Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Suknia z internetu!!???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

#21 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 19:49

Do wklejania zdjęc sukien slubnych mamy osobny temat :!:
wymarzone-suknie-slubne-vt221.htm
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 20:46

ok bede musiala sobie poszukac :P

#23 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 16:25

Ja bym się nie odważyła :)
choć patryłam i tam można za przystępną cene naprawde ładną suknie kupić ale mimo wszystko za duże ryzyko :)
Już nie panna a żona :*

#24 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 16:27

A ja sie przyznaje kupuje na allegro i wcale sie nie boje i nie wstydze znalazlam bardzo ladna i tanio to dlaczego nie :?: :->
Dołączona grafika

#25 magdaM

magdaM
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 03 czerwca 2010 - 13:11

Czemu nie jeśli cena, jakość i krój Ci się podoba. Ja przez internet wykupiłam wideofilmowanie swojego wesela od bo na allegro jest tanie u nich i też jestem w 100 % zadowolona.

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2010-06-03, 14:40 ]
Za reklamę na forum sie płaci. Zapoznaj sięz regulaminem.

#26 Malaga

Malaga
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 21 czerwca 2010 - 19:35

a ja suknie do slubu wypozyczylam, 3 lata temu z kaucja kosztowalo mnie to 1000 ponad zlotych. Ale suknia byla angielska, dopiero co zawisla w sklepie - miala niepowtarzalny fason, przymierzylam, Pani dopasowala ja do mnie i bylo ok. Balabym sie kupowac na necie z uwagi na brak mozliwosci przymiarki, jak w sklepie mierzylam to ciagle cos bylo nie tak, to za male, to za duze (nietypowa figura:):)), a tak mialam zrobione na miarke. Widzialam material - nie gniotl sie, suknia byla jak na mnie - trzeba bylo dopasowac w paru miejscach, a po slubie nie musialam sie zastanawiac co z nia zrobic, szukac kupca itp. Czyli wypozyczenie ma swoje dobre strony - oszczedza czas, pieniadze i olbrzymi stres:):):) To dobre dla kogos kto jest zabiegany jak ja np.

#27 ilonq

ilonq
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 08 stycznia 2011 - 02:41

lepiej pojezdzic i poszukac kazda suknia inna!

#28 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 14 marca 2011 - 22:15

Ja bałabym się zamówić tak szczególną kreacje przez internet. Takie suknie mają swoją cene. Dlatego zdecydowanie lepiej przejść się po sklepach. Zresztą to może być bardzo przyjemne. A zakup sukni w internecie pozbawi nas tych pozytywnych emocji.
A.

#29 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 maja 2013 - 17:58

Moja koleżanka zamówiła suknię na allegro. Podała kobiecie wszystkie wymagane wymiary (baaardzo dużo ich było) i suknia przyszła w 100% taka jak w opisie na aukcji, a kosztowała coś około 700zł. Nie wymagała żadnych przeróbek, pasowała idealnie.
Czas realizacji był około miesiąca.
Materiały i wykonanie były bez zarzutu.

I przyznaje, że sama byłam zaskoczona jak zobaczyłam ją na żywo :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#30 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 17 maja 2013 - 13:56

Tilia, a wiesz może czy kupowała u krawcowej w Polsce czy za granicą, bo widziałam, że na allegro jest też sporo ofert szycia sukien w UK.Ceny są naprawdę kuszące i jeśli się odpowiednio wcześnie zamówi (tak żeby w razie jakiegoś nieporozumienia można było poszukać sukienki "tradycyjną drogą") to faktycznie można nieźle zaoszczędzić.

#31 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 maja 2013 - 14:31

Histeria:) wydaje mi się, że od polskiej krwacowej, ale mogę dopytać :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#32 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 maja 2013 - 19:14

Tilia, oj to jestem w szoku :shock: że wszystko pięknie, ładnie.
Ja bym się bała zamówić przez internet. Nie ma to jak samemu iść do sklepu i przymierzyć, zobaczyć czy ładnie leży ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#33 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 maja 2013 - 20:20

inqaa, ja też bym się bała tym bardziej, że ona zamawiała suknię miesiąc przed ślubem :lol:

JkIEp1.png

#34 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 maja 2013 - 12:25

na zamawiała suknię miesiąc przed ślubem

podziwiam za odwagę :lol:

Nie odważyłabym się kupić sukni przez Internet :shock: Takie kupowanie w ciemno :->
Też chcę zaoszędzić na sukni, ale wybrałam opcję "suknia używana" W szoku jestem jakie piękne suknie można za 500-600 zł znaleźć. Kwestia dopasowania do figury, ewentualnie jakieś drobne poprawki. Tylko Panny Młode nie chcą używanych sukienek :mrgreen: Dla mnie to nie problem, bo potrzebuję pięknej ślubnej sukni na 4-5 godzin + sesja ;-) No i nie dysponuję budżetem 2-3 tys. na samą kreację ;-) Gdyby była całonocna impreza, to pewnie wszystko wyglądałoby inaczej... :->

#35 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 maja 2013 - 08:55

Moja przyjaciółka też zamówiła przez neta, babka jej szyje za około 7-8 stów, już teraz nie pamiętam. W tym tygodniu ma do niej przyjść, a do ślubu półtora miecha, więc w razie czego zdąży poprawić jeszcze.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#36 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 20 maja 2013 - 09:01

Ja też bym się bała kupowania przez internet - chyba że znalazłabym ofertę ze swojego miasta.
Jednak sam rozmiar to za mało, czasem po prostu inaczej leży. Taka suknia to nie koszulka trzeba ją przymierzyć. To znaczy ja bym musiała, nie wyobrażam sobie kupna tylko ze zdjęcia.

Każdy z nas urodził się ateistą

#37 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 maja 2013 - 10:20

Jednak sam rozmiar to za mało, czasem po prostu inaczej leży. Taka suknia to nie koszulka trzeba ją przymierzyć. To znaczy ja bym musiała, nie wyobrażam sobie kupna tylko ze zdjęcia.

Akurat w przypadku mojej przyjaciółki to jest tak, że to przyjaciółka wysyłała tej babce zdjęcie sukni, jaką chce mieć, i pełno pełno wymiarów itd. I z tego, co wyczytała komentarze innych już dziewczyn, to żadna nie zgłosiła reklamacji.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych