Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[29.12.2008] Nowy tydzień - poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
227 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:04

Glowa boli, przewracam sie z boku na bok, lozko jakos wiruje hehe
Nie no ide spac - bo sie w pracy jutro wykoncze :roll:

Dobranoc :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:08

ło matko jak się to czyta to same alkoholiczki tutaj :lol:
a ja właśnie wróciłam z baru. spotkałam się z koleżanką z którą daaawno się nie widziałam, było naprawde fajnie. szczerze mówiąc to wypiłam 2 piwka i już mnie chwyciło :lol:
Mirabelka__22, nie pasuje mi ten avek do ciebie
Kahela, pij pij na zdrowie ;-)
katti, bobranoc ;*
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:16

Ale Wy jesteście szybkie z tym zakładaniem tematów :P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#4 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:18

Tilia, a co chciałaś pierwsza założyć? :lol:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#5 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:22

tuptunio, eh <bezradny></span> Jakos nie moge znalezc dla siebie. Ja dzis ambitny plan i do 2.00 siedze. Kumpela dzwonila, po 3,5 roku sie odkochala i nie wie jak to teraz zalatwic. Eh..Macie jakis pomysl? Nie chce mu wprost powiedziec.

#6 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:25

Nie ;) ja po prostu jestem za tym,żeby tematy otwierać rano a nie zaraz po północy ;)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#7 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:34

Tilia, ja tez, bo sie watku nie konczy w jednym temacie..

#8 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:38

A jednak mnie ktoś popiera :D

JkIEp1.png

#9 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 00:43

Tilia, szukam tego awka zamiast prace pisac.. Ale nie wiem jaki do mnie pasuje bo zawsze macie jakies ale :-P

#10 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 01:04

Ja się nie wypowiadałam :P zresztą mam grafikę wyłączoną więc nie ocenie ;) szukaj na avka brunetki wg mnie :)

JkIEp1.png

#11 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 01:08

Ale nie wiem jaki do mnie pasuje bo zawsze macie jakies ale

ale...ten, który jest w tej chwili baaaaaaardzo mi się podoba... :-)

A jednak mnie ktoś popiera

ja też Cię popieram, tylko myślę, że to bardziej wynika z technicznych przyczyn, niż chęci...
strus z reguły idzie nam na rękę i pewnie gdyby było to możliwe, to tak by to wyglądało - pewnie nie można... ;-)

A w ogóle za dużo stawiam "...", nie sądzicie..?
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#12 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 01:23

Kahela mi sie wydaje,że jak po północy gadamy w starym temacie to nic się nie dzieje. Więc nie wiem o co Tobie chodzi z tymi tech sprawami ;) jedynie nowy temat nie może być założony przed północą...a to czy bedzie założony o 1 w nocy czy 8rano na jedno tech wychodzi :) ale nakręciłam :D

[ Dodano: 2008-12-29, 01:28 ]
Dobra zmykam książkę czytać :)

JkIEp1.png

#13 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 01:42

tuptunio, eh <bezradny></span> Jakos nie moge znalezc dla siebie. Ja dzis ambitny plan i do 2.00 siedze. Kumpela dzwonila, po 3,5 roku sie odkochala i nie wie jak to teraz zalatwic. Eh..Macie jakis pomysl? Nie chce mu wprost powiedziec.

no to raczej ciezko bedzie, bo po takim czasie to juz sie mysl o czyms wiecej zazwyczaj, a nie o konczeniu. wprost, bo inaczej bardziej go zrani.

a ja sobie siedze blade 2 obejrzalam, jutro 3 czesc bede, pisze sobie na gg z kims <serduszka></span>

#14 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 06:36

Mirabelka__22 sama byłam w podobnej sytuacji z moim chłopakiem... myslałam sobie "jednak go kocham" itp i chodziłam z nim, ale w koncu o coś sie pokłuciliśmy i ja zerwałam. Od 3 dni jestem wolna :) od początku wiedziałam, ze nie chce z nim być, ale też bałam się troche bycia samą. Teraz żałuje, że przez to pół roku z nim pozostałam, w pewnym sensie oszukiwałam go kiedy pytał "a kochasz mnieee".
A ja mam dzisiaj niezły dzień - za godzinkę jadę do bydg, pojeździć <bryka2></span> <bryka2></span> a potem idę na testy z prawka, wiec nieźle ;D miłego dnia dziewczyny :)

[ Dodano: 2008-12-29, 06:36 ]
P.S. byłam z nim 3 lata
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#15 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 08:43

Z tym zakładaniem tematów : troche wymyslacie bo jest tak jak teraz od kilku miesięcy i przyzwyczajone do zakladania tematu po polnocy i nagle jest to taki problem :?: bez przesady ;-)

Ja zaraz do pracy trzeba sie przestawić na tryb roboczy
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#16 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 09:00

witam :-)

trzymajcie kciuki ....ide coś załatwić jak sie uda to możne nawet humor bede mieć dobry......ale powiem dopiero jak wróce :-)

tipsy są nawet ok ...przeżyły próbę porannego wstawiania i ich oglądania :-) zobaczymy co teściowa na to powie ....... wpadam dzis do niej po aparat może mnie na kawę zaprosi :-)

#17 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 09:08

witam

fajna babka, no to trzymamy kciuki <ookk></span>

ja dziś chyba bede sie lenić cały dzień :-D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 09:09

Witam i ja!

trzymajcie kciuki ....ide coś załatwić jak sie uda to możne nawet humor bede mieć dobry......ale powiem dopiero jak wróce :-)

Ja też i bardzo się denerwuję <stres></span>

U mnie straszna mgła, aż się nie chce z domu wychodzić.
Dobrze, że Misiek jest w domu, to mam auto z kierowcą :mrgreen:
Jestem w Peru...

#19 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 09:16

Mi udało podnieść się siedzenie w miarę szybko, więc zanim znowu zasnę, pewnie strzelę sobie kawkę :) Z K. wczoraj dosłownie przed snem się pokłóciłam, jestem ciekawa czy do sylwka odezwiemy się do siebie słowem :roll:

#20 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 09:17

Elodi, hej

a o coś konkretnego poszło bo jeśli nie to na pewno sie odezwiecie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych