Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Seriale ktore ogladamy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1298 odpowiedzi w tym temacie

#401 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 12:22

Jest do serial o policji w USA. Korupcja,afery,życie osobiste policjantów. Obejrzeliśmy już 4 sezony - bardzo nas wciągnęło.

a na jakim kanale to leci :?:

#402 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 12:23

a na jakim kanale to leci

madzia88, ja mam z neta pościągane.

#403 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 12:27

madzia88, ja mam z neta pościągane.

aha bo leci cos podobnego na Tvn :-D

#404 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 03:11

A ja mam pytanko?
Czy leci jeszcze na 2 "EGZAMIN Z ZYCIA"?????Czy juz nie kreca tego serialu? :cry:

[ Dodano: 2008-02-01, 03:14 ]

A oglądałyście The Shields ?

O tym mowisz???
The Shield

#405 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 10:17

A ja mam pytanko?
Czy leci jeszcze na 2 "EGZAMIN Z ZYCIA"?????Czy juz nie kreca tego serialu?

chyba leci, zaraz po "Na dobre i na złe" ;-)

#406 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 10:58

O tym mowisz???
The Shield

Dokładnie to!!! Dodałam literke w tytule ale o to mi chodziło.Musze tego sezonu poszukać. Fajny serial! Polecam!

#407 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 13:52

A ja mam pytanko?
Czy leci jeszcze na 2 "EGZAMIN Z ZYCIA"?????Czy juz nie kreca tego serialu?

chyba leci, zaraz po "Na dobre i na złe" ;-)

Kurcze blaszka a na POlonii twierdza ze juz nie produkuja tego serialu i ze skonczylo sie na 98 odcinku :evil: nie mam co ogladac!Wczoraj w nocy z nudow zaczelam "RANCZO" ogladac :-P

#408 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 13:56

gotowe na wszystko. w miesiac obejrzalam 3 serie! teraz ogladam 4 ale tylko do 10 odcinka :(

#409 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 19:35

Ja uwielbiam serial "Dexter"-czekam na kolejną serię oraz CSI Las Vegas.Siedzę w 4 serii,a teraz leci 8 więc jeszcze mam sporo do oglądania :lol: a chwilowo brak czasu <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#410 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 15:42

oo CSI tez lubie :) i Las Vegas i NY :D

#411 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 09:53

Pewnie nie oglądacie "Mody na sukces" ale wczoraj gdzieś na necie wyczytałam, że Taylor nie umarła. Zabrał ją ze szpitala książę Maroka Omar, te u którego już kiedyś była. On ją uratuje i obudzi ze śpiączki a za około 1500 odcinków wróci do Ridga. Śmiech na sali. Zobaczy Taylor w oknie i pójdzie odkopać grób i zobaczy że w trumnie jest lalka. To trzeba mieć fantazję :roll:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#412 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 10:21

O rany Jewel, kim jest reżyser i co wącha albo bierze. <lol></span>

#413 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 10:49

O rany Jewel, kim jest reżyser i co wącha albo bierze.

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> bo to jest serial dla cierpliwych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#414 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 11:21

Mamy bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich sympatyków serialowej Taylor Hayes Forrester (Hunter Tylo, 46 lat). Wasza bohaterka powróci do "Mody na sukces" w 2005 roku. Tak naprawdę nie umarła na łożu w objęciach Ridge'a. Ciężko chorą ze szpitala w Los Angeles zabrał książę Omar, gdyż nie mógł patrzeć na cierpienia ukochanej kobiety.
W swoim kraju poruszył niebo i ziemię, aby uratować serce Taylor. Udało się! Pewnego dnia Ridge ma wrażenie, iż słyszał głos swojej byłej żony... Biegie więc na cmentarz i odkopuje grób zmarłej. Jest w szoku kiedy widzi, iż zamiast ciała byłej żony w trumnie leży... lalka - niesłychanie podobna do zmarłej. Niespodziewanie z ciemności wyłania się Taylor z księciem Omarem...

Dokładnie tak ;-) ;-)

[ Dodano: 2008-02-12, 11:22 ]
A co najlepsze Amber będzie miała romans z Thomasem :-D :-D :-D To jest hit :roll:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#415 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 11:27

Ja ostatnio oglądam serial Supernaturals, bardzo fajny
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#416 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:25

Pewnie nie oglądacie "Mody na sukces" ale wczoraj gdzieś na necie wyczytałam, że Taylor nie umarła. Zabrał ją ze szpitala książę Maroka Omar, te u którego już kiedyś była. On ją uratuje i obudzi ze śpiączki a za około 1500 odcinków wróci do Ridga. Śmiech na sali. Zobaczy Taylor w oknie i pójdzie odkopać grób i zobaczy że w trumnie jest lalka. To trzeba mieć fantazję :roll:

a tego juz nie bylo????

aaa bylo... tak to jest jak sie nie doczytuje postow nizej:PP hihih...

teraz jak widzialam odcinek jakis miesiac temu to jest masa nowych osob, a brooke ma teraz roams z narzeczonym swojej corki...normalnie..:)))!

#417 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:38

a brooke ma teraz roams z narzeczonym swojej corki...normalnie..:)))!

to już było i to był mąż jej córki :-P i Brook ma z nim dziecko :lol: moja mam patrzy, to czasem coś tam wiem :-P

#418 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:41

ha ha ha niby tak narzekają na ten serial, a jak przyjdzie co do czego to okaże sie że wszystkie to oglądamy ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#419 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:47

ja nie w temacie,ale no niezłe pomysły tam mają :shock: pamiętam że jak ja miałam z 8 lat to moja mama oglądała,ale chyba sobie odpuściła :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#420 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 16:15

Moda na Sukces a kto oglada <co></span> ja tego filmu nie cierpie i jest dziwaczny :shock: