Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wymarzone suknie ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3401 odpowiedzi w tym temacie

#2581 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 października 2011 - 15:55

Maona, pierwsza urocza. Bardzo mi sie podoba.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#2582 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 05 października 2011 - 18:13

Maona sukienki przedstawione przez Ciebie są w sam raz dla kogoś kto planuje wesele tzw. tematyczne, w tym przypadku w stylu lat właśnie '50/'60 . Ale ja za krótkimi na ślub nie jestem ;-)

#2583 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 października 2011 - 18:15

Pierwsza jest świetna <ookk></span> też nie miałam pojęcia, że suknie ślubne są dostępne w wersji retro. Naprawdę fajne, stylowe i bardzo dziewczęce, szczególnie ta z wstawką różową.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2584 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 października 2011 - 20:31

Tak, ta z różowymi wstawkami jest bardzo ładna - ale tak jak już któraś z dziewczyn wspomniala - tylko na ślub cywilny według mnie :-)
Na kościelny raczej bym sie nie zdecydowała na taka :-P

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2585 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 06 października 2011 - 08:32

Maona, ta pierwsza z różowymi wstawkami jest piękna.
na ślub cywilny oki :)

Ja się nawet kiedyś zastanawiałam, czy nie iść w krótkiej w takim stylu do kościoła, ale w końcu znalazłam śliczną długą i już przy niej zostałam.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#2586 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 06 października 2011 - 09:18

sukienki przedstawione przez Ciebie są w sam raz dla kogoś kto planuje wesele tzw. tematyczne, w tym przypadku w stylu lat właśnie '50/'60 . Ale ja za krótkimi na ślub nie jestem

Jak już zauważyła, Torii są jeszcze śluby cywilne, niekoniecznie muszą być tematyczne ;-)

Maona, urocze sukienki, naprawdę ładne, ale takie bardziej dziewczęce niż kobiece jak dla mnie ;-) Tyle, że ja już stara baba jestem ;-)

#2587 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 06 października 2011 - 10:10

pierwsza i ostatnia mi się podobają, fajny styl ;-) ale nigdzie nie widziałam podobnych jak szukałam dla siebie na cywilny
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2588 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 października 2011 - 12:27

Maona, sukienki są bardzo ładne, dziewczęce, ale przez to bardziej kojarzą mi się z komunijnymi niż ślubnymi. <bezradny></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2589 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 07 października 2011 - 20:57

przez to bardziej kojarzą mi się z komunijnymi niż ślubnymi

Może też z racji na długość? <hmm></span> Komunijne są zazwyczaj takie 'na pół łydki' ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2590 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 października 2011 - 11:47

A mi się min takie spodobały :-P

[ Dodano: 2011-10-08, 12:50 ]
cd.

Załączone miniatury

• 14.jpg
  • 12a.jpg
  • 12.jpg
  • 11aa.jpg
  • 11a.jpg
  • 11.jpg
  • 10.jpg
  • 9.jpg
  • 7.jpg
  • 5.jpg
  • 22a.jpg
  • 22.jpg
  • 23a.jpg
  • 23.jpg
  • 21.jpg
  • 18a.jpg
  • 18.jpg
  • 16a.jpg
  • 16.jpg
  • 15.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2591 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 października 2011 - 12:48

katti, 1a i 3a to moje type. choc gustuje w innych fasonach - te sa ładne

#2592 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 08 października 2011 - 15:59

mnie się podoba 3/3a i trzecia od dołu- jak dla mnie w sam raz, nie za skromne i nie przesadzone ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2593 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 października 2011 - 16:58

piersza gdyby byla bardziej dopasowana do biustu , moze nie tak usztywniona to bylaby idealna. :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2594 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 listopada 2011 - 18:42

Mam pytanko do mężatek :mrgreen: . Ile salonów żeście zwiedziły zanim wybrałyście TĄ JEDYNĄ :lol: ? Bo ja już w 2 salonach byłam, mam jedną na oku, a raczej normalnie jest na mnie szyta bo leży idealnie, świetnie w niej wyglądam ale mimo to chcę jeszcze pojeździć po salonach. W najbliższej okolicy mam jeszcze 2 salony, a w większym mieście ze 4. Z tym, że jest to jakieś 70km ode mnie no i na pewno będzie tam drożej, a po drugie w razie przymiarek trza by było jechać te 70km co jakiś czas (tam studiowałam). I już sama nie wiem co robić. Darować sobie to większe miasto i pozostać w okolicach? Wiem, zę jak odwiedzę więcej niż 3 salony to zwariuję :-P

#2595 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 27 listopada 2011 - 19:56

Byłam w 1 :-) a i tak jak mierzyłam suknię pierwszy raz wyglądałam inaczej a później zmieniłam sobie kolor i dodałam kilka drobiazgów to wyszła całkiem inna :-D mam fotki przed przeróbką no i w slubnej :-)

Więc, wystarczy wybrać jakiś model i sobie coś tam zmieniać albo wybrać z katalogu i podreptać do DOBREJ krawcowej.
Plus właśnie trzeba pomyśleć o przymiarkach. Ja od miejsca zamieszkania do lokalu z sukniami miałam prawie 124 km!!! Wiem głupota!! ale ślub brałam w rodzinnych stronach i tam prawie kupowałam kieckę a mieszkałam w Wawie. I jak tylko jechałam w odwiedziny do rodziców to zachaczałam o salon :mrgreen:

Jak ja patrzyłam (kiedy to było :mrgreen: ) na ceny to lepiej mi sie opłacało kupić kieckę tam gdzie kupiłam niż w Wawie ale wiadomo wszystko kwestia gustu i ceny.

Aaa no i wiadomo aby salon był sprawdzony. Ja nie narzekam :mrgreen:

#2596 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 27 listopada 2011 - 20:00

Ile salonów żeście zwiedziły zanim wybrałyście TĄ JEDYNĄ

Nie pamietam dokladnie, aleeeeee wybradna bylam/jestem i bylo ciezko i mysle, ze bylo ich ok. 8-10 salonow moze :roll:

Darować sobie to większe miasto i pozostać w okolicach?

Jesli czujesz, ze znalazlas TA to ja bym juz po innych salonach nie jezdzila ;-) Bo po co? Ale jak czujesz, ze to jeszcze nie ta, to dawaj odwiedzaj pokolei wszystkie ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#2597 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 27 listopada 2011 - 20:03

ja ogladalam w suknie w 5, ale tylko rzucilam okiem i spedzilam tam gdzies po 5 minut, a wiecej czasu i tak juz na powaniej to spedzilam w jednym
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#2598 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 listopada 2011 - 20:04

Jesli czujesz, ze znalazlas TA to ja bym juz po innych salonach nie jezdzila ;-) Bo po co? Ale jak czujesz, ze to jeszcze nie ta, to dawaj odwiedzaj pokolei wszystkie ;-)

Nie wiem jak to powiedzieć :-) . teraz jak w necie oglądam suknie z salonów, które zamierzam jeszcze objechać to żadna nie podoba mi się tak jak tamta ;-) . Bardzo mi się podoba, świetnie na mnie leży, normalnie na mnie szyta jakby była, po niej jak parę przymierzyłam w drugim salonie to już nie było tego CZEGOŚ :-)

[ Dodano: 2011-11-27, 20:05 ]
A chcę pojeździć aby utwierdzić się w przekonaniu, ze już żadna inna rzeczywiście mi sie nie spodoba :-)

[ Dodano: 2011-11-27, 20:05 ]
No i samo przymierzanie jest super <lol></span>

[ Dodano: 2011-11-29, 16:41 ]
To moja suknia ślubna, już zamówiona, przymiarki na początku sierpnia. Jedyna, w której czułam się idealnie, jest skromna czyli tak samo jak właścicielka :mrgreen: , w innej siebie nie widzę już. Do tej bolerko gratis. W tym samym salonie rabat na welon, buty, biżuterię (salon z prawdziwego zdarzenia. Jest z kolekcji 2011 ale widziałam w katalogu kolekcję 2012 i prawie niczym się nie różnią i żadna nie odpowiadała tej, a po co przepłacać skoro podobna do tej z 2012 była prawie identyczna. Ta kosztowała 2000zł, a przecena jest na 1000zł :lol: Także zrobiłam niezły interes. Suknia lekka. Myślałam o czymś typu obcisła na biodrach no ale... jakieś 2 miesiące przed ślubem coś z Narzeczonym planujemy więc wolę mieć taką, która brzucha nie będzie mi uciskać ;-) i ta jest idealna bo pod tym względem też patrzyłam. Tak więc jury w składzie- moja mama i ciocia oceniły, że rzeczywiście w tej mi najlepiej :-), no i ja oczywiście też tak sądzę :mrgreen:

#2599 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 18:22

Anonimka, suknia nie w moim stylu ale ładnie Ci w niej , pieknie bedziesz wygladac. Bolerko sliczne:)

#2600 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 18:23

Anonimka, bardzo mi się podoba <ookk></span> Świetny krój. Jest gustowna, elegancka, skromna, ale jednocześnie nie nudna. Piękna jest no i tyle :-D
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo