Cieszyłabym się, ale tylko z zaręczyn
a jak by się 'wpasowywał' to już byś się nie cieszyła?
Ogólnie są takie skromne które mi się podobają i te dziwne które też mi się podobają.
Nie jest powiedziane, że tylko te spoza kanonu mi się podobają ![]()
Napisano 22 lutego 2014 - 18:49
a jak by się 'wpasowywał' to już byś się nie cieszyła?
Ogólnie są takie skromne które mi się podobają i te dziwne które też mi się podobają.
Nie jest powiedziane, że tylko te spoza kanonu mi się podobają ![]()
Napisano 22 lutego 2014 - 18:56
Napisano 23 lutego 2014 - 19:54
Moja znajoma dostala klasyczny pierscionek mimo ze takich nie lubi i po prostu poszla go wymienic. Zareczyny przyjela a facetowi powiedziala prawde.
W życiu bym czegoś takiego nie zrobiła. Facet się stara, a okazuje się, że niepotrzebnie bo dziewczyna i tak zrobi po swojemu. Przykre...
Bo tylko z tego powinnaś się cieszyć. Pierścionek to tylko symbol. A zaręczyny to pewne zobowiązanie do wspólnego życia i wyrażenie chęci ślubowania...
Ja nie uważam, żeby był jakiś kanon pierścionków zaręczynowych. Ta jak napisała @magdaaaaa pierścionek mógłby być z trawy czy drucika, byle dany z serca. Najgorsza jest ta przepychanka między dziewczynami która dostała lepszy/droższy
Nóż mi się w kieszeni otwiera normalnie.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:44
Czemu tylko? Nie mogę się cieszyć z tego, że mi się pierścionek podoba?
Bo tylko z tego powinnaś się cieszyć. Pierścionek to tylko symbol
Napisano 08 marca 2014 - 19:59
@magdaaaaa, niestety jest kanon, że musi być skromny raczej i klasyczny - koniecznie złoto (ew. białe) i mały diamencie/ brylancik/ cyrkonia na środku.
Pierwsze słyszę o takim kanonie.Mój na odwrót,nie ma jednego konkretnego oczka.Za to 3 malutkie kamyczki.Po za tym jestem zdania,ze każdy pierścionek włożony na palec podczas proszenia o rękę jest zaręczynowy.Bez róznicy jak wygląda.![]()
Napisano 09 marca 2014 - 18:44
Wydaje mi się,że właśnie teraz to już nie ma mowy o jakimś kanonie, bo coraz więcej jest kolorowych pierścionków zaręczynowych- modne są choćby szafiry a także pierścionki z wieloma małymi brylancikami- moje 2 koleżanki mają właśnie w takim stylu.w tym temacie to obowiązuje akurat "wolna amerykanka":)
Napisano 10 marca 2014 - 06:33
No właśnie, ale też zauważ jakie pierścionki zwykle mają kobiety w wieku naszych mam, toż większość to pierścionki z dużym kolorowym oczkiem
Wydaje mi się,że właśnie teraz to już nie ma mowy o jakimś kanonie, bo coraz więcej jest kolorowych pierścionków zaręczynowych- modne są choćby szafiry a także pierścionki z wieloma małymi brylancikami- moje 2 koleżanki mają właśnie w takim stylu.w tym temacie to obowiązuje akurat "wolna amerykanka":)
Napisano 28 lipca 2014 - 12:10

Napisano 28 lipca 2014 - 21:05
bardzo ladny
skromny, delikatny ![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 05 sierpnia 2014 - 18:40
Mi też się bardzo podoba, lubię taką skromną, ledwo rzucającą się w oczy biżuterię. ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pierścionki |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych