Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[*21.09.08* ] Już niedziela..

• Zamknięty Temat jest zamknięty
330 odpowiedzi w tym temacie

#221 gosiaczek-81

gosiaczek-81
  • Użytkownik
  • 94 postów

Napisano 21 września 2008 - 17:33

cześc wszystkim dawno mie tu nie był ale obiecuje że sie poprawie czy ktoś sie za mną z tesknił?? czy ktoś mnie jeszcze pamięta :cry:

#222 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 września 2008 - 17:50

jakie macie plany na wieczorek? :-)

bardzo ambitne gg i babski świat :-) i w domciu siedzę sie grzeje :-)

#223 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 września 2008 - 17:54

babolki a co z nasz Ania? ona miala w jakas podroz poslubna jechac? bo cos dlugoo do nas nie zaglada...

#224 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 września 2008 - 17:54

witajcie babety :) ja po udanych zakupkach wrocilam ,zaraz wkleje zdjecia :)
z rana bylam bardzo zdenerwowana i nie mialam sily na nic ale po zakupach i spotkaniu z D odrazu mi sie humorek poprawil :)
teraz sobie popijam "tigera" i jem kanapeczki :P

#225 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 21 września 2008 - 17:55

heh ... cały dzień przesiedziałam na babskim czytając ... więc wreszcie pasowałoby się odezwać cuś ciekawego (albo i nie) napisać 8-)

Donn, bs, i micha makaronu <leze12></span> do tego piwko przybyło do zapasów, taka mała zapłata za pomoc ;P nie można pozwolić żeby stało :)

gosiaczek-81, <hello></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#226 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:00

babolki a co z nasz Ania? ona miala w jakas podroz poslubna jechac? bo cos dlugoo do nas nie zaglada...

Ania kiedyś wpadła na czacik...mówiła, że jutro wraca do siebie i powinna już jutro byc na BS...zobaczymy
fajna babka, nie(d)oceniona, to ja dołącze do was też BS.. może pooglądam jeszcze taniec z gwiazdami jak będe mieć Tvn, bo cos ostatnio ten kanał mi sie psuje..i znika <bezradny></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#227 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:01

to ja sie do was dolacze :P bo jeszcze 2 godzinki pracy mi zostaly ;) ale za to jutro wolneeeeeee

#228 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:02

dlaczego ostatnim czasem stalam sie nie zauwazalna ;>

#229 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:06

kattie21 Ty cały dzionek pracujesz <pocieszacz></span> bidulko..Tobie powinien sie jakis masaż przydać po ciężkim dniu pracy...jak przyjdzie rodzynek to musi Ci masażyk zrobić :lol:
krowka17, może duchem jesteś.. ;-)

#230 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:07

taniec z gwiazdami

jest ktościekawy w programie ?? bo jakośostatnio nie oglądam tv prawie w ogóle ... :/

kattie21, serdecznie współczuję pracy w weekend ... czytałam o twoim panu :) ale jakoś mi uciekło co to za dziecko i skąd sięu niego wzieło ?? <bezradny></span>

krowka17, strasznie niecierpliwa jesteś ... to że ktoś nie napisał <hello></span> nie znaczy że cie nie zauważył :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#231 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:08

babeczki a co powiecie na wieczor z

Załączone miniatury

• winodc4.jpg

#232 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:09

krowka17, jestem zauważana :-) tylko nie każdy chce zmieniać post jak juz go napisał i przy okazji cie przywita :-) ciągle się oburzasz że cie nie zauważmy al to nie jest prawda wiec luzik i po prostu włączaj sie w dyskusję :-) a jak ci fryzurka wyszła bo nie widziałam nigdzie fotek i niewiem czy nie dopatrzyłam sie czy co ? ?

gosiaczek-81 witaj :-)

#233 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:10

krowka17, strasznie niecierpliwa jesteś ... to że ktoś nie napisał <hello></span> nie znaczy że cie nie zauważył :roll:

popieram kolezanke ;)

kattie21, serdecznie współczuję pracy w weekend ... czytałam o twoim panu :) ale jakoś mi uciekło co to za dziecko i skąd sięu niego wzieło ?? <bezradny></span>

dzidzi jego brata ;) kochany bobas , widzailam zdjecia i uhhhhh sama bym takiego chciala ;)

kattie21 Ty cały dzionek pracujesz <pocieszacz></span> bidulko..Tobie powinien sie jakis masaż przydać po ciężkim dniu pracy...jak przyjdzie rodzynek to musi Ci masażyk zrobić :lol:

oj nie popuszcze mu ;D za te moje obiady :D a co :P

#234 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:12

fajna babka, no dobrze rozumiem :) nie wiedzialam :P
nastepnym razem wlacze sie odrazu do rozmowy ;)
a fryzurka to ja nie wklejalam nigdzie fotek bo nie wiem jak mam zrobic :D mam czarne wlosy na grzywce mam przebierane pasemka rozjasnione w kolorze takim miodowym no i wycieniowane ale nie skracalam na dlugosc :P

[ Dodano: 2008-09-21, 19:13 ]
kattie21, powiadasz wieczor z winkiem? nigdy nie pilam wina :) jstem ciekawa jak smakuje takie dobre wino :)

#235 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:14

kattie21, takiego samego bobasa nie będziesz miała :) bo sie raczej nie da ... chyba że sklonujecie ;) a winko bardzo chętnie zawsze i wszędzie :D

#236 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:16

kattie21, boobasa to napewno bedziesz kiedys miala ale tak jak napisala nie(d)oceniona nie da rady takiego samego :P ale powiem ze bedzie jescze lepszy :) i ladniejszy :)

#237 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:16

ja sie pożegam potem sie napije bo z koleżanka na gg gadam o poważnych sercowych sprawach :-) :-)

#238 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 września 2008 - 18:18

fajna babka, szkoda ze musisz isc ja lubie kiedy jestes tutaj z nami :) a zadko cie widuje :(
doradzaj doradzaj bo dobrze doradzasz :)

#239 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

kattie21, takiego samego bobasa nie będziesz miała :) bo sie raczej nie da ... chyba że sklonujecie ;) a winko bardzo chętnie zawsze i wszędzie :D

a tam, podobne moze byc :P w koncu brata synus :P hehe

#240 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

ja nie wklejalam nigdzie fotek bo nie wiem jak mam zrobic

jak-umieszczac-zdjecia-vt103.htm masz tu instrukcje

kattie21 o taki wieczór może być 8-) winko <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych