Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pomysl na forum

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#41 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:26

madzia, 30 postow po tygodniu? :P hehe teraz po tygodniu to ponad 3 tys postow jak nie wiecej :-D ;-)

#42 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:27

30 na dzien ;-) czasem mniej czasem wiecej :D
i garstka nas kobietek sie tylko wtedy udziala:)))
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#43 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:29

madzia, jej nie doczytalam :P
ale domyslam sie ze bylo tu calkiem sympatycznie hmmm?
a teraz taka masowka :P

ale tez super nie wyobrazam sobie zebym co jakis czas chociaz tu nie zagladala ;-)

#44 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:33

ale domyslam sie ze bylo tu calkiem sympatycznie hmmm?

bylo bylo ;) co nie znaczy, ze teraz nie jest ;-) teraz jest wiecej osob to i wiecej charakterow.
Ale wiedzialam, ze sie rozwinie w sumie to szukalam nowego forum, ktore dopiero bedzie sie rozwijac bo wiedzialam, ze chce pomoc w jego dzialaniu a na starszym forum, gdzie modki juz byly to szanse marne :P i w ogole mi atmosfera nie odpowiadala na innych ...no i dzis mamy obszerny babski swiat ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#45 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:38

obszerny babski swiat ;-)

no kochana mozesz byc z siebie dumna bo naprawde tyle czasu poswiecasz na nas na to zeby pilnowac porzadku

oczywiscie cala reszta ekipy tez dziala ostro ale ty sie z naami musisz "obchodzic" ladnie mowiac :P

ostatnio tak z ciekawosci weszlam na jakies inne forum bo szukalam avka i widzialam ze te ich tematy to maja po 10 odpowiedzi i nic sie tam nie dzieje a u nas az tetni zyciem :D

ciagle cos sie dzieje :mrgreen:

#46 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:43

kiedys jak siedzialam tylko w domu to praktycznie caly czas bylam tu zalogowana :D

tyle czasu poswiecasz na nas na to zeby pilnowac porzadku

no to mile z pozytecznym ;-) ale czasem i ja mam swoj gorszy dzien gdzie najchetniej urwalabym sie stad :P ale to przyzwyczajenie... :mrgreen: zawsze sie tu wraca ;-)

#47 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 10:45

zawsze sie tu wraca ;-)

cos w tym jest ;-)

#48 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 11:01

tak tak babski jest the best <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span>
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#49 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 11:49

czasem i ja mam swoj gorszy dzien gdzie najchetniej urwalabym sie stad :P ale to przyzwyczajenie... :mrgreen: zawsze sie tu wraca ;-)

oj dokładnie jest tak jak piszesz Madziu. forum jak nałóg. czasem po wakacjach, np. po dwutygodniowej nieobecności myślę sobie: jak fajnie było odpocząć....może nie wracać....ale nie da rady ;-) jest to pierwsza strona jaką włączam po uruchomieniu komputera ;-)

fajnie jest obserwować jak forum się zmieniało od początku :) a zmiany są przeogromne :!:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#50 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 13:47

jest to pierwsza strona jaką włączam po uruchomieniu komputera ;-)

no to tak jak u mnie, kiedys to w ogole mialam ja jako startowa <hepi1></span>

#51 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:35

Madzia powiedziała , że czasem jej sie osoby mieszaja . Ja tez tak czesto mam szczególnie jak ktos avatar zmieni.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#52 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 23:38

fajnie jest obserwować jak forum się zmieniało od początku :) a zmiany są przeogromne :!:

Heh, zalezy jak na to patrzec.. bo dla niektorych to sa hmm "zmiany nie do zaakceptowania" - if u know what I mean.

No ale.. sorki ze nie mam wiekszych zdjec.. tzn mam.. napewno leza w katalogu z forum ale nie chce szukac ich wsrod setek innych Waszych zdjec.. nie chce natrafic na cos ;)

Na poczatku forum wygladalo tak jak na tej miniaturce (wiekszego nie posiadam).

3ci screen to zdjecia widoku tematu (forum mialo wtedy mniej niz 100 uzytkownikow). Taki stan utrzymywal sie przez prawie pol roku.. do czasu az nie wlozylismy troszke kasy i umiejetnosci w reklame forum.. screen2 przedstawia moment w ktorym zostal dodany nowy aktualny styl..

Załączone miniatury

• babarch.jpg
  • babski2.jpg
  • babski1.jpg

#53 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 23:51

A tak jeszcze dla info..
forum powstalo w listopadzie 2007.
Przez listopad napisalyscie 70 postow, praktycznie do kwietnia pisalyscie od 50 do 400 postow na miesiac (teraz jest to zazwyczaj okolo 18 tys m/c)

#54 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 23:52

ło
jakiż rozpmach :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#55 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 07:47

az milo popatrzec jak sie pieknie rozwija :-D

#56 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 07:49

o, i serduszka wtedy byly ;-)
reklamy po pierwszym poscie tez pamietam :P

Heh, zalezy jak na to patrzec..

tak, ze powstalo duzo wiecej nowych dzialow, duzo wiecej tematow, emotki nowe, forum sie rozroslo.... trzeba o przyjemnych rzeczach gadac :P ciiiiii

#57 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 07:53

trzeba o przyjemnych rzeczach gadac :P ciiiiii

zawsze jest cos nie tak nic nigdy nie jest idealne ;-)

#58 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 11:04

Faktycznie nieźle to wszystko poszło...

Ja pamiętam jak tu weszłam poi raz pierwszy, to w pierwszej chwili odrzucił mnie kolor (fiolecik, ten co teraz mamy), bo szukałam jakiegoś forum w moich ulubionych kolorach, czyli beże, brązy, odcienie kawy, cappuccino...

Ale trafiłam na jakąś sprzeczkę w jakimś temacie - cerrata z kimś wymieniała poglądy... :-P i zaciekawiło mnie to na tyle, że następnego dnia weszłam sprawdzić jak się akcja rozwinęła...

A potem się zarejestrowałam i zostałam...
Można rzec, że zaczęło się od cerraty...

Ale wracając do tematu - po krótkim czasie kolor forum zaczął mi się podobać, szczególnie, że wszystko do siebie pasuje...
Czasem fora mają takie zestawienie kolorów, że od razu zamyka się stronę...
A ten fiolet taki...słodki ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#59 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 12:37

o, i serduszka wtedy byly ;-)

serduszka były fajne :)
reklamy już nie ;-)
wystarczy zaglądnąć do pierwszych Pogaduch, żeby widzieć różnicę co do częstotliwości pisania i użytkowniczkach, które wtedy były aktywne.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#60 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 15:56

Pierwsze forum z którym się bardzo zżyłam :-)

I jest normalne a nie tak jak na niektórych forach jakieś wyzywanie,kłótnie itp..szkoda gadac :roll: