Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wymarzone suknie ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3401 odpowiedzi w tym temacie

#341 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 17:28

Rajstop, a co na to twoj przyszly maz?
Moj nie chcialby na pewno abym do slubu szla w sukience za 20 zl...
nie neguje absolutnie, twoja sprawa :-)

Mowie tak bo pare miesiecy temu szukalam na allegro sukieneczki na wesele do brata i znalazlam taka jaka mi odpowiadala, taka jaka szukalam...uzywana za 5zl :!: juz sie logowalam, zeby ja kupic kiedy moj P. powiedzial "no chyba glupia jestes, sukienke za 5 zl. kupisz" az mi sie glupio zrobilo :oops: ja w sumie nie widzialam w tym nic zlego ale dla niego to bylo glupie :-D cos na zasadzie, ze stac mnie na cos lepszego
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#342 Rajstop

Rajstop
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 17:52

Napomknęłam mu o tym i nie miał nic przeciwko. Dla niego - jak sądzę - najważniejsze jest, żebym po pierwsze pięknie wyglądała, ale po drugie - i może najważniejsze - dobrze się czuła. Więc w sumie bez różnicy, czy dotychczasowy wkład w suknię ślubną wynosił 20 zł , czy wiele więcej. Nie ważne przecież ile wydasz na coś kasy, a jaki jest końcowy efekt. Nie muszę przecież mówić, że nie liczy się ilość,a jakość. Swoją drogą i tak kupiłabym tę sukienkę za piątaka, a potem nich mu ślinka cieknie...;)

A na stan gotowy sukienki trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać, bo i do ślubu dużo czasu - po prostu, gdy nadarzyła się okazja w lumpeksie postanowiłam jej nie zmarnować. Zwłaszcza, że podobne doświadczenie miałam z sukienką studniówkową. Również trafiła się w lumpeksie. I to od Caroliny Herrery. Kosztowała też jakieś grosze, była elegancką małą czarną z oryginalnymi aplikacjami na dole, oddałam tylko do krawcowej, żeby odcięła niemodne już rękawy i tak oto mam sukienkę, którą mogę nosić do dzisiaj.

#343 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 17:58

Rajstop, jesli zechcesz sie kiedys podzielic zdjatkiem to bedzie nam milo:)
sama chetnie zobacze to cacuszko :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#344 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 18:02

Rajstop myślę, że to świetny pomysł! No i czekam na fotkę :mrgreen:
Dołączona grafika

#345 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 18:49

ja nie widze w tym nic złego ;) przeciez sukienki z ( lumpex to takie brzydkie słowo :P) - "taniej Jadzi" to te same co inne :P nieraz sa zamieszczone w gazetach ogłoszenia "sprzedam suknie slubną za ..." a to te same suknie :P tylko po prostu tej z lumpeksu komus sie nie chciało czekac na chętnych...a stac było tego kogos na to zeby oddac za bezcen :P z ogłoszenia ta sama kieca mogłaby kosztowac kilkaset zł <bezradny></span> a przeciez o tym ze jest z "Jadzi" nikt wiedziec nie musi ( jak sie pytaja to sie mówi ze od znajomej bo okazja sie trafiła :P ) :mrgreen: to tak jak z kupowaniem w hurtowni :P kupujesz to samo co w sklepie tylko o połowe ( czasem wiecej) taniej :) )liczy sie to czy Ci sie podoba, czy nie jest zniszczona i jak sie w niej czujesz a nie ile kosztowała :P w sklepie mozna kupic kiece za 5 000 ...i co z tego <bezradny></span> nie widze powodu do dumy ze taką np mam...skoro mi sie nie podoba... a nawet jesli mi sie podoba i mnie na nia stac...gdybym identyczna w "taniej Jadzi zobaczyła" to kupiłabym ja za te 20 zł :P a pozostałe 4980 przeznaczyła na cos innego :P nie czułabym sie lepiej w tej drozszej tylko dlatego ze tyle kosztowała :P ale moze dziwna jestem <co></span>

#346 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:34

moj P. powiedzial "no chyba glupia jestes, sukienke za 5 zl. kupisz" az mi sie glupio zrobilo :oops: ja w sumie nie widzialam w tym nic zlego ale dla niego to bylo glupie :-D cos na zasadzie, ze stac mnie na cos lepszego

Pieniążki to nie wszystko..z resztą nie jedna dziewczyna bierze sukienkę z komisu czy kupuje od kogoś jak mówi Madae..a to przecież to samo- też używana.
Ja uważam, że to nie jest obciach..wręcz przeciwnie. Wymyślić sobie kieckę to coś w stylu wymyślenia przysięgi..takie romantyczne i indywidualistyczne i głębokie :P
A mój Kris nie ingeruje w moje zakupy, nie pyta gdzie kupiłam i nie komentuje w taki sposób ;-)

[ Dodano: 2008-04-16, 20:35 ]

nie czułabym sie lepiej w tej drozszej tylko dlatego ze tyle kosztowała :P ale moze dziwna jestem <co></span>

Popieram w 100% <ookk></span>

#347 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:54

Shamatu, a czego cytujesz moje zdanie :-)

Ja uważam, że to nie jest obciach

tak jak ja bym albo inna dziewczyna gdzies tak napisala

A mój Kris nie ingeruje w moje zakupy, nie pyta gdzie kupiłam i nie komentuje w taki sposób ;-)

brawo no :-) fajnie masz

#348 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:59

madziu, cytuję Twoje bo wywarło na mnie wrażenie..
No fajnie mam, nawet jakbym kupowała używane ciuchy to nie byłoby mi głupio :-)

#349 roksiakb

roksiakb
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:06

A to była moja wymarzona suknia ślubna.... :mrgreen:

Dołączona grafika

#350 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:08

sliczna :D i ta bieeel <zakochany></span> podoba mi sie gorsecik :) bo bez ramiaczek, i rekawki takie lubie :D

#351 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:33

mmm :-P gorsecik śliczny 8-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#352 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:35

roksiakb, śliczna ta suknia!!! A ta piękna panna młoda to Ty? :-)

#353 roksiakb

roksiakb
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:36

roksiakb, śliczna ta suknia!!! A ta piękna panna młoda to Ty? :-)

Tak, to jestem ja :-)

#354 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:40

bardziej dół mi się podoba <zakochany></span>
Sliczna panna młoda ;-)
Dołączona grafika

#355 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:41

roksiakb, pięknie wyglądałaś!!! <zakochany></span>

#356 roksiakb

roksiakb
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:42

roksiakb, pięknie wyglądałaś!!! <zakochany></span>

Dziękuję :-)

#357 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:42

Przepiękna sukienka i ślicznie wygladalas :D

#358 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:43

bardziej dół mi się podoba <zakochany></span>

A mi góra ;-)

Roksiab naprawdę bardzo ładnie wyglądałaś :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#359 roksiakb

roksiakb
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 20:45

Cieszę się, że wam się podoba! :-)

#360 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 21:11

Jejciuuu jaka śliczna pani młoda a ten diadem we włosachh achhhh:):) a ja wkleję troszke nietypowe z różem wszystkie piękne szalenie mi się podobają:):)

Załączone miniatury

• 315285838.jpg
  • 315404913.jpg
  • 315287213.jpg
  • 310268786.jpg