Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sesja zdjęciowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
113 odpowiedzi w tym temacie

#1 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 17:58

Mam pytanie, czy sesje zdjęciaowa w plenerze robicie w dzień slubu, czy umawiacie sie innego dnia. Moja przyjaciólka mówiła ze jej znajome miedzy ślubem a weselem tak ufajdały sobie suknie na sesji np na plaży czy w lesie ze porażka.... ale z drugiej strony ten makijaz i fryzura...nie wiem jak to rozwiązać u siebie, marzy mi sie sesja na plazy z koniem, ale po 1 . moge sie ubrudzić po 2. nie wypada zeby goście długo czekali.....
co sadzicie, jak wy to rozwiązałyście?

#2 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:25

Ja sesje zdjęciową na planie i w plenerze mam zamówioną w inny dzień :) gdyż własnie nie chcemy opuszczać gości :)

i z tego co wiem coraz więcej osób teraz decyduje się na takie rozwiązanie.
Już nie panna a żona :*

#3 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:51

my robiliśmy sesję jeszcze przed ślubem, tak, żeby potem goście nie czekali na nas dwie godziny, bo to uważam jest trochę bez sensu. w inny dzień nie mogliśmy zrobić (tzn. tej głównej, profesjonalnej), bo fotografem naszym był kuzyn M. z Łodzi i zaraz po poprawinach musiał wracać do domu. fakt - siadałam na trawie i kiecka troszkę się przybrudziła, ale w domu mama mi na mokro zaprała i nie było śladu :)

natomiast po ślubie (tydzień, dwa tygodnie i w rocznicę) mieliśmy kolejne sesje i wtedy dopiero była zabawa i luz :) brak ślubnej fryzury i makijażu nie przeszkadzało :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#4 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:09

w dzien slubu będzie niedaleko naszej sali po obiadku i pierwszym tańcu nic sie nie stanie jak sie na chwile ulotnimy, nie chcemy jeszcze po slubie tego zamieszania z ubieraniem itp - takie moje zdanie - ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:17

u mojej kuzynki jak byłam na weselu to Państwo Młodzi mieli sesje po obiedzie i po paru tańcach... potem wybyli na sesje a goscie siedzieli i czekali... <bezradny></span>
trochę potańczyli, zjedli danie gorące a potem jak Młodzi przyjechali po jakiś 2-3godzinach to była zabawa
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#6 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:20

potem wybyli na sesje a goscie siedzieli i czekali... <bezradny></span>
trochę potańczyli, zjedli danie gorące a potem jak Młodzi przyjechali po jakiś 2-3godzinach to była zabawa

nie zawsze tak jest....... bawic mozna równiez bez młodych własnie tak było ostatnio u nas tzn u brata ..... troche to zalezy od orkiestry i gości
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 14:09

nie chcemy jeszcze po slubie tego zamieszania z ubieraniem itp - takie moje zdanie -

jakie tam zamieszanie, sama frajda ;-)
ale każdy robi po swojemu ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#8 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 15:18

potem wybyli na sesje a goscie siedzieli i czekali... <bezradny></span>

nie zawsze tak jest....... bawic mozna równiez bez młodych własnie tak było ostatnio u nas tzn u brata ..... troche to zalezy od orkiestry i gości

Uważam dokładnie tak samo :)

U nas tez będzie niedaleko domu weselnego a jeszcze nie spotkałam się z weselem gdzie goście by siedzieli i czekali na młodych kiedy Oni sa na sesji <bezradny></span>

Widocznie muzyka była kiepska że ludzie się nudzili :)

#9 kami

kami
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 17:01

z tego co zauważyłam, to młodzi wolą sesje w inny dzień niż dzień ślubu... no i mi to na rękę... bo wtedy mogę sobie na spokojnie przeprowadzić sesję, bez pośpiechu :)

#10 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 20:03

My na 100% bedziemy mieli sesje pare dni po slubie. Jakos nie wyobrazam sobie w tym samym dniu jeszcze gdzies jechac i dodatkowo sie denerwowac ;-) , no i sukineka moze sie wybrudzic.... Poza tym taka porzadna sesja troche trwa, to szkoda zostawiac gosci na dluzszy czas ;-)
Dołączona grafika

#11 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 14:05

ja zauwazylam ze zdjecia sa w dniu slubu.

#12 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 18:38

ja zauwazylam ze zdjecia sa w dniu slubu.

<co></span> <co></span> ale w jakim sensie ? Bo moga byc w dniu slubu jak i innego dnia
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#13 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 11:40

Jesli chodzi o zdjecia, my zamowilismy tylko plener i zdjecia odbeda sie w inny dzien niz jest slub po co zostawiac gosci jesli mozna zalatwic to w innym terminie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 ONA

ONA
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 20:02

też uważam, że nie należy zostawiać gości ale każda z nas to inny przypadek, inni gości i w ogóle inne tradycje....
moja kuzynka będzie miała sesje przed ślubem, boi się że innego dnia zdjęcia nie będą ładne (fryzura, makijaż)....My raczej zdecydujemy się na inny termin niż dzień ślubu i tak stresu co niemiara:)

#15 Wiolka

Wiolka
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 11:21

my nie robimy takich typowych zdjęć w studio, tylko właśnie plenerek:) myśle ze na kilka zdjęć urwiemy sie po pierwszym tańcu. ale na dłuższą sesję zdjęciową umówimy sie na inny dzien po slubie..wtedy wlasnie nie trzeba sie zastanawiac nad tym czy ubrudze suknie czy nie:)
jestem szczęśliwa:)

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 11:47

yśle ze na kilka zdjęć urwiemy sie po pierwszym tańcu. ale na dłuższą sesję zdjęciową umówimy sie na inny dzien po slubie..

mysle ze to dobre rozwiązanie -masz fotki z dnia slubu i do tego fotkirobione na spokojnie w iny dzien ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#17 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 21:18

Ja troszke zaluje,ze przed ta druga sesja nie poszlam do fryzjera,zdjecia sa bardzo fajne i ogolnie jestesmy bardzo zadowolenie ale gdybym miala ladniejsze uczesanie to wyszlyby znacznie lepsze :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#18 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 22:02

gdybym miala ladniejsze uczesanie to wyszlyby znacznie lepsze

łoj mówisz tak aby ci słodzić :-P a tak serio i tak uważam że wyglądałaś jak księżniczka, pięknie...
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#19 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 22:06

łoj mówisz tak aby ci słodzić

skad wiedzialas ;> ;-)
naprawde niektore zdjecia sa "zepsute" przez moja fryzure,na ta druga sesje zrobilam sobie taka kitke-koka z kilku wlosow i pod koniec sesji ta kitka-kok stala sie kitka samuraja :lol: i wyglada komicznie na niektorych fotach :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 22:09

pod koniec sesji ta kitka-kok stala sie kitka samuraja i wyglada komicznie na niektorych fotach

tak miało byc to było zaplnowane przez fotografa :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko