Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Seriale ktore ogladamy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1298 odpowiedzi w tym temacie

#501 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 00:37

ok znalazlam ta stronke photofun :roll: ale czy ktos mi moze teraz powiedziec jak to sie robi bo ja :oops: z deko po rosyjsku to nie teges :oops: no i nie wiem jak wy to robicie???? <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-04-01, 02:43 ]
eeeee ups chyba strony mi sie zamieszlay <zakrecona></span> i nie tu o tym mialam napisac
sorry za offtopik :oops: <dziekujee></span>

[ Dodano: 2008-04-01, 02:45 ]

a dziś w programie zobaczyłam że na polsacie o 16:30 są chirurdzy,fajnie że wcześniej,tylko wie ktoś może która seria :?:

Chirurdzy znaczy sie Grey's Anatomy.

[ Dodano: 2008-04-01, 02:46 ]
w ten czwartek ma u nas wyjsc noway sezon juz sie nie moge doczekac 8-)

[ Dodano: 2008-04-01, 03:47 ]
anusek na abc.com mozna obejrzec kilka odcinkow na necie

#502 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:09

cały czas od początku oglądam "Samo życie" i zaczął w nim grać Stefano Tarazzino <zakochany></span> jest jakimś włoskim dziennikarzem, ale jaki pocieszny jest, normalnie az mi humor poprawia jak go słucham, ten jego nieporadny polski :lol:

#503 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:49

Hmmm ...

a czy ktos ogląda mode na sukces jeszcze wciaz? I moze mi wytlumaczyc jak córka Brook ( nie wiem jak sie nazywa xD ) Najpierw uwazala Ridża za swojego ojca, potem brata a nagle sie w nim zakochala ? Bo takiej glupoty nie widzialam :/ jak mozna sie zakochac w koms kogo sie uwaza za brata ? :D :PP
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#504 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 19:50

Bo się okazało że Ridge nie jest synem Erica a synem Masima. Bridget nie jest bratem Ridga .
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#505 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 21:43

Bo się okazało że Ridge nie jest synem Erica a synem Masima. Bridget nie jest bratem Ridga .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <hmm></span> ...............
nieee no ten text mnie rozbroił juz dawno sie tak nie usmiałam <umieraam></span> <biglol></span> <kupka></span> <umieraam></span>

#506 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 21:46

Bridget nie jest bratem Ridga

Ridge nie jest bratem Bridget :-P

#507 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 12:36

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> ale w sumie to Ci sie Jewel nie dziwie, przy tylu odcinkach i tylu zagmatwanych sytuacjach samej by mi sie pomieszalo :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#508 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 12:43

Ridge nie jest bratem Bridget :-P

<co></span> ja i tak nie w temacie :roll: wiec nie wiem kto jestkim 8-)

#509 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 13:19

oooooooo nie moda na sukces <umieraam></span> <umieraam></span>

trochę pogmatwane 8-) 8-)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#510 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 13:24

To jeszcze nic bo okazało się, ża Amber ma siostrę bliźniaczkę April :-D

#511 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 15:38

ja nawet tej pomyłki na poczatku nie zauwazyłam :P po prostu taką scenkę sytuaccyjna w głowie miałam jak to psychophazuś:* i Jewel siedza na kanapie przy paluszkach lajkonik, no i Jewelka tłumaczy te zagmatwane animozje a psychophazuś:*siedzi z otwartą buzia i wpoł zjedzonym paluszkiem, oczami jak spodki i z zapertym tchem słucha <umieraam></span> cos jak przy opowiadaniu telenoweli (Alfonso całował sie z Mercedes, a ona zdradziła go z Juanem ktory puscił ja kantem z Alfonso ktory był wczesniej kobieta ale płec zmienił a potem sie okazało ze Mercedes to jego dawno zaginiona siostra blizniaczka ktora porwał krokodyl jak mała była i przeszła wiele operacji :P)
a potem zauwazyłam ze Bridget pec musiała zmienic w ktoryms momencie i az sie poszczałam ze smiechu <biglol></span> <kupka></span> <umieraam></span>

#512 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 15:46

ja nawet tej pomyłki na poczatku nie zauwazyłam po prostu taką scenkę sytuaccyjna w głowie miałam jak to psychophazuś:* i Jewel siedza na kanapie przy paluszkach lajkonik, no i Jewelka tłumaczy te zagmatwane animozje a psychophazuś:*siedzi z otwartą buzia i wpoł zjedzonym paluszkiem, oczami jak spodki i z zapertym tchem słucha cos jak przy opowiadaniu telenoweli (Alfonso całował sie z Mercedes, a ona zdradziła go z Juanem ktory puscił ja kantem z Alfonso ktory był wczesniej kobieta ale płec zmienił a potem sie okazało ze Mercedes to jego dawno zaginiona siostra blizniaczka ktora porwał krokodyl jak mała była i przeszła wiele operacji )
a potem zauwazyłam ze Bridget pec musiała zmienic w ktoryms momencie i az sie poszczałam ze smiechu

teraz to ja sikam <umieraam></span> <leze12></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#513 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 16:59

Dziewczyny jesteście zajebiste:):)) w zyciu się tak nie uśmiałam jak dziś czytając wasze streszczenia seriali :):):) a z tym sikaniem to poprostu petarda:):):) :lol: :mrgreen:

#514 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 21:09

ja nawet tej pomyłki na poczatku nie zauwazyłam po prostu taką scenkę sytuaccyjna w głowie miałam jak to psychophazuś:* i Jewel siedza na kanapie przy paluszkach lajkonik, no i Jewelka tłumaczy te zagmatwane animozje a psychophazuś:*siedzi z otwartą buzia i wpoł zjedzonym paluszkiem, oczami jak spodki i z zapertym tchem słucha cos jak przy opowiadaniu telenoweli (Alfonso całował sie z Mercedes, a ona zdradziła go z Juanem ktory puscił ja kantem z Alfonso ktory był wczesniej kobieta ale płec zmienił a potem sie okazało ze Mercedes to jego dawno zaginiona siostra blizniaczka ktora porwał krokodyl jak mała była i przeszła wiele operacji )
a potem zauwazyłam ze Bridget pec musiała zmienic w ktoryms momencie i az sie poszczałam ze smiechu

Pomysł po prostu extra xD XD xD

A mody na sukces nadal nie rozumiem ;) No bo ch.j ze nie jest jego siostra ... ale zeby sie zakochac od razu ??? <sciana></span> :D
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#515 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 21:17

ze siostrą nie jest to jeszcze przełknę..ale jakby była bratem serial byłby o wiele ciekawszy :-)

#516 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 08:18

Dziewczyny, wymiękam jak czytam co piszecie <umieraam></span> <umieraam></span>
Ja nie oglądam Mody, bo mnie zabija zawiłość tych wszystkich wątków...ale pamiętam, że moja kochana babcia, której już nie ma, oglądała ten serial z zapartym tchem i jak widzę,że akurat leci, to mam babcię przed oczami, jak krzyczy: Ridge uważaj, on stoi za Tobą!!!
Tak to przeżywała...
Ja ostatnio jestem zakochana w Ranczo i uwielbiam Dr House!

#517 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 12:53

Kahela, RANCZO oooo tez widzialam fajny!Nawet film sobie kupilam :lol: bo akurat byl w pl sklepie a ja nie wiedzialam co to :lol: A co wyszla jakas nowa seria?????

#518 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 12:55

W tej chwili leci trzecia seria...a film też niezły, ogólnie tak mi sielsko-anielsko jak to oglądam :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#519 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 13:03

3 seria!!! :shock: To ja tylko 1 ogladalam! :shock: Ech ciekawe kiedy TV polonia wykupi dalsze odcinki bo tylko to tu odbieram! :-?

#520 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 17:04

a M jak Milosc nikt nie oglada??????