Wymarzone suknie ślubne
Napisano 29 listopada 2011 - 18:25
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 listopada 2011 - 18:34
Ja też tak uważamszczerze mówiąc bardziej mi się podoba gdy masz stanik i grubsze ramiączka
podoba mi się bardzo dół i ozdoby w okolicy talii
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 29 listopada 2011 - 18:40
.gdy masz stanik i grubsze ramiączka - przynajmniej na zdjęciu lepiej to wygląda
Napisano 29 listopada 2011 - 18:41
A bo stanik to push-up i mi cycuniei szczerze mówiąc bardziej mi się podoba gdy masz stanik i grubsze ramiączka - przynajmniej na zdjęciu lepiej to wygląda
[ Dodano: 2011-11-29, 18:41 ]
No i dzięki za miłe komentarze
[ Dodano: 2011-11-29, 18:48 ]
Ach... Wiem czemu w grubszych Wam bardziej się podobam- niby zwężają mi ramiona ale powiem Wam szczerze, ze na żywo wygląda to gorzej. panie z salonu stwierdziły jednoznacznie, że mi będzie pasować albo suknia bez ramiączek albo cienkie ramiączka i tak jest. W grubszych moje ramiona są szersze. A jeśli chodzi o to zdjęcie, to, tak jak pisałam wcześniej- sukienka jest w klatce piersiowej do zwężenia, dlatego się tak rozłazi
Napisano 29 listopada 2011 - 19:51
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 29 listopada 2011 - 21:22
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 29 listopada 2011 - 21:37
Nie, nie, nie... W rybce czułam się fatalnie, za bardzo mnie uciska, to nie dla mnie. Przymierzałam dziś półrybkę i też kicha. Może i ładnie uwydatnia figurę ale:Ale kurde z taka figurka widze cie w tzw. "rybce".
1. ja mam taką wadę, ze prawe biodro bardziej mi idzie w bok niż lewe czyli są nierówne
2. z Narzeczonym jakieś 2 miesiące przed ślubem mamy pewne plany dotyczące powiększenia rodziny
Ale dzięki za komplement
Napisano 29 listopada 2011 - 22:56
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 29 listopada 2011 - 23:27
Napisano 29 listopada 2011 - 23:47
seks przed ślubem?!2 miesiące przed ślubem mamy pewne plany dotyczące powiększenia rodziny
Suknia prezentuje się na Tobie świetnie!
Napisano 30 listopada 2011 - 07:36
Co do ramiączek ja miałam cienkie i to był błąd. Gdy mierzyłam suknię było wszystko super, leżały bardzo dobrze a gdy przyszło do wesela to trochu mi się schudło i wiadomo jak to na weselu ruch, tańce, szaleństwo i skubańce zaczęły powoli zsuwać.
Napisano 30 listopada 2011 - 08:19
Napisano 30 listopada 2011 - 08:47
Napisano 30 listopada 2011 - 11:16
Będą poprawki, będą. już będę miała kupiony staniczek na ślub i poprawki będą już robione z nim także suknia będzie leżeć idealnie i tez mi cycuchy podniesieAnonimka faktycznie w grubszych ramiączkach lepiej ta suknia wygląda, bo piersi bardziej podnosi- ale skoro będą poprawki, to zrobią Ci tak, żeby i w cienszych cycochy ładnie się eksponowały
No trochę się naczekacieczekam na zdjęcie po poprawkach ( tak tak, naczekam się
)
Bo ja jestem z reguły skromna i jak założyłam księżniczki, bezy albo takie proste, które miały zarówno jakieś bezowe wstawki, do tego falbany, jakieś wzory i coś jeszcze to dla mnie było tego już za dużoAnonimka śliczna
właśnie taka akurat..nie jest ani za skromna ani przesadzona. ale z Twoją figurą to pewnie w każdej byś pięknie wyglądała
Mi to nie grozi bo poprawki będą 3 tygodnie przed ślubemCo do ramiączek ja miałam cienkie i to był błąd. Gdy mierzyłam suknię było wszystko super, leżały bardzo dobrze a gdy przyszło do wesela to trochu mi się schudło i wiadomo jak to na weselu ruch, tańce, szaleństwo i skubańce zaczęły powoli zsuwać.
DziękiANONIMKA,jak dla mnie bomba,bardzo ładnie w talii wygląda.
Każda opinia się przydaAnonimka jak dla mnie dół by uszedł, ale góra jest... "za mało ślubna" ma krój jak koszulka nocna
ze względu na te cienkie ramiączka...
Napisano 30 listopada 2011 - 14:28
na Ciebie wielkoludzie za długaskrócenie sukni bo ciut za długa na mnie jest.
sama wiesz najlepiej jak ma wyglądać TWOJA sukniajedyne poprawki to dopasowanie jej w biuście
Napisano 30 listopada 2011 - 14:39
Za długa, za długa. O parę cmna Ciebie wielkoludzie za długa
niemożliwe
U mnie nie ma co wychodzića w biuście jak dla mnie rzeczywiście każda sukienka musi być dobrze dopasowana, nienawidzę jak wychodzą mi cycki
Napisano 30 listopada 2011 - 22:16
Nie jest przesadzona i w ogóle good, good, good
Keep calm and become a doctor
// Mission completed