Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

MIKROFALA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
107 odpowiedzi w tym temacie

#1 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 11:59

Dziewczyny musze na juz kupić mikrofalę, stara sie popsuła tzn. zieje ogniem i nawet straach ja włączac.Naprawa tez się pewnie nie opłaca ,bo to stary 7 letni model , a u mnie w domku bez tego sprzętu jak bez ręki. Postanowiłam zainwestowa w marke zelmera i oto moje 2 typu : ZELMER 29Z022 lub Zelmer 29Z010 :-) Moze któras z Was ma takie?Moze polecacie inne?Wszelkie info mile widziane :-)

Załączone miniatury

• zelmer.jpeg
  • zelmer_29z010.jpg

Dołączona grafika

#2 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:23

ja w mikrofalach nie lubie pokretel, krecic trzeba a tak to sobie ustawiam ile minut czy sekund i juz.

w wyborze nie pomoge bo nie zanosi sie na razie na zmiane naszej wiec :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#3 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:35

dajmira, szczerze mowiac to zupelnie sie na tym nie znam... wiec nie bardzo moge ci cokolwiek doradzic... moge tylko powiedziec ze ta pierwsza podoba mi sie bardziej wizualnie.. i tyle.. ale to jest malo fachowa opinia hah )
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#4 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 14:48

no ja sie wlasnie tez zastanawiam nad tym zeby poprosic od rodzicow mikforale ale nie wiem jaka bedzie najlepsza :)

#5 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 15:05

ja mam mastercook i jest wporządku,nie ma pokrętła tylko przyciski do ustawiania czasu. Nie psuje się,sprawuje sie ok takze jako producenta mogę mastercook'a polecić ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#6 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 15:22

saja mnie tez :-D , chociaz teraz czytałam opinie i o drugiej lepiej piszą...sama nie wiem, wkurza mnie jedyne co to to "pipkanie" przy tych z przyciskami, bo siostra taka ma i ciagle piszczy przy kazdej czynnosci!Spróbuje jeszcze jakies wylukac z mastercook'a ,bo do konca nie jestem juz teraz przekonana...
Dołączona grafika

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:20

ja nie lubie tych na przyciski bo właśnie wkurza mnie to

pipkanie"

i zle mi sie jej używa bo ma długie pazurki -brat ma taką , my w domu mamy na pokrętło. :-) Co do firm to nic nie moge polecić bo zarówno moja mama jak i moi bracia nie zwracali na to uwagi przy kupnie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#8 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 10:51

ja w mikrofalach nie lubie pokretel

krecic trzeba a tak to sobie ustawiam ile minut czy sekund i juz.

a ja mam takie pokretlo ktorym ustawiam ilosc minut wlasnie lub sekund i na wyswietlaczu mi pokazuje ;-)
nie jest sle ;-)

#9 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 14 grudnia 2008 - 13:02

my mamy prostą w obsłudze mikrofale ( z myślą o moim braku umiejętności posługiwania się wszelkim sprzętem elektronicznym), łatwo się ustawia czas, wszystko jest ( program rybka, mięso czy warzywa itp)

Załączone miniatury

• mikrofala.jpg

#10 milanogirl

milanogirl
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 12:25

Ja mam mikrofalówkę Panasonic NNJ155 z elektronicznym sterowaniem, jest naprawdę świetna. I wcale nie jest trudna w obsłudze ;)

Załączone miniatury

• 306288.jpg

#11 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 20:16

my mamy jakąś z biedronki, jest srebrna i oto nam głownie chodziło nie potrzebowalismy bajerów , chodziło tylko aby czasem coś podgrzać.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#12 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 lutego 2009 - 10:23

Jamam szczerez mowiac nie wiem jakiej firmy a nie chce mi sie biec na dol sprawdzac:p Mamy ja juz pare dobrych lat na prawde pare nie wiem moze z 5 moze 7 i juz bardzo slabo grzeje. Cos co kiedys przygrzala w pol minuty teraz grzeje pare minut. Ale coz stara i coraz mniej jara

#13 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 lutego 2009 - 17:51

Ja teraz w domu nie posiadam i nigdy nie miałam... Jak wyprowadzę się na swoje to też chyba nie będę inwestowac w mikrofalówkę, chyba, że ktoś zrobi mi prezent :-P Nie potrzebuję tego, może dlatego, że nigdy nie miałam ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 13:29

my mamy mikrofalę, bardzo nam się przydaje nie wyobrażam sobie życia bez niej, oprócz mikrofali ma jeszcze funkcję grilla, w tamtym roku kupiliśmy firmy whirpool

Załączone miniatury

• 7978938_2.jpg

<ookk>

#15 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 lutego 2009 - 21:36

A do czego najczesciej jej uzywacie ?

Jakies podgrzewanie obiadkow czy cos ?

My nie mamy mikrofali, ale zastanawiam sie nad zakupem <hmm></span>
Ale nie wiem czy jest nam potrzebna <hmm></span>
Choc niekiedy jak chce cos odgrzac, to zanim mi sie piekarnik nagrzeje, to schodzi z pol godziny :-/

Jakies moze wady/zalety mikrofalowek ?

#16 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 19 lutego 2009 - 21:39

wady? napromieniowanie i trzeba w miare szybko odgrzany posilek zjesc bo nie trzyma tyle ciepła co ugotowany ;)
zalety? szybko :] mniej garów

#17 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 lutego 2009 - 23:53

wady? napromieniowanie

wlasnie :/
Ja sobie zawsze mowie, a tam minutka czy pol to mi nie zaszkodzi i zawsze stoje kolo niej jak wlacze a tak nie wolno, tu minuta tam minuta....
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#18 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 00:23

my u siebie w domku nie mielismy i jak sie przeniesiemy to tez raczej nie bedziemy kupowac,moze i to wygoda bo szybko ale jednak to

napromieniowanie

jakos mnie odstrasza,szczegolnie teraz jak jestem w ciazy
tu gdzie teraz jestesmy maja mikrofale ale jesli juz jej uzywam to stoje jak najdalej sie da :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#19 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 11:24

minusem też jest to, że jedzenie jest nierównomiernie podgrzane, tu gorące a zam dosłownie zimne, ale plus to przede wszystkim wygoda, szybkośc mniej do zmywania ;-)

<ookk>

#20 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 14:46

z mikrofali jedzenie jest takie gumowate i jakoś nie zawsze mi smakuje :P
ja w swoim domu nie mam mikrofali bo moi rodzice jej nie trawią :P ale misiek ma :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych