Jak dowiodła Cameron Diaz - można żyć bez antyperspirantu. Może to jest wyjście?
Ja bym nie mogła... szczególnie latem.
Fu.
Napisano 24 kwietnia 2014 - 14:40
Jak dowiodła Cameron Diaz - można żyć bez antyperspirantu. Może to jest wyjście?
Ja bym nie mogła... szczególnie latem.
Fu.
Napisano 18 listopada 2014 - 12:49
a ja się ostatnio skusiłam na nowość od garniera.
Nazywa się neo i jest w formie kremu.
Ale ma aż 80% składników pielęgnujących.

Napisano 11 grudnia 2014 - 22:53
A ja lubię dezodoranty z Ziaji - są bardzo delikatne dla wrażliwej skóry (takiej jak moja
).
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym."
Napisano 04 listopada 2015 - 15:21
Ja najczęściej wybieram dezodorant Ziaji w kulce albo Vichy, one są delikatne do wrażliwej skóry, nie mają parabenów. Po takich w sprayu miałam kiedyś wysypkę
Napisano 04 listopada 2015 - 18:20
U mnie tylko dezodoranty w sprayu, nie lubię sztyftów i kulek, chociaż starczają na zdecydowanie dłużej niż spraye.
Napisano 25 listopada 2015 - 13:11
Jakoś się przyzwyczaiłam do rexony, ale tej co nie zostawia śladów. W sprayu nigdy nie lubiłam, a te w żelu jakoś mnie denerwują ![]()
Napisano 27 listopada 2015 - 00:15
A używała któraś z Was dezodorantu Dove w kulce? Czy długo się utrzymuje i nie podrażnia wrażliwej skóry? Bo zastanawiam się nad zmianą, ciągle używam tych samych dezodorantów...
Napisano 01 grudnia 2015 - 17:32
Od jakiegoś czasu używam garniera w kulce i nie narzekam.
Napisano 21 grudnia 2015 - 14:36
Wróciłam do nivea, ta biało czarna
Napisano 16 stycznia 2016 - 13:46
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 stycznia 2016 - 19:02
Rexona w sztyfcie. Dłuuuuugo nie miałam w tej formie i jednak stwierdzam, że lubię. A zapach shower fresh czy jakoś tak. Mega ładny ![]()
Napisano 03 lutego 2016 - 12:43
Ja najczęściej używam Rexony w spreju, a ostatnio kupiłam sobie antyperspirant z Ziai w kulce. Przyjemny zapach no i ochrona która faktycznie działa.
Napisano 20 lutego 2016 - 22:00
Ja najczęściej używam Rexony w spreju, a ostatnio kupiłam sobie antyperspirant z Ziai w kulce. Przyjemny zapach no i ochrona która faktycznie działa.
Ja słyszałam ze te dezodoranty z ziaji mają dobry skład, nie powinny nic podrażniać
A rexonę muszę wypróbować, bo jak długo używa sie tych samych zapachów to w końcu zaczynają sie nudzić...
Napisano 10 maja 2016 - 18:23
a ja się ostatnio skusiłam na nowość od garniera.
Nazywa się neo i jest w formie kremu.
Ale ma aż 80% składników pielęgnujących.
Dobrze się sprawdzi na wrażliwej skórze? Czegoś takiego właśnie szukam.
Napisano 10 maja 2016 - 20:06
Napisano 12 maja 2016 - 23:34
A próbowałyście wersji garnier neo w sprayu? Dorwałam go ostatnio na promce w Rossmannie ale na razie czeka na swoją kolej ![]()
Napisano 19 maja 2016 - 15:13
Dobrze się sprawdzi na wrażliwej skórze? Czegoś takiego właśnie szukam.
sprawdzi się. Panthenol, który jest w składzie działa bardzo kojąco ![]()
A próbowałyście wersji garnier neo w sprayu? Dorwałam go ostatnio na promce w Rossmannie ale na razie czeka na swoją kolej
używam go na codzień i jest świetny. Polecam, niech nie czeka
Swoją drogą ja bym nie umiała czegoś odłożyć gdybym coś nowego kupiła ![]()
Napisano 19 maja 2016 - 17:49
No właśnie strasznie mnie korci, żeby go wypróbować! Poczekam jeszcze z tydzień może ![]()
Napisano 19 maja 2016 - 18:50
Na pewno. Bo fajnie gladka skora byla po nim
Dzięki. Na pewno będę go testować. Lubię nowości ![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych