Sypialnia
Napisano 16 stycznia 2011 - 19:27
Napisano 16 stycznia 2011 - 20:15
A tak w ogóle to super pomysł z tymi świeczkami na ścianie
Napisano 16 stycznia 2011 - 20:46
Napisano 16 stycznia 2011 - 21:02
ja uwielbiam to miejsce, a okno fakt ma swoj urok
najlepiej jest jak pada deszcz
oczywiscie ze zywy uwielbiam storczyki i mam ich 8 a ten ktory widac na zdjeciu byl najpiekniejszy (moj ulubieniec) to bylo lato i juz zdazyl przekwitnac, a teraz wlasnie wypuscil nowy ped i moze za miesiac zakwitnie ponownieczy storczyk jest żywy?
tak tak byla za blisko i bardzo mi to przeszkadzalo bo to moja strona akuratKomoda idealnie pasuje, a nie jest za blisko łóżka
![]()
![]()
![]()
a to zdjecie bylo zrobione zaraz jak skrecilismy lozko i ubralismy posciele pozniej zaczelismy dopracowywanie.
Teraz stoi przy tej samej scianie tylko blizej drzwi tak po srodku
co do dodatkow dziekuje bardzo kiedys bylo ich wiecej ale pochowalam bo tomek mnie wyzywal ze wszystko stoi i sie kurzy....
ja uwielbiam bordo przelamane kremowym kolorem
jak jeszcze mieszkalam w Poznaniu w rodzinnym domu to tez wszystko tak urzadzilam w tych barwach
a te swiece na scianie to byl wspolny pomysl - milo mi ze sie podoba (choc T. mnie do dzis przeklina ze zle mu powiedzialam i przykrecil krzywo
kiedys sobie kupilismy zastepcze i zostaly zapalone, ale to byla wyjatkowa okazja
Napisano 17 stycznia 2011 - 10:25
Ale teraz więcej nam pokazałaś, więc muszę przyznać, że śliczna.
Fakt, wygląda na bardzo dopracowaną w szczegółach, a dodatki robią wrażenie
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 17 stycznia 2011 - 18:04
wieeeeedziałam, że skądś znam ten obrazekOlciia a wiesz, że wcześniej juz wrzucałaś jedną fotkę? I tak się zastanawiałam, skąd ja znam tą sypialnię
dopiero teraz dostrzegłam, że na ścianach wiszą świeczki
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 18 stycznia 2011 - 15:16
no włąsnie miałam wrazenie ze gdzies widziałam juz ta sypialnie nawet dostałam opier że za mało napisałama wiesz, że wcześniej juz wrzucałaś jedną fotkę
Napisano 18 stycznia 2011 - 20:47
Olciia a wiesz, że wcześniej juz wrzucałaś jedną fotkę?
ale moze faktycznie juz cos pokazywalam hehe
dziekuje ze tak ci sie to podoba - mnie rowniezdopiero teraz dostrzegłam, że na ścianach wiszą świeczki
i tego zdjecia na pewno nie wklejalam i lozka na pewno tez nie widzialyscie bo te 2 elementy sa dopiero od sierpnia 2010 roku
ale wy spostrzegawcze jestescie
(ide szukac tego zdjecia
[ Dodano: 2011-01-18, 20:53 ]
kurcze dziewczyny naprawde przepraszam, ZNALAZLAM na stronie 7 wstawialam zdjecie z lozkiem to jest to samo
glupio mi bo jakos bylam przekonana ze nigdy nie pokazywalam
Napisano 18 stycznia 2011 - 22:06
ja mysłałm , że wrzucałas w jakis watek dotyczacy naszych mieszkankurcze dziewczyny naprawde przepraszam, ZNALAZLAM na stronie 7 wstawialam zdjecie z lozkiem to jest to samo
glupio mi bo jakos bylam przekonana ze nigdy nie pokazywalam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 stycznia 2011 - 23:01
mi się twoja sypialnia niesamowicie podoba. od koloru, przez ten stoliczek w rogu, po skos i okno w suficie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 stycznia 2011 - 23:07
Hahaha ! Ja w pierwszym momencie pomyślałam, że miałam kiedyś sen, w którym była identyczna sypialniaale wy spostrzegawcze jestescie
Kolor ścian mi się podoba
Napisano 19 stycznia 2011 - 08:48
wlasnieze sa dzwi prawie w rogu wiec komoda stoi tak jak teraz tyle ze jest bardziej na prawo prestawona - przynajmniej mi nie przeskadza(o ile nie ma tam drzwi czy innych podobnych niespodzianek)
poza tym milo mi ze Ci sie podoba
my wiemy co dobreSama mam takie u siebie
dziekuje dziewczyny
Napisano 01 lutego 2011 - 15:32
Nam się bardzo spodobała.
Nie wspominając o cenie bo była kosmicznie mała.
Normalnie w tej cenie to samo łóżko jest
A tutaj szafa komoda łóżko i dwie szafeczki
Trafiliśmy na nowo otwarty sklep
Napisano 01 lutego 2011 - 15:37
Napisano 01 lutego 2011 - 15:39
Napisano 01 lutego 2011 - 15:53
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 01 lutego 2011 - 16:31
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych