Pomysl na forum
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:26
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:27
i garstka nas kobietek sie tylko wtedy udziala:)))
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:29
ale domyslam sie ze bylo tu calkiem sympatycznie hmmm?
a teraz taka masowka
ale tez super nie wyobrazam sobie zebym co jakis czas chociaz tu nie zagladala
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:33
bylo byloale domyslam sie ze bylo tu calkiem sympatycznie hmmm?
Ale wiedzialam, ze sie rozwinie w sumie to szukalam nowego forum, ktore dopiero bedzie sie rozwijac bo wiedzialam, ze chce pomoc w jego dzialaniu a na starszym forum, gdzie modki juz byly to szanse marne
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:38
no kochana mozesz byc z siebie dumna bo naprawde tyle czasu poswiecasz na nas na to zeby pilnowac porzadkuobszerny babski swiat
oczywiscie cala reszta ekipy tez dziala ostro ale ty sie z naami musisz "obchodzic" ladnie mowiac
ostatnio tak z ciekawosci weszlam na jakies inne forum bo szukalam avka i widzialam ze te ich tematy to maja po 10 odpowiedzi i nic sie tam nie dzieje a u nas az tetni zyciem
ciagle cos sie dzieje
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:43
no to mile z pozytecznymtyle czasu poswiecasz na nas na to zeby pilnowac porzadku
Napisano 10 grudnia 2008 - 10:45
cos w tym jestzawsze sie tu wraca
Napisano 10 grudnia 2008 - 11:49
oj dokładnie jest tak jak piszesz Madziu. forum jak nałóg. czasem po wakacjach, np. po dwutygodniowej nieobecności myślę sobie: jak fajnie było odpocząć....może nie wracać....ale nie da radyczasem i ja mam swoj gorszy dzien gdzie najchetniej urwalabym sie stad
ale to przyzwyczajenie...
zawsze sie tu wraca
fajnie jest obserwować jak forum się zmieniało od początku
Napisano 10 grudnia 2008 - 13:47
no to tak jak u mnie, kiedys to w ogole mialam ja jako startowajest to pierwsza strona jaką włączam po uruchomieniu komputera
Napisano 10 grudnia 2008 - 19:35
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 grudnia 2008 - 23:38
fajnie jest obserwować jak forum się zmieniało od początku
a zmiany są przeogromne
Heh, zalezy jak na to patrzec.. bo dla niektorych to sa hmm "zmiany nie do zaakceptowania" - if u know what I mean.
No ale.. sorki ze nie mam wiekszych zdjec.. tzn mam.. napewno leza w katalogu z forum ale nie chce szukac ich wsrod setek innych Waszych zdjec.. nie chce natrafic na cos
Na poczatku forum wygladalo tak jak na tej miniaturce (wiekszego nie posiadam).
3ci screen to zdjecia widoku tematu (forum mialo wtedy mniej niz 100 uzytkownikow). Taki stan utrzymywal sie przez prawie pol roku.. do czasu az nie wlozylismy troszke kasy i umiejetnosci w reklame forum.. screen2 przedstawia moment w ktorym zostal dodany nowy aktualny styl..
Napisano 11 grudnia 2008 - 23:51
forum powstalo w listopadzie 2007.
Przez listopad napisalyscie 70 postow, praktycznie do kwietnia pisalyscie od 50 do 400 postow na miesiac (teraz jest to zazwyczaj okolo 18 tys m/c)
Napisano 11 grudnia 2008 - 23:52
jakiż rozpmach
Napisano 12 grudnia 2008 - 07:47
Napisano 12 grudnia 2008 - 07:49
reklamy po pierwszym poscie tez pamietam
tak, ze powstalo duzo wiecej nowych dzialow, duzo wiecej tematow, emotki nowe, forum sie rozroslo.... trzeba o przyjemnych rzeczach gadacHeh, zalezy jak na to patrzec..
Napisano 12 grudnia 2008 - 07:53
zawsze jest cos nie tak nic nigdy nie jest idealnetrzeba o przyjemnych rzeczach gadac
ciiiiii
Napisano 12 grudnia 2008 - 11:04
Ja pamiętam jak tu weszłam poi raz pierwszy, to w pierwszej chwili odrzucił mnie kolor (fiolecik, ten co teraz mamy), bo szukałam jakiegoś forum w moich ulubionych kolorach, czyli beże, brązy, odcienie kawy, cappuccino...
Ale trafiłam na jakąś sprzeczkę w jakimś temacie - cerrata z kimś wymieniała poglądy...
A potem się zarejestrowałam i zostałam...
Można rzec, że zaczęło się od cerraty...
Ale wracając do tematu - po krótkim czasie kolor forum zaczął mi się podobać, szczególnie, że wszystko do siebie pasuje...
Czasem fora mają takie zestawienie kolorów, że od razu zamyka się stronę...
A ten fiolet taki...słodki
Napisano 12 grudnia 2008 - 15:56
I jest normalne a nie tak jak na niektórych forach jakieś wyzywanie,kłótnie itp..szkoda gadac