Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sypialnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
298 odpowiedzi w tym temacie

#221 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 17:45

stoi w niej tylko łóżko.

moim zdaniem to idealna sypialnia nic więcej nie trzeba, to ma być miejsce wyciszenia, gdzie w wielu dodamch w sypialni np tv albo coś innego jeszcze stoi

jakie wzory i obrazy byście doradziły?

oj masa tego jest , musisz się bardziej sprecyzować jakie kolory wolisz, jednolite czy wzory, tapeta czy farba itp
Dołączona grafika

#222 bluebell

bluebell
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 12:20

stoi w niej tylko łóżko.

moim zdaniem to idealna sypialnia nic więcej nie trzeba, to ma być miejsce wyciszenia, gdzie w wielu dodamch w sypialni np tv albo coś innego jeszcze stoi

jakie wzory i obrazy byście doradziły?

oj masa tego jest , musisz się bardziej sprecyzować jakie kolory wolisz, jednolite czy wzory, tapeta czy farba itp

chciałabym ją jakoś ożywić to wydaje mi się trochę nudna- mamy kremowe ściany i takie łóżko

Dołączona grafika
lubię nowoczesne wnętrza i chciałabym stworzyć coś oryginalnego, a jednocześnie harmonijnego:D

#223 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 12:43

bluebell, łóżko masz super

sama mam ściany beżowe - bo lubię, ale czasami chciałoby się coś innego, kolorowego, dziewczęcego, fajnie by tak mieć 2 sypialnie :roll: :mrgreen:

hmm a sypialnię no nie wiem możesz ożywić np. naklejkami na ścianę, obrazami, jakimiś wzorami, półeczkami, lampkami

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
http://2.bp.blogspot.com/_eGTq9Tf3Fdg/S ... osi_03.jpg[/img]
[img]http://www.meble-varsovia.pl/uploads/sypialnie%20Art%20Mebel/Carla.jpg[/img]
[img]http://kokopelia.blox.pl/resource/childrenbedroomconceptinteriordesign.jpg[/img]
[img]http://www.meble-varsovia.pl/uploads/images/MIlano%20edycja.JPG[/img]
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCB_X8WKuX5sFX-FefqKhjgDJcJTSpXqN1NBAkdzhIjrzz7wup&t=1[/img]

coś takiego znalazłam, może akurat coś się spodoba , daj znać czy coś takiego szukasz czy to ma być coś innego
Dołączona grafika

#224 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 12:53

bluebell, moze antyramy ? i za to zdjecia ? a co do łozka.. super. Moze na to jakies poduszki ? zasłony w oknach lub rolety ? swiece ? wszystko w jakis kolorze moze wrzos, fiolet , lilia by pasowały. Zalezy jakie kolory lubisz.
dobra, 1 i 4 sa slicze a 4 szczegolnie, najmniej 3 bo wszystko w bieli ;/
U mnie w sypialni tylko łozko szafki nocne i komoda. :) Zero tv, zero kompa, telefonu itp
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#225 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 13:03

Blubell,duże ładne łoże,podoba mi sie kolorek.
Dobra.3 sypialnia od końca.Świetny babciny styl.Szary fotel idealnie kontrastuje z kolorem ścian. :-D

#226 bluebell

bluebell
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 13:23

a mi się bardzo podoba zegar z 4 zdjęcia:D musze gdzieś taki znaleźć i te naklejki z 1 szej fotki na ścianę też super :mrgreen: :mrgreen:
ta wydaje mi sie fajna albo nie wiem tylko czy taka wieża będzie pasować do nowoczesnego, prawie astetycznego wnętrza? czy nie jest zbyt romantyczna?

i dziękuje za komplementy nt. łózka :-D też je uwielbiam :lol:

[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2011-07-08, 15:17 ]
zamiast linków proszę wklejać zdjęcia

#227 bluebell

bluebell
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 14:38

przepraszam :oops:
a więc gramofon
i wieża Dołączona grafikaDołączona grafika

#228 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 15:58

Dobra.3 sypialnia od końca.Świetny babciny styl.

też bym chciała taką mieć

[ Dodano: 2011-07-08, 16:59 ]

najmniej 3 bo wszystko w bieli ;/

a dla mnie najbardziej, bo nigdy nie miałam całej białej sypialni ..może dlatego
Dołączona grafika

#229 Andrea

Andrea
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 lipca 2011 - 18:11

Witam Was,

Właśnie wyremontowaliśmy z mężem naszą sypialnię, jest ona w kolorach pomarańczy dość intensywnej i zastanawiam się jak dopełnić wnętrze. Oczywiście chcę aby był to jakiś duży obraz najlepiej tryptyk i nawet znalazłam już galerię internetową w której planuję go zamówic jednak nie umiem się zdecydować. Mam nadzieję że któraś z Was dopomoże w wyborze, a oto moje propozycje:

Załączone miniatury

• 4737.jpg
  • 4723.jpg
  • GD_Canvnnas.png

#230 bluebell

bluebell
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 11:20

moim zdaniem najładniejsza jest 2, ale wszystko zależy jak wygląda wnętrze:) swoją drogą uwielbiam takie wróżkowe klimaty:D

#231 Toys4Kids

Toys4Kids
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 20 lipca 2011 - 08:25

Ja bym jednak obstawał za pierwszym. Podobają mi się kolory na tym obrazie. I w ogóle myślę że do sypialni świetnie by się nadawał.

#232 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 06:09

Ja chciałam się pochwalić naszą sypialnią.
Jesto to pokój bez drzwi, ma tylko rozburzoną ścianę przez co daje efekt 1 większego pokoju łączonego z salonem.
Wcześniej łóżko mieliśmy ustawione poziomo (tak że chowało się do wnęki)-ale postanowiliśmy postawić piono tak żeby każdy ze swojej strony miał kawałek do wstanie lub miejsce na szafkę (tylko trzeba kupić jeszcze )

Narzutę i 2 poszewki na poduszki kupiliśmy na Allegro
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#233 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 06:54

Dobra malutkie pomieszczenie. Łóżko mi się podoba, tylko bym zmieniła jednak kolory narzut, bo za ciemno jest :-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#234 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 07:49

dobra, łozko fajne, tylko dla mnie za ponuro. Za mało dodatków. A tak sciany ciemne , łozko ciemne. Ale co kto lubi
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#235 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 08:44

malutkie pomieszczenie.

Bo za mnąjest drugi koniec pokoju (ogromna szafa wbudowana, w dziale z "Zakupami ciuszkowymi jest ", nie jest małe tylko noramlne, na zdj. może tak wygląda )

tylko bym zmieniła jednak kolory narzut, bo za ciemno jest :-)

ciemno tak jest to żaluzje zasłonięte prawie do końca były :lol:

Za mało dodatków.

lubię jak wszystkiego jak najmniej jest :-P jak jest prosto, bez zbędnych pierdułek ale planujemy kupić obraz (obraz składający sięz trzech części, tylko ciężki wybór kupić idealnie pasujący)

89kasienka89, Sajuri, i tak dziękuję za opinię
Dołączona grafika

#236 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 09:00

dobra, według mnie też jest za ciemno i za mało dodatków. Wolę takie cieplejsze i przytulniejsze miejsca ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#237 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 09:02

A mnie się podoba :) Gdyby to był jeden, oddzielny pokój wtedy rzeczywiście wyglądałoby to dosyć klaustrofobicznie, ale skoro to tylko część przeznaczona do spania - dla mnie ok ;-) I właściwie nie wiem, czy dodatki w ogóle są potrzebne.

#238 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 09:27

Dobra,łóżko kapitalne.Tylko dałabym jaśniejszą narzutę,może kawa z mlekiem(pod kolor żaluzji),taki odcień.....gdyż ściany są ciemne i pokój wygląda ponuro. ;-)

#239 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 09:30

dobra, według mnie też jest za ciemno

PRAWIE CAŁKIEM ZASŁONIĘTE ŻALUZJE MIAŁAM ROBIĄC FOTKĘ ..nikt mnie nie słucha :-P

I właściwie nie wiem, czy dodatki w ogóle są potrzebne.

dokładnie tak <ookk></span>

może kawa z mlekiem(pod kolor żaluzji),taki odcień

żaluzje mają odcień ciemnego brązwu (lekko wpadającego w rdźawy) tak światło pada

elizabeth, karatetyka, viola, dziękuję i za Wasze opinie
Dołączona grafika

#240 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 09:46

Mi też się podoba, sypialnia jest od spania :P Jakbym miała na nią miejsce to też byłoby w niej jak najmniej wszystkiego. I z tego co zauważyłam naprzeciw łóżka masz lustro, więc optycznie powiększa Wasz kącik ;-) i chłopak ma atrakcję w nocy wystarczającą :-P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych