Temat skierowany do tych dziewczyn, które marzą o białej sukni , do tych które miały już swój wielki dzień albo na niego niecierpliwie czekają.
Jakie suknie ślubne Wam się podobają? Jakie chciałybyście mieć/miałyście dla siebie? Jesteście tradycjonalistkami jeśli chodzi o suknię, czy wolicie coś bardziej ekstrawaganckiego?
oto kilka, które mnie urzekły w czasie poszukiwania tej MOJEJ
Ja od razu wiedziałam, że moja suknia będzie biała. tego byłam pewna. a cała reszta stopniowo się kształtowała, mierzone były suknie i b. bogate i b. skromne, dwuczęściowe i jednoczęściowe, na ramiączkach i bez, stanęło na TEJ Jak ją przymierzyłam od razu wiedziałam, że to będzie TA i żadna inna Dzisiaj wybrałabym tak samo
A mi, początkowo podobały się takie sukienki, jak Madzi81, ale ostatnio jak tak sobie przeglądam, to jednak bardziej mi się podobają inne, a jakie, zaraz pokażę na zdjęciach Ale i tak wiem, że mój wybór będzie podyktowany tym, jak będę wyglądała w tych kieckach
Na razie tyle, reszta będzie później
Opis zdjecia: Jeśli miałabym wybierać w chwili obecnej - tą przymierzałabym jako pierwszą... Strasznie mnie zauroczyła :)
Plik ściągnięto 4 raz(y) 17,74 KB
Opis zdjecia: wybranka z drugiej strony ;)
Plik ściągnięto 1 raz(y) 17,85 KB
Opis zdjecia: taka też ładna, ale nie ten kolor i nie dla mnie bo ja chcę na pewno inny dekolt :)
Plik ściągnięto 3 raz(y) 30,71 KB
Opis zdjecia: śliczna koronka ;)
Plik ściągnięto 0 raz(y) 28,57 KB
Opis zdjecia: oczywiście nie ten kolor :P
Plik ściągnięto 5 raz(y) 36,93 KB
Opis zdjecia: odważny gorset - podoba mi się, ale chyba nie zdecydowałabym się na taki na ślub ;)
Plik ściągnięto 1 raz(y) 23,45 KB
Opis zdjecia: tylko coś z tym dołem bym chyba zmieniła, nie wiem jakby wyglądał na mnie :D
Plik ściągnięto 3 raz(y) 107,68 KB
Opis zdjecia: piękna góra
Plik ściągnięto 0 raz(y) 12,08 KB
Opis zdjecia: śliczna koronka, boska po prostu!!
Plik ściągnięto 6 raz(y) 55,22 KB
Opis zdjecia: Nie wiem czemu, taka prosta a jednak coś w sobie ma
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 530 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-12, 08:47
te, które pokazała Madzia jakoś do mnie nie przemawiają, wierzcie, że jak się przymierza kolejną sukienkę typu gorset/spodnica to wszystkie wydają się jednakowe
Te które pokazała kociak są jak najbardziej w moim guście (może poza ostatnią) i sama miałam podobną . Typ sukni zależy też od tego czy to ślub kościelny czy tylko cywilny, wesele czy skromne przyjęcie itd.
i jakimś dziwnym trafem na tych wszystkich modelkach w katalogach te sukienki wyglądają zupełnie inaczej
taką udało mi się wyrwać i założyć na swój ślub (na zdjęciu nie widać pięknie błyszczących kryształków), a wierzcie że było ciężko zdobyć coś innego niż oklepany gorset+pumpiasta kieca bo to nie był sezon na śluby i w salonach wisiały same resztki, na nową zamawianą czeka się nawet dwa trzy miesiące a my czasu nie mieliśmy
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 3 raz(y) 105,27 KB
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Mi się bardzo podobają te co wkleiłam, ale nie wiem jeszcze jak będę wyglądać w rybkach, bo niestety, ale bioderek trochę mam, więc może się okazać, że wyglądam jak gruszka. a poza tym zanim będę brała ślub, to jeszcze pojawią się nowe modele Jedno, czego jestem prawie pewna - chcę mieć tren i kiecka ma być beż jakichkolwiek ramiączek
Madzia81 widzę, że mamy bardzo podobne podejście do tematu Ja zanim wybrałam się do salonów slubnych poszperałam nieco w necie i wiedziałam jaką chcę mieć suknię. Pojechałam do takiej dużej pracowni, przeszłam sie raz i popatrzyłam na modele i... po 15 minutach miałam zdjęta miarę. Suknia bardzo podobna do Twojej, biała oczywiście, tylko ja do Kościoła będę miała koronkowe bolerko, bez rękawiczek.
PS. 21 czerwca będę miała przymiarkę, może ją sfotografuję i się pochwalę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum