Sesja zdjęciowa
Napisano 25 sierpnia 2008 - 17:58
co sadzicie, jak wy to rozwiązałyście?
Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:25
i z tego co wiem coraz więcej osób teraz decyduje się na takie rozwiązanie.
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:51
natomiast po ślubie (tydzień, dwa tygodnie i w rocznicę) mieliśmy kolejne sesje i wtedy dopiero była zabawa i luz
Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:17
trochę potańczyli, zjedli danie gorące a potem jak Młodzi przyjechali po jakiś 2-3godzinach to była zabawa
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:20
nie zawsze tak jest....... bawic mozna równiez bez młodych własnie tak było ostatnio u nas tzn u brata ..... troche to zalezy od orkiestry i gościpotem wybyli na sesje a goscie siedzieli i czekali...
trochę potańczyli, zjedli danie gorące a potem jak Młodzi przyjechali po jakiś 2-3godzinach to była zabawa
Napisano 28 sierpnia 2008 - 15:18
nie zawsze tak jest....... bawic mozna równiez bez młodych własnie tak było ostatnio u nas tzn u brata ..... troche to zalezy od orkiestry i gościpotem wybyli na sesje a goscie siedzieli i czekali...
Uważam dokładnie tak samo
U nas tez będzie niedaleko domu weselnego a jeszcze nie spotkałam się z weselem gdzie goście by siedzieli i czekali na młodych kiedy Oni sa na sesji
Widocznie muzyka była kiepska że ludzie się nudzili
Napisano 27 listopada 2008 - 17:01
Napisano 06 grudnia 2008 - 14:05
Napisano 08 stycznia 2009 - 20:02
moja kuzynka będzie miała sesje przed ślubem, boi się że innego dnia zdjęcia nie będą ładne (fryzura, makijaż)....My raczej zdecydujemy się na inny termin niż dzień ślubu i tak stresu co niemiara:)
Napisano 18 stycznia 2009 - 11:21
Napisano 18 stycznia 2009 - 11:47
mysle ze to dobre rozwiązanie -masz fotki z dnia slubu i do tego fotkirobione na spokojnie w iny dzienyśle ze na kilka zdjęć urwiemy sie po pierwszym tańcu. ale na dłuższą sesję zdjęciową umówimy sie na inny dzien po slubie..
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 stycznia 2009 - 22:06
skad wiedzialas ;>łoj mówisz tak aby ci słodzić
naprawde niektore zdjecia sa "zepsute" przez moja fryzure,na ta druga sesje zrobilam sobie taka kitke-koka z kilku wlosow i pod koniec sesji ta kitka-kok stala sie kitka samuraja
Napisano 18 stycznia 2009 - 22:09
tak miało byc to było zaplnowane przez fotografapod koniec sesji ta kitka-kok stala sie kitka samuraja i wyglada komicznie na niektorych fotach
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko