tez masz ten problem, ale ze soba

:oops: :oops: przyznaję się bez bicia ... najgorsze jest to że nie mam ochoty tego rzucić :oops:

i ta paczka pozniej mu zostaje na powrot do domu i ja sam dokancza

niech ci oddaje na przechowanie :mrgreen: jest to jakieś wyjście :P no i bardziej ekonomicznie wyjdzie :mrgreen:

#135 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:57

jednym okiem zerkam w strone reszty pokoju ... i na pewno JUTRO go posprzątam :roll:

Oj ja tez. Nawet dzisiaj nie odkurzyłam.
Jestem w Peru...

#136 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:58

nie(d)oceniona, no kiedys mu chowalam i mnie pozniej blagal zebym mu dala jednego

ale wolalabym zeby byla jak kiedys ze pali tylko na imprezkach a nie tak jak teraz ze nawet sam w domu popala czasami ja wiem ze tak to sie zaczyna :-/

akurat trodno mi ciebie zrozumiec bo dla mnie to jest swinstwo i nie mam pojecia jak to moze sprawiac przyjemnosc :-/

#137 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 19:00

madzia, czemu czasu braknie?

problemy osobiste <bezradny></span> niestety...z reszta nie z mojej winy i dlatego mi szkoda, bo ja ucierpiec musze chyba. ale moze moze :D jutro ostatnia szansa bo sroda i czwartek odpadaja wiadomo, sklepy nieczynne, a w piatek to ja nie chce, eh przesady :) sobota albo niedziela juz planujemy powrot.

Olciiia, moj tez zaczal zartowac, ze zacznie palic bo u mnie 2 bracia pala i chcial dla towarzystwa...ale u mnie krotko. Powiedzialam, ze jak on idzie to idziemy we dwoje. Ja tez zaczne palic jak on tez... ja najmocniejsza, bo przeciez nawet zaciagnac bym sie nie umiala <hepi1></span> bo nigdy nie palilam. ale co tam ;-) dawaj mowie, idziemy we dwoje :P i zwatpil :) Nie wyobrazam sobie, zeby znow zaczal palic. Juz rok jak rzucil.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#138 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 19:00

malutka-iwona, odkurzanie to w moim przypadku mały problem ... pasowało by odgruzowanie ... przecieżnawet na święta nie miałam jak posprzątać bo wróciłam dopiero po 20 w wigilie :roll: a wcześniej non stop jazde miałam :roll: niby sie z tego cieszyć powinnam ale jużwiem że zaraz po nowym roku znów mam 2 strzały pod rząd <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-12-29, 19:00 ]

akurat trodno mi ciebie zrozumiec bo dla mnie to jest swinstwo i nie mam pojecia jak to moze sprawiac przyjemnosc

uwierz że ja sama tego nie rozumiem

#139 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 19:05

nie(d)oceniona, Ja siedzę w domku i nawet lubię sprzątać, ale najlepiej mi to idzie ja D. jest w pracy i mam spokój (według niego jest czysto i nie muszę sprzątać)
Jestem w Peru...

#140 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 19:07

ale najlepiej mi to idzie ja D. jest w pracy i mam spokój

skąd ja to znam ... ja większośc rzeczy robie jak siedze sama i mam święty spokój

(według niego jest czysto i nie muszę sprzątać

<biglol></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych