W związku z tym, że istnieje kobiecy blog naszego forum, to może jakiś konkurs na artykuł? Najciekawszy/najśmieszniejszy/najbardziej prawdziwy jeśli o życie kobiety chodzi?
Pomysly na konkursy
Napisano 01 marca 2011 - 09:00
W związku z tym, że istnieje kobiecy blog naszego forum, to może jakiś konkurs na artykuł? Najciekawszy/najśmieszniejszy/najbardziej prawdziwy jeśli o życie kobiety chodzi?
Napisano 24 czerwca 2011 - 06:03
Fajny pomysł - można by to było nawet rozbudować naW związku z tym, że istnieje kobiecy blog naszego forum, to może jakiś konkurs na artykuł? Najciekawszy/najśmieszniejszy/najbardziej prawdziwy jeśli o życie kobiety chodzi?
i coś dla pań w związku
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 lipca 2011 - 12:00
Napisano 23 czerwca 2012 - 22:39
Napisano 08 września 2013 - 08:13
sporo się mówiło, że nasz aktualny jest delikatnie mówiąc słaby
może jakiś nowy konkurs?
Napisano 08 września 2013 - 19:02
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 08 września 2013 - 19:04
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 września 2013 - 19:20
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 września 2013 - 20:40
a po co nagrody?He, a o nagrodach i sponsorach to ktoś pomyślał?
obecny baner straszy
89kasienka89, może wystarczy , że się poda jakich rozmiarów itd.. painta nie masz?
Napisano 09 września 2013 - 07:00
no mam mam, ale jednak w paincie powklejać kilka obrazków to nie to samo, co ładnie w programie obrobić, żeby się łączyłypainta nie masz?
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 września 2013 - 07:46
to tylko propozycja.. tyle naobiecywali o zmianach na forum.. kolorystyce itd i dupka
może w ramach konkursu uda się coś z tym zrobić :->
może znajdzie się pare forumek które potrafią zrobić coś takiego
Napisano 09 września 2013 - 08:00
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 września 2013 - 16:55
zdecydowanie. Raczej cos zwyczajnego, znaczy napis, czytelny.. osobiscie wolalabym uniknac baneru na ksztalt tego na bejbi
Zawsze mozemy jakies pomysly podlozyc
a takie banery to predzej w Corel Draw ktory ma z tego co wiem skrypty z banerami
Napisano 07 listopada 2013 - 23:54
Może pod koniec roku zrobić taki plebiscyt userów i stworzyć kategorie typu ''użytkownik z najlepszym poczuciem humoru'', ''forumowa gaduła'', ''najbardziej pomocny użytkownik'', ''największa maruda'', ''mistrz języka polskiego'' itd. Albo posłużyć się postaciami z bajek Papa Smerf - najmądrzejszy, Osioł ze Shreka - dowcipniś itp. Wszystko do ustalenia i wedle pomysłowości.
Nominowałoby się użytkowników pasujących do danej kategorii, a później głosowanie. Myślę, że to fajna zabawa i trochę wyróżnienie dla niektórych.
Napisano 08 listopada 2013 - 06:13
cieta riposta
Może pod koniec roku zrobić taki plebiscyt userów i stworzyć kategorie typu ''użytkownik z najlepszym poczuciem humoru'', ''forumowa gaduła'', ''najbardziej pomocny użytkownik'', ''największa maruda'', ''mistrz języka polskiego'' itd
fajny pomysl.
Moze sie przyjmie.
Napisano 08 listopada 2013 - 07:51
@Findmysky. powiem Ci, że podoba mi się Twój pomysł
Mam nadzieję że coś takiego się zrealizuje ![]()
Napisano 08 listopada 2013 - 07:57
@Findmysky., pomysł super a najbardziej ciekawi mnie: największa maruda ![]()
Napisano 08 listopada 2013 - 08:51
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 listopada 2013 - 08:55
i fajnie jakby te rangi byly kolorowe
Aby ozywic troszke moze forum;)