Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

"Pierwsza miłość"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
273 odpowiedzi w tym temacie

#101 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 31 października 2008 - 16:58

ale ta Sonia ma łeb ;-) wszystko tak pięknie umie obrócić.. dziwne ze po tylu sytuacjach jest jeszcze na wolności :-P
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#102 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:12

kasiatoja, a bo takie uroki filmu,wątek musi się pociągnąć jak moda na sukces ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#103 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 31 października 2008 - 22:12

Wątek Soni rokręcił trochę ten serial i szkoda jakby ją zamknęli i przestała grać :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#104 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 31 października 2008 - 23:03

Może ucieknie z więzienia i będzie chciała wszystkich pozabijac, hehe

#105 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 18:14

no faktycznie, jakimowicz jest w serialu, hyh

dzisiejszy odc.

Paweł trafia po wypadku do szpitala. Ma uraz głowy i zwichnięty bark. Mówi Arturowi, że powinni się przyznać do potrącenia człowieka. Żukowskich niepokoją dziwne hałasy dobiegające z podwórka. Na klatkę wbiegają żołnierze i wyważają drzwi do ich mieszkania. Teresa ma wrażenie, że przeżywa powtórkę ze stanu wojennego. Tymczasem w parku Emilka zwraca uwagę na nieznajomego mężczyznę. Coś w jego wyglądzie wzbudza jej niepokój. Tajemniczy prześladowca rzuca się w pościg za Emilką.

jutro

Paweł wychodzi ze szpitala na własną prośbę. W czasie spaceru z Marysią nagle traci przytomność. Lekarze obawiają się, że może być to wynik skrzepu w mózgu. Tymczasem w parku Emilka oraz jej adorator, Roman, wyjaśniają sobie wszelkie nieporozumienia. Mężczyzna prosi, by w ramach zadośćuczynienia umówiła się z nim na randkę. Teresa jest bardzo zaciekawiona, kim są nowi sąsiedzi. Rodzina Królów bardzo dba jednak o prywatność. Mimo tego nie zdołają ukryć, że nastoletni Błażej ciągle kłóci się z ojcem.

czwartek

Paweł zostaje w szpitalu poddany badaniom tomograficznym. Lekarze wykluczają wylew krwi do mózgu. Marysia mimo wszystko decyduje się odwołać wyjazd do Kanady. Roman nie zamierza dać za wygraną. Zjawia się w restauracji i nadal liczy na randkę z Emilką. Dziewczyna nie wie, jak się pozbyć natrętnego adoratora. Bartek orientuje się, że Artur nadal spotyka się z bliźniaczkami. Nie potrafi zrozumieć, dlaczego przyjaciel naraża związek z Edytą.

piatek

Paweł nie może pozbierać się po wypadku samochodowym. Zaczyna się obawiać o stan swojego zdrowia psychicznego. Błażej obiecuje ojcu, że pomoże w urządzaniu nowego mieszkania. Jego ojciec, zawodowy żołnierz, który samotnie wychowuje dwójkę nastoletnich dzieci, jest zaskoczony, gdy widzi nowy, gotycki wystrój wnętrza. Tymczasem Patryk wraca do Polski i jedzie do Artura. Z płaczem wyjaśnia mu, że przyjechał na pogrzeb Bartka. Jest w szoku, kiedy okazuje się, że jego przyjaciel jest cały i zdrowy.

zrodlo, telemagazyn.pl
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#106 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 22:16

boże z tym jakimowiczem to pzegięcie :-? a ten wypadek- szkoda gadać
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#107 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 02:16

boże z tym jakimowiczem to pzegięcie :-?

To jakie on ma role w tym serialu ?

#108 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 17:20

narazie podrywa emilke
Dołączona grafika

#109 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:44

narazie podrywa emilke

Emilka jest dobra,nie daje się :mrgreen: Ale ten cały jakimowicz ma beznadziejną rolę,taki goguś w garnitureczku <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#110 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 10:08

No w sumie trochę pasuje do takich ról ten jego typ urody nawet.

#111 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 10:29

Emilka jest dobra,nie daje się

Jeszcze trochę i mu ulegnie. Ja 2 dni nie oglądałam filmu, a tu takie zmiany: Jakimowicz podrywa Emilkę, Paweł miał wypade, Majka nie wyjechała, no i jacyś nowi sąsiedzi. Normalnie przyspieszyli z akcją

#112 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 14:30

dziewczyny ja kilka dni nie oglądałam a tu taki szoł!! :shock: :shock:

Ale mam prośbę, czy któraś z was mogłaby mi opowiedziec o tym wypadku pawła, bo ie wiem co tam się dokłądnie stało, potrącili kogoś? i co uciekili?

<ookk>

#113 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 16:48

Roxi, Artur z Bartkiem gdzieś podwozili Pawła po pijaku i mieli wypadek....i właśnie nie rozumiem tego...skoro on jest abstynentem a jego koledzy byli pijani to dlaczego Paweł nie usiadł za kierownicą???

[ Dodano: 2008-11-06, 16:48 ]
z reszta sama nie wiem jak to było bo widziałam tylko w urywkach ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#114 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:49

Roxi, Artur z Bartkiem gdzieś podwozili Pawła po pijaku i mieli wypadek....i właśnie nie rozumiem tego...skoro on jest abstynentem a jego koledzy byli pijani to dlaczego Paweł nie usiadł za kierownicą???

nie,trochę pokręciłas...

Paweł.Bartek i Artur pojechali kupić Majce prezent pożegnalny .Wszyscy byli trzeźwi,a prowadził Bartek. W drodze Artur zaczoł się wygłypiać z "dmuchanym Pawłem" w skutek czego doszło do wypadku. ;-)

#115 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:56

Paweł.Bartek i Artur pojechali kupić Majce prezent pożegnalny

oni już mieli ten prezent kupiony i jechali z pawłem do majki bo się spieszyli na lotnisko.

Wszyscy byli trzeźwi,

no nie całkiem, byli już po piwku.
Dołączona grafika

#116 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 11:17

JezusMaria co za film!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

<ookk>

#117 Szau

Szau
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 11:18

Za długo już ciagnie się ten serial i wymyślają tylko kolejne beznadziejne wątki. A na początku go tak lubiłam.
Dołączona grafika

#118 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 17:13

oni już mieli ten prezent kupiony i jechali z pawłem do majki bo się spieszyli na lotnisko.

ale zanim go kupili to po niego pojechali :roll:

prócz kierowcy.

#119 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 17:35

No to teraz to ja nic nie wiem <bezradny></span>

#120 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 18:21

tuptunio napisał/a:
ale zanim go kupili to po niego pojechali

trza było oglądać bo oni ten prezent dali już w domu ;-)

tuptunio napisał/a:
prócz kierowcy.

jak artur powiedział że bartek ma kierować to ten odstawił piwo (chociaż w butelce było już na dnie) więc chyba już coś zdążył wypić
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych