jakie macie garnki w domu ?
Jakie garnki ???
Napisano 20 sierpnia 2008 - 19:45
jakie macie garnki w domu ?
Napisano 20 sierpnia 2008 - 21:19
my mamy takie najzwyklejsze i najtansze,ale tylko dlatego ze mieszkamy z osobami ktore ich uywaja,a nie dbaja o to czy sprzet sie niszczy czy nie i nie skladali sie z nami na nie wiec nie chcielesmy wykladac za duzo kasy z wlasnej kieszenijakie macie garnki w domu ?
kiedy juz bedziemy sami na swoim to raczej bede chciala zainwestowc w porzadny komplet garnkow,bo wiadomo ze beda dlugo sluzyly :->
Napisano 21 sierpnia 2008 - 17:58
Napisano 21 sierpnia 2008 - 18:04
Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:04
Napisano 22 sierpnia 2008 - 19:33
Napisano 22 sierpnia 2008 - 22:12
my niedawno takie dostaliśmy od rodziców i jestem bardzo z nich zadowolonaze stali np.chromowo-niklowej
Napisano 27 lutego 2011 - 15:31
My kupiliśmy garnki i patelnie Tefala, w sklepie typu outlet. Myśle że było to wyjątkowo udane posunięcie, poniewaz garnki rewelacyjne jakosciowo i niezniszczalne kupiliśmy w przystępnych cenach. Uważam, ze po takie sprzęty warto się tam wybrac:)
Masz absolutna racje bo sprzety tego typu dobrej jakosci sa zwykle drogie... zawsze mi reka drzala jak mialam kupic patelnei za 150zl... a outlety czy centra handlowe zawsze oferuja lepsze ceny. Ja ostatnio odkrlam w ... sklep firmy Neofalm. Kojarzycie?? Naczynia i akcesoria w kolorach tęczy... bylam urzeczona - az zrobilam zdjecia komorka
Napisano 27 lutego 2011 - 16:32
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2011 - 17:20
Napisano 26 kwietnia 2011 - 19:16
Dla mnie takie uchwyty sa idealne, przy raczkach zwykle sie zaczepiam i ryzykuje wywaleniem wszystkiego na podloge
Napisano 29 kwietnia 2011 - 08:23
Takie rączki są faktycznie nie wygodne - jak tu dobrze garnek złapać? to się przecież może wysunąć..
A powiedzcie mi ile taki na prawdę dobry zestaw kosztuje?
Napisano 29 kwietnia 2011 - 08:24
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 29 kwietnia 2011 - 09:35
I raczej nie z plastikowa raczka ....
Napisano 29 kwietnia 2011 - 13:14
też zależy. jeżeli chce sięje wykorzystywać w piekarniku to broń boże! żadnych plastikowych elementów, ale jeżeli mają służyć tylko "na wierzchu" to ja preferujęplastikowe rączki bo wolniej się nagrzewająI raczej nie z plastikowa raczka ....
cena to nie wyroczniawiem tylko tyle że lepiej dołozyc i kupic porzadny zestaw niz badziewie
Napisano 29 kwietnia 2011 - 14:14
jeżeli chce sięje wykorzystywać w piekarniku to broń boże
moze to zalezy tez od garnka ? bo ja mam takie z plastikowa czarna raczka i sie cholernie nagrzewa i smierdzina wierzchu" to ja preferujęplastikowe rączki bo wolniej się nagrzewają
no pewnie że nie zawsze, i ja nie mowie tu o nie wiem jak wysokich cenach...ale raz kupiłam rondelek na targu za niska cene i juz dziekuje.cena to nie wyrocznia
Napisano 29 kwietnia 2011 - 14:34
widocznie źle połączona. też mam taki 1 garnek, i nie używami sie cholernie nagrzewa i smierdzi
bo na targu pewnych rzeczy sięnie kupujeale raz kupiłam rondelek na targu za niska cene i juz dziekuje.
i czemu się z piekarnika śmiejesz?
Napisano 29 kwietnia 2011 - 14:55
raczej tak , bo mam dwa takie, i jeden jest ok.widocznie źle połączona
czemu się z piekarnika śmiejesz
no wiem, dlatego sie smiejewpakuj garnek z jakąkolwiek plastikową lub gumową częścią, a zobaczysz co się będzie działo