Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[10.12.2008] Środa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
107 odpowiedzi w tym temacie

#1 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 07:16

Witam raniutro!

Karo do szkoły, D. do pracy
a ja kawka i BS :mrgreen:

Jeszcze jest ciemno, więc nie wiem jaka pogoda :-|
Mój mężuś chciałby by padało, bo nie chce mu się dzisiaj pracować.

Miłego dzionka <sun_></span>
Jestem w Peru...

#2 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 07:29

Witam :-)

Ja mam dziś dzionek wolny,bo muszę jechac do lekarza..Ale niestety autobusem :-/ wrr..czego nie lubię ostatnio.Tatko w pracy,mama prawka nie ma,ja narazie też ale planuję zrobic w przyszłości ;-) Przydało by się..

Za chwilkę powoli będę się szykowac...a tak mi sie nie chce..

Miłego dnia życzę !

#3 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 07:44

Witam :) ja wczoraj do 1:30 gadałam przez telefon a dzisiaj ledwo co wstałam :) w pracy wzięłam UNŻ i właśnie idę na spotkanie w sprawie nowej pracy :) tzn z taka dziewczyną się umówiłam :) a potem ksiazki ksiazki i net, w sobote egzamin :o

#4 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 07:51

Witam sie z rana, z pracy oczywiscie :-) . Tez jeszcze nie widze jaka pogoda, chcoiaz juz jest widno :-P , chyba chmurki sa :-/ . Dzisiaj nawet wyspana jestem, wiec powinno sie dobrze pracowac :mrgreen: .
Zycze milego dnia wszystkim <buzki></span>
Dołączona grafika

#5 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 08:00

Miałam iść wczoraj do lekarza, ale mnie nie przyjęła :evil:
bo niby ma komplet pacjętów!
Dzisiaj od samego rana będę próbowała się zarejestrować.
Jestem w Peru...

#6 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 08:53

Ja tylko na 5 minutek. Witam sie porannie z wszytskimi. Juz dzisiaj sroda, czyli do weekendu blizej, niż dalej. ;-)
Właśnie koncze sniadanko i uciekam na zajecia.

Miłego dzionka wszytskim zycze. <hello></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#7 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 08:58

Ja równiez sie witam na chwilkę
Dobrze , że dzis sroda ;-)
Dzis przyjedzie do nas szef ciekawe co znowu będzie wymyslał <cfany1></span>

Miłego dnia
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:07

Dzien dobry, ja mialam straszna noc..... nie wiem skad ale snilo mi sie 2 bylych............. tym 1 sie za bardzo nie przejelam ale tym drugim......... Nie wiem dlaczego tak silnie na to reaguje- ja mam kogos, on tez- to jest oczywiste ze juz nigdy razem nie bedziemy przeciez........ a mimo to mi sie lezki na oczy cisna............. :(
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#9 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:09

Ja jak zwykle obij..yy pracuje o tej porze,oczywiście ciężko,bo jak by inaczej :mrgreen: Ogólnie od rana humorek dopisuje i mam nadzieje,że przez cały dzień tak pozostanie ;-) Pozdrawiam Wszystkich :->

#10 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:29

<hello></span> wszystkim
a ja od wczoraj od wieczora wsciekla jestem, stypendium nie dostalam, tzn.zlozylam wszystkie papiery i w pierwszej turze malo osob ogolnie dostalo, pozniej zadzwonilam zapytalam czemu nie dostalam, wiec powiedzieli, ze brakuje jeszcze jakis dokumentow, wiec je doslalam i wczoraj byly wyniki odwolan i znowu nie mam :evil: :evil: :evil: jestem baaaaaardzo zla :evil: :evil: :evil: tak duzo osob skladalo i nie dostalo okolo 40osob w tym ja, czyli mam pecha, dziekanat otwarty od 10 wiec tam zadzwonie, bo az sie we mnie wszystko gotuje, gdyby to bylo 100 albo 200zl to moze bym odpuscila, ale to az 500, a dla mnie to duzo tym bardziej, ze jestem na stazu, wiec malo kaski jest <bezradny></span>

a ogolnie to wczoraj bardzo zle sie czulam przez @, brzuch mnie bolal jak nigdy <placze></span> myslalam, ze nie wyrobie <killer></span> pozniej troche przeszlo to musialam dostac te wyniki stypendium i caly wczorajszy dzien byl zly :-x

dzis mialam do pracki na 9 wiec sie wyspalam <jupi></span> dobre chociaz i to w tym wszystkim :-/
nawet sloneczko jest za oknem <sun_></span> ale tez maly mrozek, bo zimno jest <zimnoo></span>

milego dzionka zycze wszystkim <buzki></span>
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#11 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:29

/Ja to się chyba nigdy nie wyśpię.. :-/

#12 elunia:)

elunia:)
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:31

część wam :)

Ja już po śniadanku, wzoraj byłam w szpitalu u Kotka - parę godzin tylko, ale słodkich godzin :)
Pani dr.powiedziała mu że trzeba jeszcze poczekać i już niedługo wyjdzie do domku. Kotek i tak jest w kiepskim nastroju ale jeszcze troszkę.
Już wiem co mu kupię na święta ;D dziś z siostrą pojadę na zakupki :)

malutka-iwona, z lekarzami tak właśnie jest, ale najgorzej jest chyba pójść i rejestrować się u humorzastej Pani w rejestracji... ;/

Karen, sny są czasem dziwne..ja też miałam sny w których pojawiał się mój ex - na szczęście już ich nie ma :)

Pozdrowionka dla Was :) i miłego dnia ;)

#13 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:39

elunia:) Ale to jest takie dobijajace- ja nie chce takich snow :( I najchetniej chcialabym go juz nie widziec nigdy w zyciu........
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#14 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:50

Karen, ja w ogole rzadko kiedy wspomne eksa..

#15 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:56

:-x Jak ja nie lubie takiego czegoś. Ide sobie na zajecia, a tu sie okazuje ze przychodzi tylko kilka osob, i zajec nie bedzie. :-x Nikt szanownie nie raczyl poinformowac reszty!
A ja moglam sobie jeszcze spać grzecznie 2 godzinki.

:-x
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#16 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:57

Olenka, a ja nawet tak bym chciala, zeby tylko nie bylo ;-)

Prosze o uznanie. Juz drugie sniadanie mam na koncie <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>

#17 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:59

Mirabelka__22, No w sumie racja...

<jupi></span> Śniadanko!? To juz jakiś wyczyn, na dodatek drugie. hehe

#18 elunia:)

elunia:)
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:06

ja teraz robię sobie kawusie i ciasteczko - moje ulubione - markizy orzechowe ;P mniam ;P

#19 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:25

a ja zaraz ide zrobic sobie kawke:) moze cos malego zjem:) pozniej posprzatam i bede sie uczyc:( na kolosa:(

#20 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 11:13

pora na sniadanie po tych nerwach, wlasnie je wcinam.
dzwonilam do tego dziekanatu w sprawie tego stypendium i mam jeszcze szanse, a chodzilo o taka pierdole, ze masakra :evil:
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych