Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Dostęp do działu z prywatnymi fotkami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
695 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 06 czerwca 2007 - 22:59

Zanim poprosisz o dostęp do galerii zdjęć, dokładnie zapoznaj się z obowiązującymi zasadami. Jeśli prosisz o dostęp, to jest to równoznaczne ze współtworzeniem przez Ciebie tego działu. Również w nim powinieneś być aktywny a przede wszystkim uczciwy. Jeśli masz zamiar dostać się tylko do galerii i nie współtworzyć jej lub za kilka tygodni poprosić o usunięcie Twoich zdjęć, lepiej nie zgłaszaj swojej kandydatury.

Działy "Nasze fotki" oraz "Ach, co to był za dzień" są działami, do których dostępu nie mają wszyscy użytkownicy forum. Spowodowane jest to chęcią selekcji osób, które oglądają prywatne zdjęcia użytkowników.

Jak można uzyskać dostęp do działów z prywatnymi zdjęciami???

Dostęp do tych działów mogą uzyskać osoby, które są na forum co najmniej 180 dni, napisały minimum 800 postów oraz aktywnie uczestniczą w życiu forum. Po spełnieniu wszystkich 3 warunków, chętni mogą przesłać swoją prośbę o udostępnienie działów do nie(d)oceniona

Informacje dodatkowe:

Dostęp do działów "Nasze fotki" oraz "Ach, co to był za dzień" otrzymają osoby, które spełniają powyższe warunki. Dostęp ten nie jest jednak przyznawany na zawsze. Osobie, która otrzyma dostęp, a następnie nie pojawi się na forum przez okres 2 miesięcy lub pojawia się regularnie, jednak nic nie pisze będzie ten dostęp odbierany. Osoba taka może starać się o uczestnictwo po raz kolejny po trzech miesiącach aktywności na forum. Użytkownik, który nie miał nigdy dostępu, uczestniczący aktywnie w życiu forum a następnie znika i wraca na forum prosząc o dostęp, musi spełnić natomiast pierwotne założenia.
 Osoby, które będą rozpowszechniać lub ujawniać na innych stronach lub forach internetowych informacje, które są zawarte w działach na zaproszenie (np. Nasze fotki) będą bez upomnienia traciły dostęp do działu oraz będą karane ostrzeżeniem.
 Użytkownik, na którego koncie znajduje się ostrzeżenie o wartości 6 lub więcej, automatycznie traci dostęp działów zamkniętych dla ogółu (np. działy z fotkami).
 Osoby z aktywnymi ostrzeżeniami nie mogą się ubiegać o dostęp do działów ze zdjęciami.
 Po otrzymaniu dostępu do działów z fotkami, użytkownik powinien również opublikować swoje zdjęcie. Jeśli to nie nastąpi w okresie jednego miesiąca, przeprowadzona będzie selekcja osób, które nie spełnią tego warunku - wynikiem czego, będzie usuniecie nieaktywnych użytkowników z tych działów. Osoba taka nie może ubiegać się ponownie o dostęp do działu.
 Wstawiając swoje zdjęcia na forum, każdy użytkownik automatycznie wyraża zgodę, na publikowanie tych zdjęć, minimum 6 miesięcy bez możliwości usunięcia bez względu na podaną przyczynę. W sprzecznych sytuacjach, Administracja forum ma prawo usunąć użytkownika wraz z jego zdjęciami, przed upływem podanego czasu.
 Na wyraźną prośbę, nie wcześniej niż przed upływem 6 miesięcy od otrzymania dostępu do działu, Administracja usuwa zamieszczone zdjęcia użytkowniczek, jest to jednoznaczne z utrata dostępu do galerii . Osoba usuwająca swoje zdjęcia traci ten dostęp bezpowrotnie.
 Administracja ma prawo odmówić dostępu użytkownikowi, nawet jeśli ten spełnia wszystkie wymagania.
 O dostęp mogą ubiegać się tylko Kobiety.

#2 vermilla

vermilla
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 18 lipca 2007 - 12:31

hej
Czy mogę prosić o udostępnienie mi wejścia na te forum : :mrgreen: ?????

#3 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 18 lipca 2007 - 12:45

vermilla, dostęp już masz ;)

#4 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:19

Jak trzeba to poczekam te 30dni ;-) ale może dałoby radę troche wcześniej dostac dostep do fotek bo chętnie sama coś powklejam ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:23

No mi brakuje z tydzień no i tak to tez bym wkleiła te zdjęcia :P
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#6 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:24

NudnaBaba jak juz dostaniemy dostęp to zasypiemy zdjęciami :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:28

no a jak :D

#8 Tatiana

Tatiana
  • Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:32

moge dostac dostep do dzialu z fotami;) :mrgreen: :mrgreen:

#9 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 19 lipca 2007 - 11:35

ale może dałoby radę troche wcześniej dostac dostep do fotek

powiem od razu, wyjątków nie robię :) a to dlatego, że jak zrobię jeden, to a czemu by nie następny i wyszłoby na to, że sama nie przestrzegam regulaminu, który ustaliła administracja :P więc musicie dziewczyny(calineczka, NudnaBaba, Tatiana) poczekać aż owe 30 wymagane dni przekroczycie :)

#10 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:40

No w sumie to zgadzam się Kociaku :) To by było wtedy nie fair :)
ale to tyklko jeszcze 6 dni u mnie :)

#11 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 11:43

Od strony regulaminu Kociakmasz absolutna rację ,ale nie możesz się nam dziwić , że chciałybysmy Was lepiej poznać , i że nie możemy sie doczekać
No dobra poczekam <bezradny></span> ale tylko tyle ile trzeba :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 21:10

Ooo a ja dopiero teraz tu trafiłam. U mnie już lepiej jak 30 dni :)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#13 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 21:12

Jewelto jakby co to wklejaj dużo fotek abyśmy miały co oglądać Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 21:16

Hehehe postaram się :lol:

#15 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 08:09

no ja czekam cierpliwie :D jeszcze duuuzo zostało :(

#16 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 19:02

moge dostac dostep do dzialu z fotami;) :mrgreen: :mrgreen:

Teraz możesz :P

#17 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 23 lipca 2007 - 20:37

hej :) dostanę dostęp do dzialu <dziekujee></span> <amen></span> <amen></span>

#18 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 lipca 2007 - 21:41

Anija, dostęp już masz :)

#19 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 23 lipca 2007 - 22:47

I ja chyba też już mogę ??

#20 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 13:12

ale może dałoby radę troche wcześniej dostac dostep do fotek

to ja tu grzecznie czekam, a wy " na chama" chcecie wbijać? oł noł... ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.