Macie może jakieś sprawdzone, które nie są słodkie a świeże, jakieś cytrusowe może?
Femme Avon, dla mnie zapach lekki,kwiatowy.Nie wiem czy testowałaś już.![]()
Napisano 06 sierpnia 2014 - 12:54
Macie może jakieś sprawdzone, które nie są słodkie a świeże, jakieś cytrusowe może?
Femme Avon, dla mnie zapach lekki,kwiatowy.Nie wiem czy testowałaś już.![]()
Napisano 07 sierpnia 2014 - 11:57
Lubię Wody toaletowe z Avonu, a szczególnie Incandessence, Far Away, a ostatnim zakupem była woda Premiere Luxe.
Wąchałas te nowe ?
Parisian Chic ?
Kurcze podobają mi się, ale nie wiem jak z trwałością, dawno nie kupowałam
Napisano 07 sierpnia 2014 - 22:49
Z Avonu wody perfumowane trzymają się bardzo długo. Mam wszystkie Today, one sa rewelacyjne jeśli chodzi o trwałość, perceive, premiere luxe, christian lacroix, herve leger, instinct też sa bardzo, bardzo dobre. Natomiast gorzej z całą serią dress, femme, ultra sexy czy w ogóle z wodami toaletowymi, wyraźnie czuć różnicę jeśli chodzi o długość utrzymywania się zapachu.
A tego Parisian Chic będę wąchać w sobotę. Ale nie wiem czy się skuszę bo w kolejnym katalogu powraca ta TT Always, więc pewnie wybiorę tą.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 08 sierpnia 2014 - 11:04
No wlasnie ja u nich dawno nie kupowałam.
Kiedyś tak sobie z trwałościa mieli.
Może się poprawili. a za 40 zł warto spróbować. Choć nie wiem ile ciotka będzie miała znizki na nie
Napisano 10 sierpnia 2014 - 20:45
M zamówił mi na imieniny 50- siateczkę Organzy.Taka jestem szczęsliwa.Wprawdzie imieniny mam we wrześniu,ale juz teraz po niedzieli,będę czekać na przesyłkę.
Napisano 11 sierpnia 2014 - 16:20
No wlasnie ja u nich dawno nie kupowałam.
Kiedyś tak sobie z trwałościa mieli.
Może się poprawili. a za 40 zł warto spróbować. Choć nie wiem ile ciotka będzie miała znizki na nie
Spsikałam się tym Chickiem i szału nie ma z trwałością, ale zapach mi się podoba. Moja konsultantka ma jeszcze 30% od ceny z kuponem więc za te ok 25 zł się opłaca zakupić ten zapach.
Lubię czytać!
Napisano 12 sierpnia 2014 - 09:15
No własnie się dowiedziałam o tej zniżce i zamawiał. Za 20 to nawet jak by miały stac i do odkażania służyć to nie problem ![]()
Napisano 12 sierpnia 2014 - 21:45
christian lacroix
@Janina - chciałam sobie zamówić zielony, bo dawno nie miałam, ale za cholerę nie umiem go znaleźć w tym nowym katalogu. Miałaś jakiś inny może? Zielony kupiłam w ciemno, ale wtedy to jak stronę powąchałam to wiedziałam, że wpadłam po uszy
Teraz kupiłabym inny kolor, ale się boję, że kasę wtopię, bo do tanich to one nie należą ![]()
Użytkownik Madź edytował ten post 12 sierpnia 2014 - 21:46
Napisano 13 sierpnia 2014 - 16:05
Ja mam fioletowy i czerwony. Oba są dla mnie rewelacyjne i super trwałe. Odrobinę bardziej podchodzi mi fioletowy, a tego zielonego niestety nie posiadam, nawet nie miałam nigdy.
Moim zdaniem Twoja konsultantka powinna Ci załatwić próbki, bo jednak to nie jest najtańszy perfum i szkoda niepotrzebnie wydać kasę. A tak się użyjesz i będziesz wiedzieć jak na Tobie pachnie i ile się trzyma.
Lubię czytać!
Napisano 13 sierpnia 2014 - 21:29
tego zielonego niestety nie posiadam, nawet nie miałam nigdy
żałuj babo, żałuj!
i szkoda niepotrzebnie wydać kasę
najwyżej matce prezent sprawię, urodziny się zbliżają ![]()
poczekam na następny katalog, jak nie będzie zielonego to wezmę fioletowy. na stronie nawet spoko pachniał, czerwonego chyba nie wąchałam nawet na stronie
muszę poszukać ten katalog ![]()
Napisano 03 września 2014 - 19:06
@Janina jakich firm kupujesz perfumy ![]()
ja mam avonowe, mam z yves roche i dwa razy miałam FM , i to kupione z drugiej reki od kogos z allegro, < wiec mogły nie byc pierwszej swiezosci> i trzymaja mi sie te fm długo , na bank dłuzej niz avonowe.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 września 2014 - 19:16
Obecnie mam z Avonu (dosyć sporo), FM jeden, od yves saint laurent, beyonce, calvin klein i jeszcze jakiś jeden.
Z nich wszystkich YSL, Beyonce i te avonowe z wyższej półki trzymają się najlepiej, fm najkrócej.
Lubię czytać!
Napisano 07 września 2014 - 12:05
Też lubie avonowe perfumy bo ceny są atrakcyjne i zapach utrzymuje sie dość długo. Najbardziej lubie Far Away, Perceive, Sensuelle, Only imagine, Incandessence
A oprócz AVON'u to podstawą jest czerwony Amor i Mademoiselle.
Czy spotkałyście się gdzieś z perfumami Viktor & Rolf Bonbon? i w jakiej cenie?
Napisano 29 listopada 2014 - 18:28
Ja mam obecnie taki zapach. Pachnie tak hmm świeżo, ale też trochę słodko - w sam raz na zimę jak dla mnie

Napisano 03 grudnia 2014 - 21:41
Ja niezmiennie Chanel piąteczki
Napisano 09 grudnia 2014 - 12:59
moje ulubione - ck obssesnion <3
Napisano 22 grudnia 2014 - 08:05
Napisano 22 grudnia 2014 - 11:22
A ja ostatnio nabyłam zarabisty zapach, zwykły, tani z Urody - Active90
Jest taki świeży, lubię go używać tak trochę jak mgielke do ciała, całkiem sporo się trzyma.
Tyle radochy za 12 zeta ![]()
Użytkownik Kahela edytował ten post 22 grudnia 2014 - 11:22
Napisano 24 grudnia 2014 - 18:37
ja mam zielone c-htru i sie bardzo innym podobaja a do gucciego mu daleko
, tani z
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Zapach dla niego |
|
|