Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.12.2008] piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
148 odpowiedzi w tym temacie

#41 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:26

hejka <hello></span>
polozylam sie kolo 1 i spalam dzis do 10 <spie1></span> wiec sie wyspalam :mrgreen: teraz chwilke z Wami posiedze, bo mam duzo zaleglych postow do poczytania <kawka1></span> wczoraj byl u nas caly dzien Przemcio, dzis na 14 ja jade do niego, pierwsze swieta razem <love></span> fajnie jest :-D pod wieczor spotkamy sie ze znajomymi na jakims spacerze, bo ile to mozna za stolem ciagle siedziec <co></span> <gadka1></span> chyba mi juz kilka kilogramow przybylo :evil: :!: ale co tam jak swieta to swieta, tyle pysznosci <jesc></span>
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#42 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:37

Witam Moje Kochane:)
Jednak nie spelnily sie moje przeczuwania, ze swieta beda do dupy. Jest fajnie, wesolo. Wczoraj mialam pelny dom ludzi, nawet nie mialam czasu zajzec do Was Kochane:))
A dzis - dzis jade do siostry i to dzis juz nie moge doczekac sie jutra - nareszcie po 2 miesiacach obacze Tomcia:D A raczej sie z nim zobacze, o :lol: :lol: :lol: szczescie mnie rozpiera :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#43 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:39

maartekkk, 2 miesiace to duzo, wiec nacieszcie sie soba ;-) oczywiscie poprosimy pozniej o fotki, ale to juz wpisalam w odpowiednim dziale ;-)
Dołączona grafika

#44 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:41

666ilonka777, ja juz sie ciesze, jutro to jak go zobacze to sie chyba rozkleje.... glupia babajestem, ale coz:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:43

maartekkk, to normalne, ja tez bym nie mogla sie juz doczekac, w koncu 2 miesiace to kawal czasu. Jakbym mu sie rzucila na szyje to chyba bym nie zeszla przez caly dzien, wiem co czujesz myslac o jutrzejszym dniu i wcale Ci sie nie dziwie ;-)
Dołączona grafika

#46 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:45

Az mnie dreszcze przechodza na sama mysl:) To od czasu naszego zwiazku 3 takie dluzsze rozstanie... pierwszy raz na 3 miesiace, drugi tez na 3, teraz na 2...okolo wszystko oczywiscie, normalnie staramy sie widywac tak raz na miesiac. Boze, jak sie ciesze, jak dziecko:D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#47 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:47

maartekkk, na ile wpada? o ile pamietam to na weekend tak?
Dołączona grafika

#48 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:50

666ilonka777, to zalezy - zawsze stara sie zeby tak z tydzien posiedziec +/- 2 dni. No chyba, ze On nie ma urlopu albo ja dluzszego wolnego, no to weekend... zawsze cos:) A teraz jak przyjedzie jutro to wyjezdza 6 stycznia, bo 5 moje urodziny i mi przykrosci sprawiac w tym dniu nie chce:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:54

a to troche posiedzi :-D to fajnie :-P

ja juz mykam bye bye, milego dzionka ;-)
Dołączona grafika

#50 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:57

A i wzajemnie 666ilonka777 :-D
A ja tu posiedze, nie mam co robic chwilowo. Ale chyba nikogo nie ma teraz? :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#51 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:01

Widzę, że tu tak... rodzinnie się zrobiło :) Spotkanie rodziców K. z moją mamą jeszcze nie nastąpiło i pewnie długo nie nastąpi, bo zaproszenie dostali, a w zasadzie mama K. dostała na kawkę, ale coś nie może zodbyć się na odwagę, żeby do nas w końcu przyjść :P U mnie chwila spokoju, rodzina wyjechała właśnie na poszukiwanie rodzinnych stron i odwiedzenie mojej działeczki :) Dzisiaj pewnie czeka mnie ten spacer, bo do końca nie chce siedzieć w domu, chociaż @ okazuje swoje jestestwo :roll: Brak apetytu jakoś...

#52 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:02

maartekkk, jak nie ma...ja jestem :mrgreen:

#53 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:06

Witam kochaniutkie, w drugi dzien Swiat, wszystkiego naj na te ostatnie swiateczne chwile :-) Uwielbiam Swieta i szkoda, ze juz sie koncza :-( . Swieta minely mi przemilo ;-) . W Wigilie bylismy najpierw na chwilke u rodzicow M., wpadl tez na chwilke jego brat z zona, podzielilismy sie oplatkiem, cos tam podjelismy, ale na ta wlasciwa (w sensie, ze posiedzielismy dluzej) Wigilie jechalismy do mojej rodzinki, co roku Wigilia jest u dziadka, pyszne jedzonko (wiadomo), prezenty, oczywiscie dzielenie sie oplatkiem, kiedys tego nie lubilam, ale teraz zuelnie inaczej na to patrze :-) . Duzo ludzi, fanie, wszysy tacy usmiechnieci i weseli :-) . Pozniej poszlismy na Pasterke <ksiadz></span> - moja mama, M. i ja, to z w parafii moich rodzicow. Wczoraj bylismy u rodzicow M., siedzielismy chyba do 24, chlopaki graly na komputerach, a my plotkowalysmy i gralysmy w scrabble :mrgreen: . A dzisiaj idziemy do moich rodzicow na obidek i kolacje. Pewnie tez w cos pogramy pod wieczor :mrgreen: .
Szkoda, ze dzis ostatni dzien Swiat, bo jest super ;-) :!: . Ale wolne do 5 stycznia i to tez jest super :lol: .

maartekkk, juz widze Twoja radosc i podekscytowanie :mrgreen: Ale nie potrafie sobie tego tak do konca wyobrazic, my to najdluzej na niecale 2 tygodnie sie rozstalismy, potem 3 dni sie widzielismy i znowu dwutygodniowa rozlaka i wtedy tez bylo ciezko. Fajnie, ze juz jutro sie zobaczycie :-)
Dołączona grafika

#54 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:09

Kita, cześć kochana :*
Widzę, że święta intensywnie i radośnie mijaja :) U mnie również miła atmosfera, chociaż nie mówię, że jest co robić ;) Sama muszę sobie zajęcie znajdować, a fajnie by się w srabble pograło ;) Jakiejś szczególnej rodziny nie mamy, toteż nikogo nie odwiedzaliśmy. Ale szkoda, szkoda, że się święta kończą :) Taki spokojny, radosny czas :]

#55 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:16

Kita, ja jakbym nie byla w takim zwiazku to tez bym sobie nie potrafila wyobrazic:P a u mnie swieta jak swieta - wczoraj duuuzo ludzi generalnie bylo wesolo. Ale wigilia... bylam ja, moi rodzice i babcia... jakos tak ponuro, w czworke...zawsze przyjezdzala siostra mojej mamy z kuzynami i wujkiem, moja siostra byla.... teraz tamci dopiero wlasnie w pierwszy dzien swiat odwiedzaja, siostra sie wyprowadzila... i taka ot wigilia byla...dziwnie tak...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:20

dzień dobry :)

Miś poszedł do kościółka, ja już dzisiaj sobie odpuściłam. zaraz przyjdzie Ania, będzie kawka, ciacho i ploty :) tak się cieszę na taki spokojny dzień :) do teściów M. zgodził się pójść sam, wymyśli coś tam, że mnie połamało czy cuś ;-)

a na wieczór może też jakąś grę wymyślimy, narobiłyście mi ochotę ;-)

Madzik - trzymam kciuki za poznanie rodzin :) daj koniecznie znać jak już będziecie po :!:

Kita, u Was widzę b. pozytywnie :) fajnie tak słuchać jak się cieszycie świętami :)

maartekkk, już cała w skowronkach :) i oby jak najdłużej tka pozostało :)

a mój dzidziuś się wierci i wierci, ale coś wyjść jeszcze nie chce ;-)
może zrobi mamie niespodziankę na urodziny ;-) już bardzo bym chciała mieć go przy sobie :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#57 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:22

Madzia81, no dzidzius widzisz Ci psikusa robi:)) ciekawe, jakie to uczucie miec w sobie takie malenstwo:) jak tylko zaczynam gadac z Tomkiem, to od razu ucina mi w pol slowa i mowi, ze nie chce narazie sluchac niczego na temat ciazy i dzieci... a od samego gadania jeszcze nikt sobie bobaska nie zrobil :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#58 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:27

ciekawe, jakie to uczucie miec w sobie takie malenstwo:)

uczucie cudowne :)
choć czasem maluch daje popalić ;-)
jeszcze kilka lat i będziesz sama tego doświadczać :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#59 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:28

a fajnie by się w srabble pograło

no my zawsze znjadzemy sobie jakas gre jak sie tak w wiekszym gronie spotykamy :-)

Taki spokojny, radosny czas :]

zgadzam sie w zupelnosci, pozniej niby tez wolne jest, ale moim zdaniem to juz tak inaczej, inna atmosfera itp.

Madzia81, milego plotkowania z siostra

a na wieczór może też jakąś grę wymyślimy, narobiłyście mi ochotę ;-)

hehe, wymyslcie, wymyslcie, ja uwilbiam grac prawie we wszystko co mi sie zaproponuje :-)

u Was widzę b. pozytywnie :)

oj tak :-D

może zrobi mamie niespodziankę na urodziny ;-) już bardzo bym chciała mieć go przy sobie :)

<dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> , zaczynam trzymac kciuki za szybki i lekki porod

A my wlasnie wpadlismy na pomysl, ze wieczorkiem chyba do kina sie przejdziemy, chyba, ze nie bedziemy mogli oderwac sie od gry ;-)
Dołączona grafika

#60 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 13:34

Kita, ja jutro dopiero bede sie z Kotkiem widziec... ale zajebiscie, o jaaaaaaa:D:D:D chyba was tu moja euforia i radoscia zanudze:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych