Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#341 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 19:16

Gdy bylam z eks kochalismy sie bardzo czesto, by sobie odbić abstynencje podczas niewidzenia sie. Mielismy ochote caly czas. Norma to byla ok 3x dziennie, rekordem bylo 6x w dzien :shock:
Mysle jednak, ze jakbysmy widzieli sie na co dzien, badz mieszkali ze soba byloby rzadziej , chociaz pewna nie jestem.

Ogolnie mam tak, ze gdy jestem z kimś ochota na seks jest bardzo często , a gdy jestem sama ochota na seks calkowicie znika :-/

#342 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 11 października 2008 - 19:22

Awww... a ja mam dwumiesięczny celibat i tak mnie skręca, że nie wiem... :/ Pierwszy miesiąc, jak miałam smarowaną nadżerkę szło jakoś wytrzymać, ale teraz, jak mam miesiąc abstynencji po leczeniu... Jeez... to jest straszne... Jak się to wszystko skończy zamęczę Misia i będzie min. 20 razy dziennie!

#343 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 14 października 2008 - 12:32

jak najczęsciej ;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#344 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 14 października 2008 - 12:53

Teraz przez cztery dni był Darek, więc codziennie, i to nie tylkko po raz :mrgreen:

<ookk>

#345 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 października 2008 - 21:38

A ja planuję w piątek złamać zakaz celibatowy (chcica :mrgreen: ). Delikatnie, powolutku, chociaż raz... Chyba nabłonek nie ucierpi? W końcu od zabiegu minęły 2 tygodnie a okres już się skończył...

#346 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 14 października 2008 - 21:58

Alisekai, poczekaj...przecierpiałaś tyle, to poczekaj jeszcze trochę...
nadżerka może się odnowić....i dopiero będą jaja... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#347 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:02

Popieram Kahele. Lepiej jeszcze pocierpieć z braku seksu niż potem znowu mieć nadżerkę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#348 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:05

Ech... no dobra... To jeszcze 4 tygodnie bez seksu ponad :/ Bo z Misiem później będę się widziała w listopadzie :/

#349 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 14 października 2008 - 23:07

Alisekai, dasz rade,nie ma co ryzykowac,niech sie w szystko zagoi (tak to sie pisze? <help></span> ) i wtedy bedziecie szalec :mrgreen:

a my ostatnio przystopowalismy,po slubie dlugo nie moglismy sie soba nacieszyc i jeszcze do niedawna nie bylo dnia,czy wieczoru bez <sex></span>,a ostatnimi dniami tak juz jakos spokojniej sie w lozeczku zrobilo - no ale to chyba wplyw pracy i powrotu do szarej rzeczywistosci tak na nas wplywa <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#350 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:19

u nas ostatnio wielka cisza w łóżku ..... kochamy sie maksymalnie raz na tydzień (przy dobrych wiatrach) mam wrażenie że i to wymuszam to na tomku ..... chodzi ostatnio zdenerwowany wcześnie wstaje późno sie kładzie mam nadzieje że z czasem to minie bo jakoś inaczej sobie wyobrażałam seks po zamieszkaniu razem ...... dam mu jeszcze tydzień jak się nie rozkręci to czeka go rozmowa ....... :-/

#351 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:22

fajna babka, Kurcze, najpewniej ma stresy by c może związane z pracą, pogadaj z nim o tym

<ookk>

#352 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:23

no u nas jest to raz gora dwa razy na tydzien... on pracuje ja tez mam szkole i prace :/ no i nie ma jak...

#353 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 17 października 2008 - 12:10

My też jakoś teraz przystopowaliśmy, kochamy się góra 2,3 razy w tyg. Staramy się o dziecko, i chyba robimy to teraz tylko z myslą o dziecku a nie o przyjemnosci, jakoś tak dziwnie.

#354 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 17 października 2008 - 12:15

Staramy się o dziecko, i chyba robimy to teraz tylko z myslą o dziecku a nie o przyjemnosci, jakoś tak dziwnie.

Wiem coś o tym :mrgreen: u mnie to samo.
Jak "trzeba" to codziennie, a potem robimy sobie 2-3 dni przerwy.
Jestem w Peru...

#355 karina22

karina22
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 17 października 2008 - 14:37

teraz brak <bezradny></span> ale jak mój wróci z angli to hohoho ale bedzie sie działo <serduszka></span> :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#356 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 17 października 2008 - 15:01

Staramy się o dziecko, i chyba robimy to teraz tylko z myslą o dziecku a nie o przyjemnosci, jakoś tak dziwnie.

Wiem coś o tym :mrgreen: u mnie to samo.
Jak "trzeba" to codziennie, a potem robimy sobie 2-3 dni przerwy.

I co? Są już jakieś rezultaty?
Bo u nas kiepsko :-(

#357 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 17 października 2008 - 15:05

Kochane, zeby OTu nie robic to mozecie sie przeniesc na pogaduchy badz zalozyc watek dla "staraczek" w dziale "Dzieci" :D

Pozdrawiam.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#358 lena21000

lena21000
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 17 października 2008 - 18:14

witam wszystkie pani :-)
z przyjemnoscia musze stwierdzic ze bardzo sie ciesze ze trafilam na wasze cudowne forum :-D
mam ogromny problem jezeli chodzi o mnie i mojego partnera.......
kochamy sie moze 1-2 razy w ciagu 2 tygodni........to jest cos okropnego
był czas ze mialam na niego ochote i to bardzo wielka.......z bigiem czasu to sie zmienilo......nie mam juz tak ochoty na seks.....
jak myslicie co moze byc tego przyczyna prosze pomozcie mi......
pozdrawiam
jestem jaka jestem.....

#359 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 17 października 2008 - 18:19

Lena2100o a jak długo jesteście razem?

#360 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 17 października 2008 - 18:27

kiedyś kochaliśmy sie conajmiej 2 do 3 razy dziennie a teraz to zależy nieraz tylko raz dziennie a nieraz przez dwa dni wcale
Dołączona grafika