Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Seriale ktore ogladamy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1298 odpowiedzi w tym temacie

#301 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 28 października 2007 - 19:28

martula, gdzieś ty to czytała?! jakby tak było.. to normalnie. ... jak z filmu :P

Nie no to mój cyniczny krok w przyszłość tego serialu. :mrgreen:
Wybaczcie, ale wczoraj miałam kiepski dzień i tak sobie zażartowałam na koniec dnia - co by sobie poprawić owy podły humor :oops:

#302 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 października 2007 - 19:40

jaaaaa...
no jak tak można..
ja żem się przejęła!
czy ty wiesz co to znaczy? :P :P :P :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#303 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 28 października 2007 - 20:26

martula, dobre <umieraam></span> ale ja w to tez uwierzyłam <umieraam></span>
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#304 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 29 października 2007 - 11:24

<umieraam></span>
Upsss przepraszam :oops: stawiam za to <piwo></span>

#305 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 29 października 2007 - 14:31

A poza tym to co sie dzieje w tym serialu? bo ja juz zupelnie nie wiem co w nasze tv... tak musze teraz sie katowac niemieckimi serialami :( a z chcecia dowiem se co z Ta majeczka sie dzieje i co sie dzialo w ostatnich odcinkach. I moim zdaniem powinna jej wrocic pamiec, bo to juz sie za dlugo ciagnie. a jak juz jej wroci to na tej swojej medycynie majeczka napisze o tym prace magisterska :P

#306 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 29 października 2007 - 14:57

Aguś, najlepsze, że z tego co się gapnęłam, to chyba tą medycynę sobie przypomniała, znaczy to co nauczyła się przed wypadkiem.
A w ogóle chyba znudziły mi się seriale lub wyrosłam z nich, bo mam wrażenie, że we wszystkich te wątki jakieś długie się zrobiły, denerwuje mnie że to się tak ślimakowato ciągnie. 100 odcinków zanim cokolwiek się :-/ wyjaśni.

#307 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 29 października 2007 - 15:07

a chce sie ogladac kazdy bo moze to wlasnie ten w ktorym cos sie stanie :P no ja sie tez juz odzwyczajam, tu nie mam duzo casu na tv, bo tv jest w pokoju, a ja musze raczej wiecej w kuchni z dziadkeim siedziec :( wiec wiekszoc to filmy wieczorami, niemniej jak bylam w krakowie to codziennie jakis maly maratoni :P

#308 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 października 2007 - 18:36

ja tak bardzo się do "pierwszej miłości" nie przywiązałam :P
Ale tak to czasem jest z serialami, obejrzysz kilka odcinków i już chcesz obejrzeć nast. żeby wiedzieć jak się komuś sprawy potoczyły :)
i tak się np. starym babkom ciągnie ta Moda na Sukces :P :P

#309 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 29 października 2007 - 21:29

ja tak bardzo się do "pierwszej miłości" nie przywiązałam :P
Ale tak to czasem jest z serialami, obejrzysz kilka odcinków i już chcesz obejrzeć nast. żeby wiedzieć jak się komuś sprawy potoczyły :)
i tak się np. starym babkom ciągnie ta Moda na Sukces :P :P

Żeby tylko starym babkom. Koleżanka w moim wieku ogląda namiętnie, wciągnęła w oglądanie jej faceta i ich kolegę. :mrgreen:

#310 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 12 listopada 2007 - 18:50

Dzis ogladałam pierwszą miłośc i ta Majka jak podrywała Artura :shock: :shock:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#311 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 12 listopada 2007 - 23:46

Ta Majka i tego Artura?? Jak to :shock:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#312 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 08:00

Nie. to nie tak ;-)
Ona zostala zaproszona na impreze przez ta kolezanke. a ze nie chce isc sama do ludzi kotrych nie pamieta to poprosila osobe, ktorej najbardziej ufa ;-) Artur na poczatku nie chcial isc ale powiedzial o tym Pawlowi i ten sie zgodzil ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#313 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 08:00

No, poprostu zaprosiła go na imprezę do koleżanek, pod niby pretekstem, żeby jej koledzy nie wyrywali. :-P Przyszła do niego, napiła się wina, zaczęła gadać jak to tańczyła na rurze i zaproponowała mu, żeby udawali parę na tej niby imprezie. :mrgreen:

No ale jakby nie patrzeć perfidnie go podrywała, ;> zwłaszcza po tym winku: "usiądź bliżej, żeby mi się lepiej opowiadało" itp. <lol></span>

#314 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 08:02

Oj martula, martula ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#315 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 10:26

No ale jakby nie patrzeć perfidnie go podrywała, ;> zwłaszcza po tym winku: "usiądź bliżej, żeby mi się lepiej opowiadało" itp.

też mi się wydaje , że dopóki nie odzyska pamięci będzie próbowała Artura poderwać :lol:

zaczyna sie wyjasniac "twarza w twarz"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#316 eli.bathory

eli.bathory
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 15:14

Ja jestem fanka Desperatek, ogladam juz 4 serie w wideo na zyczenie w telewizji N. Powiem tak, trzy pierwsze serie byly ok, ale ta wymiata. Troche smutne, ze aktorki chyba sa juz znudzone gra w tym serialu i powoli ekipa sie rozsypuje. Mam nadzieje, ze bedzie 5 seria:/

#317 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 08:55

Ja jestem fanka Desperatek, ogladam juz 4 serie w wideo na zyczenie w telewizji N. Powiem tak, trzy pierwsze serie byly ok, ale ta wymiata. Troche smutne, ze aktorki chyba sa juz znudzone gra w tym serialu i powoli ekipa sie rozsypuje. Mam nadzieje, ze będzie 5 seria:/

Ooo witam w klubie. Ja narazie oglądam 3 serię na polsacie, ale denerwuje mnie to. że tak późno jest. Bo co poniedziałek rano jestem niewyspana. 4 serię chyba sobie ściągnę, bo ile można. Uwielbiam te intrygi, jakie knują babeczki :mrgreen:

#318 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 10:14

wracając do 'Pierwszej miłości' to Majka w końcu odzyska tą pamięć?

#319 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 10:17

Kiedys chyba odzyska ale na razie nie pamieta i Artura podrywa ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#320 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 10:21

momentami cos jej sie przypomina, glownie z Arturem... :roll:

A czy odzyska? Jestem tego pewna ;-) bo przeciez w takich filmach zawsze wszystko musi sie dobrze zakonczyc :-D