a teraz herbatka malinkowa zaparzona i BS jednym okiem a drugim nie powiem gdzie
[15.11.2oo8] Wspaniała Sobotka
Napisano 15 listopada 2008 - 20:45
a teraz herbatka malinkowa zaparzona i BS jednym okiem a drugim nie powiem gdzie
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 15 listopada 2008 - 20:46
a może jednaka drugim nie powiem gdzie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2008 - 20:48
hehe, tez sobie czesto to przypominam, tak uroczo bylo i slodkoGdzie te czasy początków spotkań
![]()
Napisano 15 listopada 2008 - 20:52
były plany ale ........ ten który mamy zacząl sie psuć i trzeba było kupic dośc drogie części do niego min karta graficzna i zrezygnowałam z kupna drugiego . W sumie nie o to chodzi , że nie mam kompa bo ja potrafie sie obejśc bez bo mam inne zajęcia ale On to porażka ledwo oko otworzy i kompcalineczka, chyba bedziecie musieli poprosic o drugi komputer jako prezent na slub
, dobrze zy my mamy dwa,
ja po prostu musze dośc stanowczo powiedziec , że chcę usiąść i tyle w końcu komp jest wspolnya nie mialabym chyba nawet 15 minut w ciagu dia dostepu do kompa
właśnie byłohehe, tez sobie czesto to przypominam, tak uroczo bylo i slodko
Napisano 15 listopada 2008 - 20:53
Pani Moderator Calineczko nie wolno marudzićMarudzenie mi sie włączyło
prosze może czekoladke na poprawe nastroju?
Napisano 15 listopada 2008 - 20:55
znam to bardzo dobrze i bardzo dobrze Cie rozumiem, moj tez ledwo sie obudzi to pierwsze co wlacza kompa, wraca z pracy, jeszcze wlasciwie sie nie rozbierze i wlacza kompaOn to porażka ledwo oko otworzy i komp
nie doluj sie kochanawłaśnie było
![]()
ehh mam dołowaty nastrój
Napisano 15 listopada 2008 - 20:56
no to rzeczywiście nieładnie ... najpierw powinien na ciebie zerknąćOn to porażka ledwo oko otworzy i komp
no cała Donna troche bede tajemnicza
a nie może to wrócić ?? wszystko sie da załatwićGdzie te czasy początków spotkań
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2008 - 20:57
Napisano 15 listopada 2008 - 20:58
większość roboty mam za sobą jeszcze teki ogólnie sprzątniecie w kuchni ...... ale to juz mama zrobi bo ja nibym nad tym cąły dzień siedziała ...... jutro ciezki dzień sie zapowiada bo ojciec stwierdził ze na żaden roczek nie idzie nawet do kościoła nie chce iść ....woli isc na zajęcia nba uniwerek ........ a mama sie będzie musieć za niego tłumaczyć czemu go nie ma w końcu to jego wnuk ..... juz na przyjęciu dziadków nie był ...... rodzina
Napisano 15 listopada 2008 - 20:59
Ja mam BS, a Misiek Klub Coupe.
Napisano 15 listopada 2008 - 21:02
ja też poprosze ale tylko tyci tyci - potem głupawke dostaje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty