Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wymarzone suknie ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3401 odpowiedzi w tym temacie

#2701 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 12:49

2, 7 i 12 mi się podobają :-> Chociaż ja i tak bym wolała troszkę inne niż te, które wybrałam z tych sukienek ;-) No, ale niektóre to masakryczne są, falbani i falbany i jakieś cekiny, fuj ! :mrgreen:

er3mjw4zst9mivdb.png

#2702 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 21:15

Ja tez dam :P
Wszystkie w moim stylu - proste, zwiewne, ale żadna nie jest idealna ;-)

Dołączona grafika
Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
http://i2.pinger.pl/...01addae4f3384b8
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2703 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 21:24

elizabeth, boskie są <serduszka></span> dokładnie o takiej marze, 3 mi się bardzo podoba :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#2704 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 21:52

7 fota :-P piekny welon i swietny tyl sukni :mrgreen: tylko tyl widac :lol: , ale jest swietny :-P

ta na 4 focie wyglada jak zawiniete przescieradlo :lol: deformuje sylwetke i nie nadaje sie na slub

żadna nie jest idealna ;-)

tu sie zgodze :-P w kazdej mi czegos brakuje badz cos nie gra

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2705 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 21 lutego 2012 - 22:24

elizabeth, 3 i 5 są piękne. No cudowne wręcz :-)

#2706 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 11:17

Kurczę, nie w moim stylu <bezradny></span>
Podoba mi się, że duża część z nich ma tren. W pierwszej pasek pod biustem jest super i krój ok, ale ramiączka bym zmieniła. :-P
Gdybym miała wybrać, to chyba 9 ( tę drugą z napisem "carnevali" ) :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#2707 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 13:02

eli widzę, że w tej kwesti gust mamy podobny ;-)

7 fota :-P piekny welon i swietny tyl sukni :mrgreen: tylko tyl widac :lol: , ale jest swietny :-P

Dokładnie ta samo rzuciła mi się w oczy., jest przepiękna, szkoda tylko, że nie pokazali jak dokładnie wygląda z przodu. Jedyne tylko co mi się w niej nie podoba to zbyt długi tren.

Sukienka na 3 fotce jest jeszcze bardzo bardzo <ookk></span> ze względu na element ozdobny u góry, ale podobnie jak wyżej, zbyt długa...

[ Dodano: 2012-02-28, 18:50 ]
I kilka ode mnie. Tylko dlaczego większość które mi się podobają ma takie długie ogony? Trudno. Najbardziej urzekają mnie na-ramki półprzezroczyste (kojarzą mi się jakby ze skrzydłami) <dreams></span>

Załączone miniatury

• cats.jpg
  • 6.jpg
  • 3.jpg
  • 1_piekna_suknia_slubna_empire.jpg

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2708 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 01 marca 2012 - 13:57

Elizabeth zakochałam się w tej ostatniej sukni ślubnej, którą umieściłaś parę postów wyżej :lol: Mów szybko, gdzie można kupić tą piękność.

#2709 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 marca 2012 - 14:07

Halynka,ostatnia suknia bardzo piękna.Ślicznie zdobiona pod biustem.

Wszystkie w moim stylu - proste, zwiewne, ale żadna nie jest idealna ;-)

Na 4 zdjęciu suknia (z panią z bukietem).Cudeńko.Niezwykle zwiewna,w prost urocza.

#2710 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 marca 2012 - 17:01

halynka wszystkie fajne, lubie sukienki w tym stylu, trenu/ogonka mozna sie pozbyc. druga podoba mi sie najbardziej.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2711 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 marca 2012 - 07:55

Kilka dni temu oblatałam kilka kolejnych salonów ślubnych, efekty:

1. salon nr 1: mały salon, w środku jakieś 20 parę modeli sukien, ceny do 2000zł, dodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce, ewentualnie panie szyją też ze zdjęcia koszt to ok 1700zł

2. Salon sukien - wypożyczalnia: żaden model mi nie podszedł, dodatkowo obsługa masakryczna, babeczka z łaską odpowiadała na wszystkie pytania :roll: (swoją drogą nie wiem jak ona zdobywa klientów z TAKIM podejściem pfffff)

3. Salon nr 3 gdzie można uszyć nową suknię na wypożyczenie: zasady, panie szyją suknię twoich marzeń, jaką tylko chcesz, same posiadają dużo modeli do wyboru, koszt 1800zł, w cenie bolerko, welon, halka czyli cały komplet.

Teraz nie wiem co się bardziej opłaca: uszyć na wypożyczenie, czy w tej samej cenie uszyć suknię w salonie nr1 dla siebie na własność... Z jednej strony szkoda dawać 1800zł za założenie sukni i jej zwrotkę, z drugiej, można tam uszyć model o dużej wartości za niską cenę, a jeszcze z innej strony, w salonie nr 3 jako s tak.. patrząc na babeczki- nie do końca im zaufałam w to że uszyją mi to co ja chce...

przypomnę że suknia która na razie mi się spodobała to koszt 2800zł, jakby się ją udało uszyć za 1700zł to już inaczej, ale do tego jeszcze dodatki przecież i koszt się zwiększa.. nie wiem <bezradny></span> a czas nagli...

#2712 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 marca 2012 - 08:01

mloda - no moim zdaniem najlepiej, żeby uszyli Ci suknię w salonie nr.1 - cena prawie ta sama, co w salonie nr.3, ale masz na własność. Przecież możesz potem sprzedać jakbyś chciała, więc jeszcze mniej by Cię to wyniosło :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2713 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 marca 2012 - 08:46

młoda i ja bym się skłaniała ku salonowi nr 1- na własność, to jednak na własność, potem faktycznie sprzedać możesz. Poprzeglądaj może na necie jakieś opinie o tych salonach, o tym, jak te babki szyją, żebyś się nie wkopała w nic.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2714 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 marca 2012 - 09:52

Przecież możesz potem sprzedać jakbyś chciała, więc jeszcze mniej by Cię to wyniosło

potem faktycznie sprzedać możesz.

z tą sprzedażą potem to ja bym się tak nie nastawiała. Teraz z tym to różnie bywa, mam koleżanki, kóre brały ślub a teraz suknia ślubna im w szafie zalega i kurz na niej osiada.
Bo nikt tego nie chce kupować <bezradny></span> dlatego ja kupować nie będe jak już to tylko wypożyczenie wchodzi w grę, tak żeby potem mogła to oddać. Dlatego jeśli chodzi o wybór salonu to wybrałabym salon gdzie uszyją suknie na zamówienie a potem mozna tą suknie bez problemu oddać.

nie wiem a czas nagli...

ja też biorę ślub w październiku a jeszcze się za suknią dobrze nie rozglądam. Suknia może jak na razie poczekać, ale pewnie niebawem też zaczne za nią się rozglądać

201407101662.png

#2715 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 12 marca 2012 - 10:06

ja też biorę ślub w październiku a jeszcze się za suknią dobrze nie rozglądam. Suknia może jak na razie poczekać, ale pewnie niebawem też zaczne za nią się rozglądać

Masz rację , kochana po co się tak teraz ze , wszystkim śpieszyć ;-) Suknia nie , zając nie ucieknie :-P A po rozglądać zawsze się można :mrgreen: .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#2716 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 12 marca 2012 - 11:42

Dlatego jeśli chodzi o wybór salonu to wybrałabym salon gdzie uszyją suknie na zamówienie a potem mozna tą suknie bez problemu oddać.

Ale jeśli cena sukni na własność jest zbliżona do ceny sukni którą musisz oddać to wolałabym mieć swoją.
Może uda się sprzedać a jak nie to zawsze masz tą "pamiątkę"
Ja bym szyła ale żebym mogła sobie zostawić 8-)

#2717 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 12 marca 2012 - 12:51

1. salon nr 1: mały salon, w środku jakieś 20 parę modeli sukien, ceny do 2000zł, dodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce, ewentualnie panie szyją też ze zdjęcia koszt to ok 1700zł

jak dla mnie to jest najlepsza opcja, bo skoro w dowolnie wybranej sukni można zmienić co się chce- to będzie to Twoja suknia marzeń, inną Twoją suknię marzeń są w stanie Ci uszyć praktycznie w tej samej cenie...dodatkowo później możesz sprzedać suknię za nawet 600zł i to będą pieniądze dla Ciebie, niczego nie musisz oddawać
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2718 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 marca 2012 - 16:35

mloda ja bym wybrała pierwszy salon ;-) w tym trzecim to ja nie doknca bym ufala ze kazda suknie w tej samej cenie , sa takie które maja mnóstwo falban, pior i innych rzeczy a to sa kolejne metry materiału . moze tez byc tak ze aby uszyc sukienke jaka chcesz uzyja tanszych materiałow , a to juz moze nie lezec tak jak recznie haftowana koronka.

dodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce

wiev skoro mozna robic poprawki imaja z czego wybrac to mysle ze cos dla siebie znajdziesz ;-)

r 3 jako s tak.. patrząc na babeczki- nie do końca im zaufałam w to że uszyją mi to co ja chce...

dokladnie , to jak z fryzjerem opiwadasz co chesz ona mowi ze rozumie i nagle masz nie wiadomo co ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2719 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 marca 2012 - 19:05

Ja przy jakims artykule trafilam na takie min. i jakos mnie urzekły 8-)

Załączone miniatury

• we.jpg
  • hda3_01.jpg
  • hda3.jpg
  • img1large_19_5.jpg
  • img1large_19_5_01.jpg
  • er.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2720 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 marca 2012 - 19:31

katti, ostatnia mi się bardzo podoba, a reszta ładna nie mniej chociaż to w ogóle nie mój typ na sukienkę, ale ostatnia mnie urzekła :-P

er3mjw4zst9mivdb.png