Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Seriale ktore ogladamy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1298 odpowiedzi w tym temacie

#881 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 17:40

a oglądacie Beverly Hills 90210????
ja jestem teraz przy 3 sezonie film naprawdę fajny:)

ja widzialam kilka odcinków, kiedys podobały mi sie takie seriale, ale tera te ich problemy wydaja mi sie banalne , oklepane nudne.
ja ostatnio nic nalogowo, czasem m jaj milosci , i jak jestem juz w łozku to tancerze, tylko ten nowy aktor mi nie pasuje do tej roli.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#882 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 19:20

oglądacie Beverly Hills 90210????

ogladałam pare odcinków ale ta wersja mnie nie kreci.
Nie to co stara :mrgreen:

W marcu koncza sie USTA USTA ...buuuu załamka.
:cry:
jak tak mozna...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#883 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 19:43

a oglądacie Beverly Hills 90210????

Zeby nie mylić z "TYM" Beverly Hills to ten serial nosi nazwę tylko 90210

Ja oglądam i mi sie podoba :mrgreen:
Taki młodzieżowy, ale nawet wciągający :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#884 Miss G

Miss G
  • Użytkownik
  • 485 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 17:56

Ja ostatnio polubiłam serial "Lost Girl" o lasce, która jest sukubem i żywi się energią seksualną.
Polecam :)
"Każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu."

#885 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 22:19

ja tam od kilku lat jestem wierna M jak miłosc, taki ciepły serial w sam raz na wieczorny relaks :) podobaja mi sie tez Tancerze, bo jest zrobiony w troche innej konwencji niz pozostałe seriale, no i przede wszystkim pierwszy serial o tancu :) pozdawiam!

#886 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 17:22

zaczełam sobie ogldać powtórki serialu Ally McBeal :-P -pamieta ktoś?? ;-)
kiedys go uwielbiałam

#887 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 22:36

Ally McBeal -pamieta ktoś??
kiedys go uwielbiałam

je tez lubiłam ten serial, choc bywał zakrecony .
teraz to czasem jakis kawałek czegos obejrze : tancerze , czy usta usta.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#888 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 14:50

choc bywał zakrecony

no własnie dlatego tak go lubie . :)

Miałam zakładać nowy temat ale po głebszej analizie :lol: doszłam do wniosku że zadam tu pytanie.
Jaki jest Wasz ulubiony serial ?? dla ułatwienia bo seriali jest wiele , niech beda to max 3 seriale. ( moga to być te które były lub są emitowane)

To zaczynam :

Chirurdzy
Dr House
AllyMc Beal

#889 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 16:42

Sunset (bicz),nie pamietam jak sie pisze. :mrgreen:
Stawka większa niż życie
Przystanek Alaska

#890 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 16:46

Na chwilę obecną:

Przyjaciele- to od zawsze i na zawsze akurat :-P
2 i pół
Jak poznałem Waszą Matkę

Jak widać w komediach gustuję :lol:

#891 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 17:39

majka
pamietniki wampirow
L word
szczęście ma smak truskawek :D :D

#892 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 18:53

2 i pół
Jak poznałem Waszą Matkę

nie kojarze . ..
Przyjaciól nigdy nie ogladałam a ponoc fajny serial

#893 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 19:21

Sajuri, temat o Przyjaciołach nawet jest ;-)

przyjaciele-vt6706.htm

2 i pół

Charlie jest czterdziestoletnim kawalerem, który nie narzeka na brak powodzenia, zarówno w życiu osobistym, jak i zawodowym. Mieszka w dużym, położonym tuż nad oceanem, domu w Malibu. Ma opinię hedonistycznego, szowinistycznego kobieciarza. Akcja serialu rozpoczyna się w momencie rozwodu Alana z pierwszą żoną. Traci on wtedy swój dom na jej rzecz i zamieszkuje u dawno niewidzianego brata, Charliego. Alan jest w połowie odpowiedzialny za opiekę nad synem, dlatego Jake (mający 10 lat w chwili rozpoczęcia emisji), głównie na czas weekendów, wprowadza się do domu swojego ojca oraz wujka.

Rose była samotną sąsiadką braci, która odkąd spędziła wspólną noc z Charlie'em pragnęła być jak najbliżej niego. Pojawiła się w sporej ilości odcinków, jednak zazwyczaj były to krótkie sceny. Najczęściej pełniła funkcję terapeutki Alana i Charliego, między którymi nierzadko dochodziło do konfliktów na różnym tle. W miarę rozwoju akcji serialu, udział Rose zmniejszał się stopniowo, do tego momentu, że zniknęła z jego obsady.

Ważną rolę w serialu odgrywa postać Berty, sarkastycznej, mającej cięty język pomocy domowej. Jako jedna z nielicznych potrafi skutecznie ukrócić zapędy Alana, Charliego, a nawet nieposkromionego Jake’a.

Evelyn, jest wielokrotnie rozwiedzioną, egoistyczną, biseksualną i rozwiązłą matką braci. Regularnie uprawia sport, a także dba o linię i wygląd. Alan i Charlie odpowiedzialność za wszystkie swe niepowodzenia zrzucają właśnie na nią, robiąc to jednocześnie w przepełniony humorem sposób. Evelyn, mimo pozorów oraz licznych manipulacji, kocha swoich synów i wnuka.

Jednym z głównych wątków serialu jest konflikt osobowości dwóch diametralnie różniących się od siebie braci: Charliego, wolnego strzelca, prowadzącego swobodne, beztroskie życie i Alana, poukładanego i pedantycznego lekarza. Alan okazuje niekiedy przejawy zazdrości wobec pozbawionego zmartwień życia Charliego, stara się nawet wpływać na jego decyzje. W wyniku tego, często dochodzi do kłótni między braćmi, które mają charakter bardziej humorystyczny. Każdy sezon serialu zawiera chociaż jeden odcinek, w którym dochodzi do poważnego konfliktu między Alanem i Charlie’em. Pod koniec tych epizodów spory zostają jednak zawsze zażegnane.

Spora dawka humoru Dwóch i pół wzięła się z prawdziwego życia Chucka Lorre’a, jego twórcy i producenta. W wywiadzie dla magazynu Entertainment Weekly Holland Taylor powiedziała, że Chuck użył wspomnień własnych stosunków z matką, tworząc postać Evelyn.

źródło: http://pl.wikipedia.org

Jak poznałem Waszą Matkę

"How I Met Your Mother" to telewizyjny serial komediowy, opowiadający o (nie)szczęśliwych próbach "zdobycia" odpowiedniej narzeczonej przez Ted'a (Josh Radnor'a), głównego bohatera. Poznajemy go w momencie, kiedy jego najlepszy przyjaciel Marshall, student prawa (Jason Segal) postanawia oświadczyć się swojej narzeczonej, przedszkolance Lily (Alyson Hannigan). Od tego momentu Ted nie przestaje myśleć o tym, że w końcu musi się ustatkować, musi znaleźć odpowiednią kobietę, swoją prawdziwą miłość... W poszukiwaniach tych nieustannie pomaga mu Barney (Neil Patrick Harris), bezczelny człowiek mający obsesję na punkcie garniturów, który w każdej sytuacji widzi okoliczność sprzyjającą "wyrwaniu" jakiejś panny. W momencie kiedy Ted poznaje Robin (Cobie Smulders) sprawa się komplikuje. Nie ma on wątpliwości, że jest to miłość od pierwszego wejrzenia, jednakże, jak się później okazuje, los chce zupełnie inaczej...

źródło: http://www.filmweb.pl

#894 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 21:03

Marzycielka24, 2 i pół: jestem przy 6 sezonie i niektóre odcinki są przedebeściackie <ookk></span>
a "jak poznałem wasza matkę" muszę się do kumpla uśmiechnąć żeby zaczął ściągać bo z chęcią bym zaczęła oglądać :mrgreen:

#895 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 grudnia 2010 - 07:16

2 i pół

no to chyba sie skusze :-P bo zapowiada sie ciekawie :)

#896 ananana

ananana
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 07:45

Przyjaciól nigdy nie ogladałam a ponoc fajny serial

Jakieś dwa tygodnie temu obejrzałam końcowy odcinek ostatniego sezonu. Nie mogłam przeboleć tego że to już koniec. Niesamowity serial który dał mi tyle humoru. Odprężałam się zawsze przy nim wieczorem po pracy :) Żałuję jedynie że dwa ostatnie sezonu bodajże zrobiły się strasznie sentymentalne i płaczliwe. Zamiast śmiać się to ja płakałam :P No nic, i tak będzie to jeden z mych ulubionych seriali. Drugim jest Lost. Każdy odcinek obejrzałam i za każdym razem byłam zachwycona a gadanie że historia była coraz bardziej zagmatwana i naciągana mnie śmieszy.

Teraz oglądam Jak poznałem Waszą matkę. Polecono mi po zakończeniu Przyjaciół. Zaczęłam oglądać ten serial z myślą że i tak nie ma co się równać z Friend ale muszę przyznać że zaskoczył mnie ;P Całkiem zabawny i z chęcią kolejne odcinki włączam ;) Co zrobiłam dziś zmuszona wstać przed szóstą? Włączyłam go i zaraz, jak się limit zaś włączy, oglądam dalej!

#897 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 07:57

"jak poznałem wasza matkę" muszę się do kumpla uśmiechnąć żeby zaczął ściągać bo z chęcią bym zaczęła oglądać

Teraz oglądam Jak poznałem Waszą matkę.

Powiem Wam jeszcze a propos tego serialu, ze ja oglądam go na Comedy Central, które leci u mnie czasem na telewizorze i potwornie długo się do niego nie mogłam przekonać... Zawsze widziałam jakiś fragment, a to niestety jest serial, który trzeba uważnie oglądać, bo każdy odcinek ma jakiś sens, to historia, no i humor w nim nie jest zawsze łatwy, lekki i przyjemny, tylko również (a może przede wszystkim) inteligentny, w związku z czym nadaje mu to status bardzo nietypowego- moim zdaniem- serialu komediowego ;-)

#898 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 11:36

Z x-letniego przyzwyczajenia ogladam :

:arrow: Na Wspolnej
:arrow: Klan <umieraam></span> <hoho2></span>

Na Comedy Central lubilam On, Ona i Dzieciaki :-D Nie mam juz tego kanalu i nie ogladam ;-)

Lubie tez seriale kryminalne :-)

"Szpilki na Giewoncie" strasznie mi sie podobaly, pewnie z milosci do gor <dreams></span> inaczej byc nie moglo - te widoczki <serduszka></span>

#899 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 09:09

Niesamowity serial który dał mi tyle humoru.

no to musze obejrzeć. Im wieksza dawka smiechu tym lepiej.

Co zrobiłam dziś zmuszona wstać przed szóstą? Włączyłam go i zaraz, jak się limit zaś włączy, oglądam dalej!

:mrgreen: :-P widze że masz taki rytułał jak ja , 6 rano :lol:

ja ostatnio zaczełam jeszcze ogladać znowu Szuguna moja wielka miłość. Wiadomo. JAPAN. :-P

#900 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 11:33

Usta Usta

Przystanek Alaska

Dom

Mogłabym jeszcze kilka wymienić, ale miały być trzy :-P

<ookk>