Wymarzone suknie ślubne
Napisano 21 lutego 2012 - 21:15
Wszystkie w moim stylu - proste, zwiewne, ale żadna nie jest idealna
http://i2.pinger.pl/...01addae4f3384b8
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 21 lutego 2012 - 21:52
ta na 4 focie wyglada jak zawiniete przescieradlo
żadna nie jest idealna
tu sie zgodze
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 21 lutego 2012 - 22:24
Napisano 22 lutego 2012 - 11:17
Podoba mi się, że duża część z nich ma tren. W pierwszej pasek pod biustem jest super i krój ok, ale ramiączka bym zmieniła.
Gdybym miała wybrać, to chyba 9 ( tę drugą z napisem "carnevali" )
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 22 lutego 2012 - 13:02
7 fota
piekny welon i swietny tyl sukni
tylko tyl widac
, ale jest swietny
Dokładnie ta samo rzuciła mi się w oczy., jest przepiękna, szkoda tylko, że nie pokazali jak dokładnie wygląda z przodu. Jedyne tylko co mi się w niej nie podoba to zbyt długi tren.
Sukienka na 3 fotce jest jeszcze bardzo bardzo
[ Dodano: 2012-02-28, 18:50 ]
I kilka ode mnie. Tylko dlaczego większość które mi się podobają ma takie długie ogony? Trudno. Najbardziej urzekają mnie na-ramki półprzezroczyste (kojarzą mi się jakby ze skrzydłami)
Napisano 01 marca 2012 - 13:57
Napisano 01 marca 2012 - 14:07
Na 4 zdjęciu suknia (z panią z bukietem).Cudeńko.Niezwykle zwiewna,w prost urocza.Wszystkie w moim stylu - proste, zwiewne, ale żadna nie jest idealna
Napisano 03 marca 2012 - 17:01
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 marca 2012 - 07:55
1. salon nr 1: mały salon, w środku jakieś 20 parę modeli sukien, ceny do 2000zł, dodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce, ewentualnie panie szyją też ze zdjęcia koszt to ok 1700zł
2. Salon sukien - wypożyczalnia: żaden model mi nie podszedł, dodatkowo obsługa masakryczna, babeczka z łaską odpowiadała na wszystkie pytania
3. Salon nr 3 gdzie można uszyć nową suknię na wypożyczenie: zasady, panie szyją suknię twoich marzeń, jaką tylko chcesz, same posiadają dużo modeli do wyboru, koszt 1800zł, w cenie bolerko, welon, halka czyli cały komplet.
Teraz nie wiem co się bardziej opłaca: uszyć na wypożyczenie, czy w tej samej cenie uszyć suknię w salonie nr1 dla siebie na własność... Z jednej strony szkoda dawać 1800zł za założenie sukni i jej zwrotkę, z drugiej, można tam uszyć model o dużej wartości za niską cenę, a jeszcze z innej strony, w salonie nr 3 jako s tak.. patrząc na babeczki- nie do końca im zaufałam w to że uszyją mi to co ja chce...
przypomnę że suknia która na razie mi się spodobała to koszt 2800zł, jakby się ją udało uszyć za 1700zł to już inaczej, ale do tego jeszcze dodatki przecież i koszt się zwiększa.. nie wiem
Napisano 12 marca 2012 - 08:01
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 12 marca 2012 - 08:46
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 12 marca 2012 - 09:52
Przecież możesz potem sprzedać jakbyś chciała, więc jeszcze mniej by Cię to wyniosło
potem faktycznie sprzedać możesz.
z tą sprzedażą potem to ja bym się tak nie nastawiała. Teraz z tym to różnie bywa, mam koleżanki, kóre brały ślub a teraz suknia ślubna im w szafie zalega i kurz na niej osiada.
Bo nikt tego nie chce kupować
ja też biorę ślub w październiku a jeszcze się za suknią dobrze nie rozglądam. Suknia może jak na razie poczekać, ale pewnie niebawem też zaczne za nią się rozglądaćnie wiem a czas nagli...
Napisano 12 marca 2012 - 10:06
ja też biorę ślub w październiku a jeszcze się za suknią dobrze nie rozglądam. Suknia może jak na razie poczekać, ale pewnie niebawem też zaczne za nią się rozglądać
Masz rację , kochana po co się tak teraz ze , wszystkim śpieszyć
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 12 marca 2012 - 11:42
Ale jeśli cena sukni na własność jest zbliżona do ceny sukni którą musisz oddać to wolałabym mieć swoją.Dlatego jeśli chodzi o wybór salonu to wybrałabym salon gdzie uszyją suknie na zamówienie a potem mozna tą suknie bez problemu oddać.
Może uda się sprzedać a jak nie to zawsze masz tą "pamiątkę"
Ja bym szyła ale żebym mogła sobie zostawić
Napisano 12 marca 2012 - 12:51
jak dla mnie to jest najlepsza opcja, bo skoro w dowolnie wybranej sukni można zmienić co się chce- to będzie to Twoja suknia marzeń, inną Twoją suknię marzeń są w stanie Ci uszyć praktycznie w tej samej cenie...dodatkowo później możesz sprzedać suknię za nawet 600zł i to będą pieniądze dla Ciebie, niczego nie musisz oddawać1. salon nr 1: mały salon, w środku jakieś 20 parę modeli sukien, ceny do 2000zł, dodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce, ewentualnie panie szyją też ze zdjęcia koszt to ok 1700zł
Napisano 12 marca 2012 - 16:35
wiev skoro mozna robic poprawki imaja z czego wybrac to mysle ze cos dla siebie znajdzieszdodatkowo
można w danym modelu zmienić co się chce
dokladnie , to jak z fryzjerem opiwadasz co chesz ona mowi ze rozumie i nagle masz nie wiadomo cor 3 jako s tak.. patrząc na babeczki- nie do końca im zaufałam w to że uszyją mi to co ja chce...
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko